triangle

Шалені знижки до -90% на все і лише 1️⃣5️⃣ листопада кешбек 2️⃣0️⃣% на светри, худі, гольфи, толстовки, світшоти, кардигани!

Підвищений кешбек 20% діє для підписників Black при передоплаті замовлення картою 💳

    Категорія
    Приналежність
    Вид
    Розмір
    Колір
    Бренд
    Ціна
    від
    до
    Країна бренду
    Застібка
    Комір
    Крій
    Декор
    Фасон
    Капюшон
    Марка
    Матеріал
    Країна виробництва
    Візерунок
    Сезонність
    Фасон рукава
    Стиль
    Фактура
    Довжина рукава
    ¯\_(ツ)_/¯
    У вас немає обраних фільтрів
    доставка в Польщу
    кешбек 134 ₴
    -63%
    Колір Зелений / Візерунок Однотонний / Стиль Кежуал / Довжина рукава До ліктя
    В'язаний пуловер з V-подібним вирізом від німецького бренду Tom Tailor. Колекція 2024 року. Відкрийте для себе ідеальне поєднання комфорту та стилю з в'язаним светром від Tom Tailor. Виконаний з 100% м'якої та стійкої бавовни, цей светр представлений у кольорі sea pine green, додаючи вашому образу відчуття свіжості та унікальності. Вільний крій, текстурована тканина та V-подібний виріз роблять його ідеальним вибором для створення різноманітних образів. Особливості: Матеріал: 100% бавовна для високого комфорту та довговічності. Крій: Вільний, забезпечує свободу рухів. Виріз: V-подібний, додає елегантності. Колір: Sea pine green, свіжий та стильний. Короткий опис: М'яка та стійка бавовна, текстурована, з половинними рукавами та V-подібним вирізом, з обробленими краями манжет, вільний крій. Візерунок: Однотонний, легко поєднується з іншими елементами гардеробу. Довжина рукава: Половинні рукави, ідеальні для весняно-літнього періоду. Догляд: Легкий догляд - прасувати при низькій температурі, прати при 30°C у м'якому режимі, уникати відбілювання та сушіння в сушилці. Цей в'язаний светр від Tom Tailor стане незамінним елементом вашого гардеробу, забезпечуючи комфорт та додаючи стиль у ваш кожен день.
    доставка в Польщу
    кешбек 109 ₴
    -39%
    Колір Світло-рожевий / Фасон Джемпер / Візерунок Однотонний / Стиль Кежуал / Довжина рукава Довгий
    кешбек 709 ₴
    Колір Сірий
    Picture Organic Chuchie Plush Hoody – тепла толстовка з капюшоном на підкладці з шерпи з натуральної бавовни. Завдяки великій кишені у прохолодну погоду легко зігріти руки. Капюшон регулюється та утеплений м'якою довговорсовою підкладкою. Толстовка пофарбована екологічно чистими фарбами в нейтральні кольори, які легко поєднуються із повсякденним та спортивним одягом. Особливості: виготовлена з м'якої та комфортної органічної бавовни регульований шнуром капюшон утеплений м'якою довговорсовою підкладкою еластичні манжети та низ фронтальна кишеня-кенгуру великий стильний принт екологічно чисте фарбування за технологіями OCS. Характеристики Призначення: Місто, Самокатний спорт, Скейтбординг Матеріал: 75% Organic Cotton/25% Polyester Сезонність одягу: Демісезонна Стать: Чоловіча Вік: Дорослі Шар одягу: шар, що утеплює.
    доставка в Польщу
    кешбек 59 ₴
    Колір Індиго / Застібка На блискавці / Візерунок Однотонний / Сезонність Демісезон
    кешбек 101 ₴
    Колір Чорно-білий / Фасон рукава Вшитий / Візерунок Напис / Сезонність Демісезон
    -30%
    Колір Чорний / Застібка На блискавці / Візерунок Логотип / Сезонність Всесезон
    Американський бренд-новатор Under Armour випускає високотехнологічну функціональну спортивний одяг, взуття та аксесуари з 1996 року. Починаючи свій шлях зі створення натільної білизни для гравців в Американський Футбол, завдяки своїм винятковим характеристикам Under Armour сьогодні є одним з найбільш затребуваних серед професійних спортсменів. Впроваджуючи інновації в області інтернету речей, розробляючи власні мобільні фітнес-програми та високотехнологічні матеріали для спортивної екіпіровки, бренд знаходиться в рейтингу найбільш прогресивних компаній світу.
    кешбек 68 ₴
    Колір Синій / Фасон Пуловер / Візерунок Однотонний / Стиль Кежуал / Довжина рукава Довгий
    Яскравий джемпер у v-подібним вирізом.
    кешбек 162 ₴
    -36%
    Колір Білий / Візерунок Однотонний
    Просторий світшот з смесового бавовни з заниженою лінією плеча. Трикотажна резинка по горловині, низу рукавів і нижньому краю. М'яка виворіт з начосом.
    доставка в Польщу
    кешбек 114 ₴
    -37%
    Колір Чорний / Фасон рукава Вшитий / Візерунок Однотонний / Сезонність Зима
    80% бавовна 20% поліестер Розміри від XS до XXL
    Колір Бежевий
    Коментар стиліста : Ніжний ажурний светр ! М'який і еластичний ! З гарною горловиною ! Довжина : 65 см Склад : бавовна, акрил Розтяжність : гарна Відео в ИНСТАГРАММ Шановні й улюблені клієнти Весь одяг вироблена фабрикою, у тому числі й плаття, строго відповідає розмірній сітці.Знайти розмірну сітку Ви легко зможете на кожній сторінці з товаром. Розмір на бирочці зазначений по Євро системі.Але компанія просить Вас ураховувати, що трикотажне плаття завжди буде на 10% менше ніж плаття з текстилю, по своїм обмірним даним! У цьому випадку воно виглядає більш естетично й жіночно.Тому, якщо Ви прагнете вільне плаття, то ми рекомендуємо трикотажне плаття вибирати на розмір більше, ніж текстильне. А для тих хто любить, що облягають і утягивающие речі, радимо брати розмір у розмір.Завжди Вам раді!
    доставка в Польщу
    кешбек 63 ₴
    Колір Темно-сірий / Фасон З довгим рукавом / Візерунок Однотонний / Стиль Кежуал / Сезонність Зима
    УВАГА! Розміри товару: 40; 42; 44; 46; 48; 50; відповідають розмірам на бірці: 46; 48; 50; 52; 54; 56; При замовленні розміра 40 на бірці товара буде розмір 46. Далі вказані виміри товару по кожному розміру. Ширина по плечах: 39 см; 40 см; 43 см; 44 см; 46 см; 46 см. Довжина рукава: 55 см; 57 см; 57 см; 57 см; 58 см; 59 см. Довжина виробу: 66 см; 67 см; 67 см; 68 см; 68 см; 66 см. Напівобхват грудей: 41 см; 42 см; 45 см; 46 см; 48 см; 48 см.
    доставка в Польщу
    кешбек 49 ₴
    -37%
    Колір Рожевий / Візерунок Однотонний / Стиль Кежуал / Сезонність Демісезон
    кешбек 25 ₴
    -71%
    Колір Чорний / Фасон Джемпер / Візерунок Малюнок / Стиль Кежуал
    кешбек 119 ₴
    Колір Бежевий / Візерунок Однотонний / Сезонність Зима
    Жіночий худі створений в стилі останніх трендів оверсайз, пожвавить ваш гардероб. У даній моделі Ви завжди будете виглядати модно незалежно від того, чим займаєтеся.
    кешбек 97 ₴
    -29%
    Колір Блакитний / Візерунок Однотонний
    Практичність затишного світшоту не порівняти з діловими блузками, строгими жакетами та футболками. Це ідеальна база для створення повсякденних, прогулянкових і спортивних образів у холодну пору року. Зручність і ефектний зовнішній вигляд стильного светрика підкреслять бажання залишатися завжди на вершині тренду та бути в дусі часу.
    кешбек 55 ₴
    -26%
    Колір Бежевий / Застібка На блискавці / Візерунок Однотонний / Сезонність Демісезон
    Толстовка великого розміру з еластичним подолом і манжетами, спущеними плечима, застібкою на блискавку, двома передніми кишенями, краями в рубчик, м’якою пухнастою обробкою всередині. Модель представляє виріб у розмірі S/36. Зріст жіночої моделі: 176 см.
    2 373 грн
    3 390 грн
    Толстовка Under Armour (268826636)
    Колір Синій / Фасон Худі / Застібка На блискавці / Візерунок Однотонний / Сезонність Зима
    кешбек 499 ₴
    -37%
    Колір Синій / Візерунок Однотонний / Стиль Повсякденний
    Светр з чистої вовни. Круглий виріз. Довгий рукав.
    доставка в Польщу
    кешбек 22 ₴
    -77%
    Колір Бордовий / Склад 42% віскоза, 30% поліамід, 25% поліестер, 3% Кашем / Сезонність Демісезон
    кешбек 869 ₴
    Колір Молочний / Фасон Джемпер / Візерунок Смужка / Стиль Кежуал / Довжина рукава Довгий
    На розмір XL довжина виробу 65 см, довжина рукава 65 см.
    доставка в Польщу
    кешбек 57 ₴
    -19%
    Колір Малиновий / Фасон рукава Вшитий / Візерунок Напис / Сезонність Демісезон
    кешбек 239 ₴
    -37%
    Колір Чорний / Сезонність Демісезон
    Худі з капюшоном та довгими рукавами. Ребристі манжети. Принт на грудях та спині з вишивкою. Наклейка на подолі. Зріст моделі 135 см, на ній 10 розмір.
    кешбек 59 ₴
    Колір Молочний / Фасон Джемпер / Візерунок Однотонний / Стиль Повсякденний
    Виробник у своїх колекціях поєднує зручність і невимушеність форм з останніми модними трендами. Завдяки застосуванню сучасних технологій в продукції поєднується функціональність з унікальною естетикою на найвищому рівні.
    кешбек 247 ₴
    -58%
    Колір Молочний / Матеріал Бавовна, Трикотаж / Візерунок Меланж / Крій Прямий / Довжина рукава Довгий
    Світшот Calvin Klein. Ця сучасна бавовняна кофта для відпочинку Calvin Klein виготовлена з м'якого матеріалу для максимального комфорту. Застібка-напівблискавка, трикотажне оздоблення в рубчик і класичні акценти з логотипом. Світшот із коміром - стійкою. Попереду вишитий логотип бренду. Довгі рукави із манжетами. Кишеня – кенгуру спереду. Ця толстовка підходить для прогулянок та занять спортом у прохолодну погоду. Тканина м'яка та приємна до тіла. Без утеплювача. Відмінна якість.