triangle
Щедра Садиба
|
1 стежить
    -20%

    Сорт пізньостиглий, при безрозсадному вирощуванні 150-165 днів. Достигає на 8-15 днів пізніше, ніж сорт Амагер-611. Високоврожайний. Головки округлі, щільні, вагою до 4 4,5 кг. Відзначаються високим вмістом сухих речовин (8,63%) і цукру (5,25%). Смакові якості добрі. Призначений для зимового зберігання і для квашення. Кращий сорт для районів з посушливим, жарким літом. Характерно для сорту висока лежкість і дуже добра транспортабельність. Холодостійка, волого і світлолюбна культура. Розмножується розсадним або безрозсадним способом. Норма висіву насіння в парник 3-4 г на 1 м2. Схема посадки 70 х 70 см. У відкритий ґрунт висівають 0,15 0,20 г на 1 м2 або 4-5 насінин на 1 пог.м. Глибина загортання до 1,5 2 см. При дотриманні умов зберігання термін життєздатності насіння 4-5 років Посів: пол. III - пол. IV міс. Висадка розсади: пол. V - пол. VI міс. Урожай: X - пол. XI міс.
    -17%

    Сорт дуже ранній, дружно дозріває на 87-93 день після появи сходів. Формує компактний кущ заввишки 50-60 см. Плоди масою 80-90 г, округлої форми, яскраво-червоні, високих смакових якостей. Стійкий до фітофторозу та макроспоріозу. Період збору розтягнутий. Урожайність 4,5-6 кг/м2. Використовують переважно свіжими та для переробки. Сорт транспортабельний. Тепло-, світлолюбна культура. Вирощують розсадним або безрозсадним способом. Норма висіву насіння в парник з пікіровкою 6-8 г, без пікіровки 3-4 г на 1 м2. Розсаду висаджують у першій-другій декаді травня. У відкритий ґрунт насіння висівають при t +13-15°С з нормою 5-6 штук на 1 пог.м. Глибина загортання 1,5-2 см. Ширина міжрядь 70 см. При дотриманні умов зберігання термін життєздатності насіння 4-6 років. Посів: ІІ-IІІ міс. Висадка розсади: V-VІ міс. Урожай: VII-VIII міс.
    -17%

    Сорт ранньостиглий. Технічна сиглість наступає через 45-55 днів після появи сходів. Формує велику розетку з численною кількістю розсічених по краях, хвилястих, кучерявих листків, які мають приємний аромат та використовуються протягом всього року. Для одержання зелені ранньою весною насіння висівають в першій декаді серпня. До заморозків утворюється 5-6 листків, їх залишають на зиму. Для літньо-осіннього вирощування висів проводять ранньою весною, як тільки можна вийти в поле. Норма висіву становить 6-7 г/м2 на глибину 1-2 см. Корінь розгалужений, дерев’нистий, непридатний до споживання. Дуже цінна культура, широко використовується в кулінарії як приправа та для консервування. При дотриманні умов зберігання термін життєздатності насіння 2-3 роки Посів: пол. III - IV міс.; VIII - пол. IX міс Урожай: пол. IV - пол. X міс
    -17%

    Урожайний сорт з високими смаковими якостями плодів. Cepeдньocтиглий - до технічної стиглості 45 днів. Достигає дружно. Плід тарілкоподібної форми з опуклою серединою і хвилясто видовженими краями. Поверхня сегментована з гладенькою шкіркою білого кольору. Плоди збирають недозрілими для широкого використання в консервній промисловості і домашній кулінарії. Ціниться як дієтичний продукт. Тепло- і світлолюбна культура. Оптимальна для росту t +18-23оС. Висівають при прогріванні 10 см шару ґрунту до 6-8оС. Норма посіву 2-3 насінини на 1 пог.м з шириною міжрядь 70-90 см. Глибина загортання до 5 см. Для одержання ранньої продукції висаджують 20-40-денною розсадою, яку вирощують в горщечках. При дотриманні умов зберігання термін життєздатності насіння 6 років. Посів: V- пол. VІ міс. Урожай: VІІ ІХ міс.
    -17%

    Сорт ранньостиглий. Вегетаційний період 60-80 днів. Дозрівання дружнє. Урожайність 100-120ц/га. Рекомендується для вирощування на протязі всього літа. Формує округлої форми стебло стеблеплід, 6-8см в діаметрі світло-зеленого забарвлення. Стійкий до розтріскування. М якуш білого кольору, соковита, ніжна за смаком, містить різноманітні мінеральні солі, багаті фосфором, залізом та вітамінами. Довгий час відсутні волокна. Використовується для приготування салатів, супів, гарнірів. Холодостійка, волого та світлолюбна культура. Норма висіву 10 насінин на 1 пог.м. Глибина загортання 1,5-2 см. Ширина міжрядь 45 см. При дотриманні умов зберігання строк життєздатності насіння 4 роки. Посів: пол. III-V міс. Висадка: ІV-VІ міс. Урожай: VI-X міс.
    -17%

    100 г проростків крес-салату містять приблизно 60 мг вітаміну С, чимало вітаміну з групи В, 1,3 мг вітаміну PR 160 мг солей калію, 36 мг кальцію, а також значну кількість сірки. Проростки крес-салату знижують рівень цукру в крові, а сірка покращує апетит. В домашніх умовах проростки можна отримати наступним чином: насіння потрібно ретельно промити, всипати до чистої скляної банки, покривши дно, і залити на декілька годин кип'яченою охолодженою водою. Банку з насінням залишити на ніч, потім воду злити. Насіння знову промити, скляну банку накрити марлею, туго обв'язати і відставити в тепле, захищене від сонячних променів місце. Промивати і зливати воду слід кожного дня, щонайменше два рази. Проростки готові до вживання через 3-6 днів. Крес-салат також можна вирощувати на вікні у квартирі в зимовий період. Посів: IV-X міс. Урожай: IV-X міс.
    -17%

    Томат Чіо Чіо Сан японської селекції є популярним серед садівників України. Сорт Середньостиглий Індетермінантний. За їх відгуками, ці помідори володіють прекрасним смаком, відмінно підходять для консервації та споживання у свіжому вигляді. Вирощувати їх можна як у відкритому ґрунті, так і в парниках, та вже в липні збирати хороший урожай. Плоди кубовидної форми. Висота куща від 120 см і більше, вимагає підвʼязки і формування одного стебла. Вага томатів від 30 до 50 г, час дозрівання плодів 110-120 днів, плоди дозрівають одним гроном до 50 томатів. Середній урожай з куща близько 4 кг, посадка насіння в березні, пересадка в ґрунт або парник у травні, місце потрібне - сонячне і безвітряне. Насіння томату висівають на розсаду протягом усього березня, пікіровку можна проводити вже в стані наявності 1 листка, а висадка розсади в ґрунт відбувається через 40 днів. Кущі виростають дуже високими, тому їх варто постійно підвʼязувати до опори по мірі зростання. Вирощують розсадним або безрозсадним способом. Норма висіву насіння в парник з пікіровкою 6-8 г, без пікіровки 3-4 г на 1 м. Розсаду висаджують у першій-другій декаді травня. У відкритий грунт насіння висівають при t +13-15°С з нормою 5-6 штук на 1 пог.м. Глибина загортання 1,5-2 см. Ширина міжрядь 70 см. При дотриманні умов зберігання термін життєздатності насіння 4-6 років.
    -17%

    Сорт середньранній, кущовий. Зелень ніжна, соковита, інтенсивно зелена. Тривалий час зберігає товарні якості. Сорт призначений для заморожування і сушки. Багатий хімічний склад забезпечує високу харчову цінність. Смакові якості кропу споріднені з його лікувальними властивостями. Всі частини рослини містять ароматичну олію. Використовують зелень кропу, а взимку і насіння, як приправу до різноманітних страв і салатів. Скоростигла, холодостійка, світлолюбна, не вимоглива до умов вирощування культура. Для одержання зелені сіють суцільним способом 20-30 г на 1м2, для технічної продукції рядковим способом з міжряддями 25 см і нормою висіву 7-10 г на 1 м2 або 25-30 насінин на 1 пог.м. Глибина загортання 1,5-2 см. Насіння проростає при +3 С, молоді рослини витримують заморозки до мінус 6 С. Сходи з являються через 10-20 днів і за короткий час формують велику масу зелені. При дотриманні умов зберігання термін життєздатності насіння 3 роки Посів: пол. IV - VII міс. Урожай: пол. V - IX міс
    -20%

    Сорт пізньостиглий, високоврожайний. Стійкий до появи квіткових пагонів. Призначений для вирощування у відкритому ґрунті. Коренеплід великий, завдовжки 20-35 см з гладенькою поверхнею. циліндрично-конічної форми, білого кольору, м якоть соковита та ніжна. При літньому посіві добре зберігається, довго не втрачає свої споживчі якості. Ціниться за вміст хімічних сполук і ферментів, які покращують обмін речовин в організмі. Придатний для одноразового збору. Холодостійка культура. Висівають влітку на початку серпня. Норма висіву 15 насінин на 1п/м, або на 1м2 1,5-2г. Ширина міжрядь 30-45см. Глибина заробки насіння до 2 см. При дотриманні умов зберігання термін життєздатності насіння 4-6 років. Посів: VI - VIII міс. Урожай: пол. VIII IX міс.
    -25%

    Низькорослий ранньостиглий сорт, помідорного типу. Плоди плоско-округлої форми, при дозріванні червоного кольору, мʼясисті, товстостінні, масою 80-90 г. Плоди використовуються для фарширування та цілоплідного консервування. Особливо незамінним цей сорт є для приготування приправ, соусів, борщових заправок. Врожайність становить 5кг/м'. Тепло-, світло- і вологолюбна рослина. Вирощують тільки розсадним способом. Оптимальна t для проростання насіння 23-25°C. Нестача світла, особливо в період вирощування розсади, негативно впливає на розвиток вегетативних і репродуктивних органів. Висаджують в ґрунт після весняних заморозків при t ґрунту 15°С. Схема посадки - 3-4 рослини на 1 пог.м з шириною міжрядь 60 см. Сприятлива + для росту і розвитку рослин у відкритому ґрунті 21-27°С. При зниженні і до 12°С ріст припиняється. Якщо така + утримується тривалий час, то рослини жовкнуть і гинуть. При дотриманні умов зберігання термін життєздатності насіння 4-5 років.
    -25%

    Сорт ранньостиглий, від появи сходів до господарської придатності 40-45 днів. Рослини посухостійкі, добре перезимовують, стійкі до цвітухи. Розетка прямостояча, листки темно-зеленого забарвлення. На одному місці культуру можна вирощувати 3-4 роки. Середня урожайність становить 2-8 кг/м2, за перший збір 0,5-3,5 кг/м2. Рослину можна розмножувати вегетативним способом і насінням. Насіння висівають в другій половині липня, іноді під зиму і весною. Норма висіву насіння становить 0,5-1 г/м2 на глибину 2-3 см. Збирають щавель, коли основна частина листків досягне 8-10 см. Це буває на 20-25 день після розмерзання грунту. При дотриманні умов зберігання термін життєздатності насіння 2 роки. Посів: III - X міс Урожай: IV - XI міс
    -22%

    Компактна однорічна рослина висотою 25-30 см. Квітки мають легкий, приємний аромат. Рослина холодостійка, світлолюбна, посухостійка, не переносить тінь та сильних вітрів. До грунтів невибаглива, але погано переносить надлишок органічних добрив. Вирощують через розсаду. Розсаду висаджують у другій половині травня. Добре переносить пересадку в будь-якому віці. Застосовують для оформлення бордюрів, камʼянистих гірок, обрамлення квітників, рабаток, для озеленення балконів. При дотриманні умов зберігання термін життєздатності насіння 2-3 роки.
    -25%

    Сорт ранній, з дружнім формуванням коренеплодів. Період від сходів до пучкової зрілості 52, до технічної - 65-85 днів. Коренеплоди циліндричної форми зі слабим збігом до основи і тупим кінцем, оранжевого забарвлення, гладенькі, завдовжки 16-21 см. Маса 80-155 г. Мʼякуш ніжний, соковитий, з високим вмістом каротину. Рекомендується для вирощування посівом під зиму, весняним і літнім. Холодостійка культура ранньовесняного строку посіву у відкритий грунт. Насіння проростає при t +4°С, сходи переносять -2°С. Норма висіву насіння 20 штук на 1 пог.м або 0,4-0,6 г на 1 м. Глибина загортання 2 см. Ширина міжрядь 45 см. При дотриманні умов зберігання термін життєздатності насіння 2-4 роки.
    -25%

    Базилік - сильно гілляста рослина з чотиригранними стеблами висотою від 30 до 60 см. Вегетаційний період від сходів до технічної стиглості - 80-90 днів. Листочки його довгасто-яйцевидні, рідкозубчаті, зелені довжиною до 5,5 см. На кінцях стебел базилік викидає суцвіття у вигляді пензликів, складаються з декількох квіток. Забарвлення їх може бути різним: рожевим, білим, біло-фіолетовим. Стебла, листя і чашечки квітки шорсткі на дотик. У них розташовані залози з ефірною олією, яка і обумовлює аромат цієї рослини, а також приємний запах і смак страв, в які вона додається. Вирощують розсадою або прямим посівом у відкритий ґрунт. Схема посадки 30x30 см. Віддає перевагу легким, підживленим ґрунтам, потребує регулярного поливу. Посів: IV-VІІ міс. Урожай: VІ-ІX міс.
    -20%

    Дворічник. Дуже популярні мініатюрні квіти висотою до 15 см. Утворює численні суцвіття діаметром до 2,5 см різноманітного забарвлення з пірчастими пелюстками. Універсального використання: як ґрунтопокривна рослина, для обрамлення клумб, балконних ящиків, альпінаріїв. Рослина зимостійка, віддає перевагу сонячним місцям, але може рости і в затінку. Висів насіння можна проводити у відкритий ґрунт, і у плівкові укриття. Через 5-6 тижнів після висіву розсаду пересаджують на постійне місце, на відстані 10-20 см одне від одного. Використовують невеличкими групами на клумбах і рабатках, в балконних ящиках, вазонах. Красиво поєднується з квітучими весняними культурами (гіацинт, нарцис, тюльпан, незабудка, віола). При дотриманні умов зберігання термін життєздатності насіння 2-3 роки. Висів: кін. VI міс. – поч. VII міс. Висадка: VIII міс. Цвітіння: IV міс.
    -25%

    Середньостиглий високоврожайний сорт. Кущ високорослий, міцний, розложистий до 45-55 см. Форма плодів 3-4-дольна, довжиною до 11 см діаметром 9 см, вага 110-180 г поверхня гладенька. Забарвлення плодів у технічній стиглості темно-зелене, у біологічній жовте. М якуш на смак солодкий, товщина його 8,5-10 мм. Аромат слабкий. Використовують у свіжому вигляді і як сировина для переробки. Тепло-, світло- і вологолюбна рослина. Вирощують тільки розсадним способом. Оптимальна t для проростання насіння 23-25 С. Нестача світла, особливо в період вирощування розсади, негативно впливає на розвиток вегетативних і репродуктивних органів. Кращий вік розсади 55-65 днів. Висаджують в ґрунт після загрози весняних заморозків при t ґрунту 15 С. Схема посадки 3-4 рослини на 1 пог.м з шириною міжрядь 60 см. Сприятлива t для росту і розвитку рослин у відкритому ґрунті 21-27 С. При зниженні t до 12 С ріст припиняється. Якщо така t утримується тривалий час, то рослини жовкнуть і гинуть. При дотриманні умов зберігання термін життєздатності насіння 4-5 років. Посів: I - III міс. Висадка: III - V міс. Урожай: IX - X міс.
    -24%

    Пізньостиглий транспортабельний сорт універсального використання. Строк вегетації 130-150 днів. Цибулини округло-ромбовидні, щільні, вагою 100-160 г. Сухі зовнішні луски тоненькі, солом яного кольору, внутрішні білі. Соковиті луски гострі на смак, м ясисті. Визріває добре. Придатна для довгострокового зберігання. Використовується в кулінарії в будь-якому вигляді на протязі року. Холодостійка, вологолюбна культура. Насіння проростає при tо 3-5 С і тому висівають рано навесні. У фазі 1-2-ох листків сходи переносять приморозки до мінус 3-5 С. Норма висіву 10 кг/га або 1 г на 1м2. Ширина міжрядь 45 см, глибина загортання насіння 2 см. При дотриманні умов зберігання термін життєздатності насіння 2-3 роки Посів: III - IV міс. Урожай: VIII - IX міс
    -20%

    Середньостиглий урожайний сорт. Рослина середньої висоти, формує 1-2 качана до 15 см завдовжки. Характерною особливістю зерен даного виду кукурудзи є їх здатність до лопань при вологості до 12%. Попкорн багатий на вітаміни, макро і мікроелементи, дуже смачний. Смажені зерна (попкорн) вживають з сіллю, цукром, олією та іншими добавками. Мають гарні смакові якості. Сухі качани - чудове осіннє прикраса для будинку. Культура теплолюбна, посухостійка. Маса 1000 насінин: 90-100 г. Вегетаційний період - 120-140 днів. Норма висіву 2,5-3 г на 1 м, глибина загортання 6-8 см, спосіб сівби широкорядний. Віддає перевагу легким достатньо родючим ґрунтам. При дотриманні умов зберігання термін життездатності насіння 5 років.
    -20%

    Пізньостиглий сорт. Вегетаційний період від сходів до початку плодоношення 60-70 днів. Рослина довгоплетиста. Плоди циліндричні, злегка зігнуті, рідко горбкуваті, довжиною 40-50см, з тоненькою шкіркою, без гіркоти. Використовуються для соління і консервування цілими чи порізаними на шматочки, а також для споживання у свіжому вигляді. Рекомендується вирощувати у відкритому ґрунті та в плівкових теплицях.
    -17%

    Сорт середньоранній, універсального використання. Від сходів до початку збирання – 113-115 днів. Плодоношення триває 50-65 днів. Рослини висотою 50-85 см. Плоди масою 75-105 г, видовжено-овальні, оранжево-червоного забарвлення, з добрими смаковими якостями. Використовують для вживання у свіжому вигляді, консервування і засолювання. Тепло-, світлолюбна культура. Вирощують розсадним або безрозсадним способом. Норма висіву насіння в парник з пікіровкою 6-8 г, без пікіровки 3-4 г на 1 м2. Розсаду висаджують у першій-другій декаді травня. У відкритий ґрунт насіння висівають при t +13-15оС з нормою 5-6 штук на 1 пог.м. Глибина загортання 1,5-2 см. Ширина міжрядь 70 см. При дотриманні умов зберігання термін життєздатності насіння 4-6 років. Посів: III міс. Висадка розсади: V міс. Урожай: VII- VIII міс.
    -24%

    Зелений Гай Смачна ягідка - комплексне мінеральне добриво в гранулах для всіх видів полуниці, малини, винограду, плодових кущів, інших ягідних культур. Переваги: Зручне використання - просто розсипати гранули. Пролонгована дія. Повністю готовий склад, спеціально підібраний для ягідних культур. Склад: Макроелементи: азот загальний (N) - 20 %, фосфор (Р2О5) - 17 %, калій (К2О) - 14 %; Мікроелементи: MgO, Fe, Mn, B, Cu, Zn, Mo, Co. Спосіб застосування: Рівномірно розсипати гранули добрива на вологий грунт під рослинами з розрахунку 25 г (одна мірка) на один квадратний метр. При поливі воно буде поступово просочуватись, збагачувати землю і підживляти рослину. Використовувати у період вегетації, після появи паростків, у період бутонізації, після цвітіння. Строки внесення: один раз на місяць. Для розсади: з розрахунку 30-40 г/м.кв додати гранули в розсадну суміш, рівномірно перемішати, зволожити, залишити на кілька днів. При посіві насіння або висадкою розсади: розсипати добриво по поверхні грунту безпосередньо перед посівом (висадкою) і обережно перемішати з грунтом в пропорції 25 г/м.кв (одна мірка). Регулярне використання Добрива для ягідних культур забезпечує такі ефекти: 1. Стимулювання активного росту Азот (20%) сприяє інтенсивному росту зеленої маси, підвищує життєздатність рослин та їхню здатність до фотосинтезу. Завдяки фосфору (17%) добриво сприяє формуванню сильної кореневої системи, яка забезпечує рослину поживними речовинами та водою. Калій (14%) відповідає за розвиток плодів, їх розмір, насичений смак та підвищує стійкість рослин до стресових умов. 2. Покращення якості врожаю Вміст мікроелементів, таких як бор, марганець, мідь та цинк, сприяє розвитку здорових і соковитих плодів. Підвищується вміст цукрів, вітамінів та інших корисних речовин у ягодах, що робить їх більш смачними та поживними. Ягоди стають більшими, яскравішими та більш рівномірними. 3. Зміцнення стійкості до хвороб і стресів Магній покращує засвоєння хлорофілу, що робить рослини більш витривалими до стресових умов. Молібден і кобальт допомагають рослинам адаптуватися до несприятливих погодних умов, таких як посуха чи надмірна вологість. Добриво знижує ризик розвитку грибкових захворювань завдяки підвищенню загального імунітету рослин. Упаковка: коробка, вкладка – поліетиленовий пакет, в комплекті – рукавички і мірний стаканчик. Вага 500г. Розрахована на 20 кв. м. ТУ У ТУ У 20.1-2836104336-002:2012 Штрих-код продукції 4820161960342 Термін придатності 5 років. Дата виробництва вказана на упаковці. Температура зберігання від -15°С до +30°С.
    -25%

    Середньоранній сорт. Період від сходів до збирання врожаю 150-170 днів. Коренеплоди великі, масою до 500 г, з прекрасним ароматом, ніжним смаком і високим вмістом вітамінів. М'якоть біла, ніжна. Відмінно зберігається. Використовують у свіжому і сушеному вигляді. Посів на розсаду проводять з початку лютого по березень.На 1кв.метр висівають 1-1,5гнасіння на глибину 0,5 см. У відкритий грунт висаджують 50-60 денну розсаду з 5-6 листками. Розсада не переносить заморозків. Відстань між рослинами 15см, а між рядками 45см. Вибаглива до родючості і вологості грунту. Погано росте на кислих грунтах. Росте повільно, тому необхідна підгодівля мінеральними та органічними добривами, що забезпечить високий урожай. Посів: IІ пол.-ІV міс. Висадка: ІV пол.-VІ міс. Урожай: IX-X міс.
    -25%

    Середньостиглий. Довгоплетистий. До початку достигання плодів 110-115 днів. Мускатний. Універсального використання. Плоди зберігаються до наступного врожаю. Плід грушоподібної форми, оранжевий з рожевим відтінком, гладенький або слабо сегментований, середньою масою 3-4 кг. М’якуш червоно-оранжевий, товщиною 4-8 см, щільний, хрумкий, солодкий. Насіння сіре. Сорт посухостійкий, відносно стійкий до борошнистої роси. Рекомендується для вирощування у всіх зонах України. Висівають квадратно-гніздовим способом. Глибина загортання 5-7 см. Норма висіву 2 насінини на 1пог.м. При дотриманні умов зберігання термін життєздатності насіння 6-8 років Посів: V - VI міс. Урожай: IX - X міс
    -25%

    Середньостиглий сорт. Вегетаційний період до технічної стиглості становить 117 днів, до біологічної стиглості 125 днів. Рослина компактна, штамбова. Плід квадратний з 3-4 гранями, верхівка ввігнута, масою 250 г, товщина стінки 4,7-8,3 мм. Забарвлення плоду темно-зелене, пізніше червоне, поверхня глянцювата. Урожайність 35,5 т/га. Придатний для одноразового збирання. Сорт універсального призначення. При дотриманні умов зберігання термін життєздатності насіння 4-5 років. Посів: I-III міс. Висадка: III-V міс. Урожай: IX-X міс.