Характеристики Серія: GAI Призначення: для овочів, м'яса та риби Матеріал леза: 37 шарів дамаської сталі (VG-10 середня куля) Матеріал ручки: Мікарта Колір ручки: чорний Довжина леза: 170 мм Ширина леза: 4,7 Товщина леза, мм: 2 Довжина ножа: 295 мм Твердість леза (HRC): 60-61 Вага: 175 г Японський кухонний ніж Сантоку універсальний помічник для роботи з м'ясом, рибою та овочами. Один такий ніж здатний замінити на кухні Шеф ніж, універсальний ніж, ніж Накірі. Він дозволяє обробляти, нарізати, швидко шаткувати. Має універсальне двостороннє заточування для правшів і лівші, високу ріжучу здатність. Завдяки красивій коробці може стати приємним подарунком професійному кухареві або досвідченому любителю кулінарного мистецтва. Не рекомендуємо мити в посудомийній машині.