triangle
Щедра Садиба
|
1 стежить
    -25%

    Ранньостиглий сорт, 18-20 днів. Листкова розетка невелика. Коренеплід циліндричної форми яскраво-червоного кольору з білим кінчиком довжиною до 4 см і діаметром до 1,5 см. М якоть біла, ніжна та смачна. Довго зберігає свої споживчі властивості. З початком весняно-польових робіт сорт можна висівати в три етапи: через 8-10 днів і так до середини травня. Призначений для вирощування у відкритому ґрунті, а також навесні в теплицях і парниках. При осінньому використанні висівають в третій декаді серпня. Урожайність 150-200 ц/га Холодостійка культура короткого дня. Висівають рано навесні в ґрунт при досягненні t +8-10 С і влітку на початку серпня для одержання двох врожаїв скоростиглої продукції. Норма висіву 15-20 насінин на 1 пог.м або 1,5-2 г на 1 м2, глибина загортання 2 см. Ширина міжрядь 30-45 см. При дотриманні умов зберігання термін життєздатності насіння 4-6 років. Посів: IV - IX міс. Урожай: пол. IV - X міс.
    -25%

    Сорт ранньостиглий, високоврожайний, стійкий до антракнозу, бактеріозу, альтернаріозу з дружним достиганням плодів. Вегетаційний період від появи сходів до початку плодоношення 68 - 73 днів. Плід великий, кулястий, середньою масою 5,9 кг. Поверхня гладенька, світло-зелена, з тонкими темно-зеленими смугами. Кора середньої товщини 10-12мм. М'якуш малиновий, зернистий, ніжний, дуже соковитий та солодкий. Плоди високих смакових якостей з дієтичними та лікувальними властивостями. Придатний для вирощування у відкритому грунті. Теплолюбна культура. Залежно від зони вирощують розсадним і безрозсадним способами. При безрозсадному культивуванні насіння висівають за схемою 140 х 70 см. Розсадний метод вирощування застосовують для одержання ранньої продукції та в зонах з коротким світловим днем і недостатньою кількістю тепла. Догляд за рослинами звичайний, загальноприйнятий для зони вирощування.
    -25%

    Середньопізній сорт німецької селекції. Від висадки розсади до збирання врожаю - 65-75 днів. Утворює щільні конусоподібні качани масою до 2,5 кг, світло-зеленого кольору, в розрізі білого кольору з високими товарними і смаковими якостями. Добре виражена хрусткость та соковитість. Використовують для різноманітних салатів, кулінарної обробки. Нарізані качани гарні в засолюванні. Капуста підходить для дієтичного та дитячого харчування завдяки вітамінного і антиоксидантній складу. Вирощують розсадним і безрозсадним способами. Насіння висівають в розсадники в квітні по 2-3 г/м. При висаджуванні розсада повинна мати 3-5 справжніх листків. Висаджують з другої половини травня за схемою: 60 - 70 х 50 - 60 см. При безрозсадному способі насіння висівають в 3 декаді квітня - в 1 декаді травня. Догляд за рослинами загальноприйнятий для зони вирощування. При дотриманні умов зберігання термін життєздатності насіння 4-5 років.
    -25%

    Ранньостиглий врожайний сорт. До технічної стиглості 45 днів. Період плодоношення 63 дні. Кущовий. Кущ компактний. Плід циліндричний, довжиною 15-20 см, діаметром 5-7 см, білий, в біологічній стиглості кремовий. М якуш ніжний. Вміст сухої речовини 5%, загального цукру 3,1%, вітаміну С - 22,2 мг. Цінний дієтичний продукт. Плоди збирають недозрілими для широкого використання в консервній промисловості і домашній кулінарії. Характеризується одночасним достиганням плодів. Тепло- і світлолюбна культура. Оптимальна для росту t +18-23 С. Висівають при прогріванні 10см шару ґрунту до 6-8 С. Норма посіву 2-3 насінини на 1 пог.м з шириною міжрядь 70-90 см. Глибина загортання до 5 см. Для одержання ранньої продукції висаджують 20-40-денною розсадою, яку вирощують в горщечках. При дотриманні умов зберігання термін життєздатності насіння 6-8 років. Посів: пол. V - VI міс. Урожай: пол. VII - VIII міс
    -25%

    Середньоранній (105-110 днів від сходів до початку дозрівання), детермінантний, засолювальний сорт томата для відкритого та закритого грунту. Кущ висотою 0,5-0,8 метра, лист звичайного типу, суцвіття просте. Перше суцвіття закладається над 6- листом, подальші - через кожні 1-2 листи. Плоди яйцевидної форми, щільні, в стадії зрілості червоного кольору, вагою 80-95г, дуже смачні. Не схильні до розтріскування. Помідори універсальні за призначенням - смачні і в свіжому вигляді і в консервації. Не боїться спеки, стійкий до вертіціллезу та фузаріозного вʼянення. Вирощують розсадним або безрозсадним способом. Норма висіву насіння в парник з пікіровкою 6-8 г, без пікіровки 3-4 г на 1 м. Розсаду висаджують у першій-другій декаді травня. У відкритий ґрунт насіння висівають при t +13-15°C з нормою 5-6 штук на 1 пог.м. Глибина загортання 1,5-2 см. Ширина міжрядь 70 см. При дотриманні умов зберігання термін життєздатності насіння 4-6 років.
    -24%

    Сорт ранньостиглий, високоврожайний, транспортабельний. Від сівби до початку збирання минає 85-90 днів. Формує довге, до 10 м, сланке стебло, на якому переважають материнські квіти. Плоди короткоовальні, середньою масою 5-8 кг чудових смакових якостей з дієтичними та лікувальними властивостями, їх споживають у свіжому (м'якуш, сік), у вареному та смаженому вигляді. Насіння висівають квадратно-гніздовим способом або широкорядним, з міжряддям 140-150 см на глибину 5-6 см, коли ґрунт прогріється до 15-16 'С після загрози заморозків у третій декаді квітня-першій декаді травня. Можливий висів насіння в міжряддях кукурудзи, картоплі, кущової квасолі, бобів. Сорт посухостійкий, відносно стійкий до борошнистої роси. Рекомендується для вирощування у всіх зонах України. Догляд звичайний, загальноприйнятий для зони вирощування. При дотриманні умов зберігання термін життєздатності насіння 6-8 років. Посів: ІV пол. -V міс. Урожай:IX-X міс.
    -25%

    Середньоранній гібрид, корнішон. Вегетаційний період від сходів до початку плодоношення 50-55 днів. Плоди циліндричні, короткі, інтенсивно-зеленого забарвлення, сильногорбкуваті. Гібрид придатний для вирощування у відкритому грунті. Стійкий до борошнистої роси та пожовтіння. Генетично позбавлений гіркоти. Кількість насіння в 1 грамі - 30-50 шт. Смакові якості високі. Придатний для використання у свіжому вигляді та для квашення. І консервування. Вибагливі до тепла, вологи, родючості ґрунту. Добре реагують на внесення як органічних, так і мінеральних добрив. Насіння проростає при t 12-13°С. Оптимальна температура для росту 25°С. При 10°С ріст рослин припиняється, а приморозки -1°С призводять до повної загибелі. Посуха, особливо повітряна, різко знижує урожай огірків. Норма висіву насіння – 5-6 шт. на 1 пог.м. Глибина загортання – 2,5-3 см. Ширина міжрядь 70-90 см. При дотриманні умов зберігання термін життєздатності насіння 6-8 років. Посів: IV - V міс. Урожай: VI - VIII міс.
    -25%

    Цінний середньостиглий сорт. Плодоношення на 48-53 день після появи сходів і до заморозків. Рослина сильноросла, довгоплетиста, не любить загущеності. Зеленець красивий, овально-циліндричний, від основи грубо горбкуватий, в кінці гладенький темно-зеленого забарвлення. Опушення плодів чорне, довжина 12-15 см, масою 100-150 г, з легким восковим нальотом. Стійкий до несприятливих погодних умов. Комплексно-стійкий до борошнистої роси та переноспорозу. Смакові якості свіжих та консервованих плодів високі. Тепло-, світло-, вологолюбна культура. Добре реагує на внесення як органічних, так і мінеральних добрив. Насіння проростає при t 12-13°С. Оптимальна температура для росту +25°С. При +10°С ріст рослин припиняється, а приморозки - 1°С призводять до повної загибелі. Норма висіву насіння - 5-6 шт. на 1 пог.м. Глибина загортання - 3-4 см. Ширина міжрядь 90 см. При дотриманні умов зберігання термін життєздатності насіння 6-8 років.
    -25%

    Сорт середньопізній, для засолювання, високоврожайний. Відносно засухостійкий. Початок плодоношення 50-65 днів після сходів. Довжина головного стебла до 2 м, дуже розгалужується. Не виносить загущення. Зеленець довжиною 9-11 см видовжено-овальний, темно-зелений з повздовжніми смугами, великогорбкуватий, ребристий з чорними шипами. Смакові якості свіжих і солоних плодів дуже високі. Сорт стійкий проти огіркової мозаїки. Тепло-, світло-, вологолюбна культура. Добре реагує на внесення як органічних, так і мінеральних добрив. Насіння проростає при t 12-13°С. Оптимальна температура для росту 25°С. При 10°С ріст рослин припиняється, а приморозки -1°С призводять до повної загибелі. Норма висіву насіння – 5-6 шт. на 1 пог.м. Глибина загортання – 2,5-3 см. Ширина міжрядь 70-90 см. При дотриманні умов зберігання термін життєздатності насіння 6-8 років. Посів: V міс. Урожай: VII - VIII міс.
    -20%

    Сорт пізньостиглий, урожайний, 60-80 т/га. Вегетаційний період від посіву до технічної стиглості - 140-160 днів. Коренеплід завдовжки до 25 см ледь конічної форми масою 180-220 г. Поверхня гладенька оранжевого кольору, м’якуш яскравий, хрумкий, щільний, ніжний. Має високі смакові якості. Не схильний до накопичення нітратів. Застосовується для споживання у свіжому вигляді, для переробки і для тривалого зимового зберігання. Придатний для механізованого збирання. Культура холодостійка. Високі врожаї одержують на легких суглинках або супіщаних ґрунтах з глибоким орним шаром і помірним зволоженням. Насіння проростає при t +4°С, сходи переносять t -2°С. Норма висіву насіння 20 штук на 1 пог.м або 0,4-0,6 г на 1 м2. Глибина загортання 2 см. Ширина міжрядь 45 см. При дотриманні умов зберігання термін життєздатності насіння 2-4 роки. Посів: пол. V міс. Урожай: IX - X міс.
    -17%

    Сорт ранньостиглий, період вегетації становить 50-60 днів. Культура формує велику розетку, яка складається з 40-100 листків. Корінь розгалужений, у верхній частині циліндричний, дерев нистий, непридатний до вживання. Смакові якості добрі, листки мають приємний аромат. Холодостійка культура раннього строку висівання. Норма висіву насіння при ранньовесняному посіві становить 0,6-0,7 г/м2, при літньому і підзимовому - 0,7-0,8 г/м2. Збирають, коли листя досягне довжини 15-20 см. При дотриманні умов зберігання термін життєздатності насіння 2-3 роки Посів: III - VIII міс. Урожай: V - XII міс; II - IV міс.
    -17%

    Пізньостиглий транспортабельний сорт універсального використання. Строк вегетації 130-150 днів. Цибулини округло-ромбовидні, щільні, вагою 100-160 г. Сухі зовнішні луски тоненькі, солом яного кольору, внутрішні білі. Соковиті луски гострі на смак, м ясисті. Визріває добре. Придатна для довгострокового зберігання. Використовується в кулінарії в будь-якому вигляді на протязі року. Холодостійка, вологолюбна культура. Насіння проростає при tо 3-5 С і тому висівають рано навесні. У фазі 1-2-ох листків сходи переносять приморозки до мінус 3-5 С. Норма висіву 10 кг/га або 1 г на 1м2. Ширина міжрядь 45 см, глибина загортання насіння 2 см. При дотриманні умов зберігання термін життєздатності насіння 2-3 роки Посів: III - IV міс. Урожай: VIII - IX міс
    -20%

    Високоврожайний, середньостиглий сорт. Стійкий до розтріскування. До пучкової стиглості 53-60 днів, до технічної 100-115. Коренеплід усічено-конічний зі збігом до основи, при дозріванні довжиною 12-16 см, діаметром 3-8 см. Поверхня гладенька, зі слабо вираженими вічками. М якоть оранжевого кольору, щільна, солодка, багата каротином. Використовується для літнього і осіннє-зимового споживання у свіжому вигляді і для переробки. Лежкість коренеплодів добра. Культура холодостійка. Високі врожаї одержують на легких суглинках або супіщаних ґрунтах з глибоким орним шаром і помірним зволоженням. Насіння проростає при t +4 С, сходи переносять t -2 С. Норма висіву насіння 20 штук на 1 пог.м або 0,4-0,6 г на 1 м2. Глибина загортання 2 см. Ширина міжрядь 45 см. При дотриманні умов зберігання термін життєздатності насіння 3-4 роки Посів: пол. IV - пол. V міс. Урожай: VIII - IX міс.
    -17%

    Однорічник. Рослина з дуже компактним кущем висотою 25-30 см. Суцвіття махрові, діаметром 4-5 см, жовтого та помаранчевого кольорів з коричневою серединкою. У всіх частинах рослини містяться речовини, що володіють лікувальними властивостями. Цвітіння рясне, починається через 45-55 днів після висіву. Холодостійка, світлолюбна, добре розвивається на різних типах ґрунтів, не любить засухи. Використовується в балконних ящиках, для груп, рабаток, бордюрів, де вона поєднується з агератумом, сальвією, дельфініумом, рудбекією, циніями, а також як лікарська та овочева рослина. Широко використовують на зрізання (у воді суцвіття стоять 4-5 днів). У суху спекотну погоду суцвіття дрібнішають, а махровість знижується, тому календулу необхідно поливати і підгодовувати раз в 2 тижні. Насіння висівають відразу у відкритий ґрунт з травня і до кінця червня, а також під зиму. Сходи з'являються через 10-14 днів. При дотриманні умов зберігання термін життєздатності насіння 2-3 роки. Висів: V – кін. VI міс. Цвітіння: VII – X міс.
    -17%

    Пізньостиглий сорт. Від сходів до початку плодоношення 120-150 днів. Плодоносить до заморозків. Кущ високорослий. Плоди округлі і злегка видовжені, червоні, вагою 50-70 г, багаті мінеральними солями, органічними кислотами і вітамінами. Рослина індетермінантна. Призначений для споживання у свіжому вигляді та переробки. Тепло-, світлолюбна культура. Вирощують розсадним або безрозсадним способом. Норма висіву насіння в парник з пікіровкою 6-8 г, без пікіровки 3-4 г на 1 м°. Розсаду висаджують у першій-другій декаді травня. У відкритий ґрунт насіння висівають при t +13-15°С з нормою 5-6 штук на 1 пог.м. Глибина загортання 1,5-2 см. Ширина міжрядь 70 см. При дотриманні умов зберігання термін життєздатності насіння 4-6 років. Посів: ІІ - IІІ міс. Висадка розсади: V міс. Урожай: VIII - IX міс.
    -25%

    Конкурент — сорт з хрусткими огірками для відкритого ґрунту, який люблять вирощувати під консервацію. Рослина виростає міцною, швидко відновлюється при пошкодженні. Вона однаково добре плодоносить в розстил і на шпалері, верхівки прищипувати не обов'язково, оскільки гіллястість відмінна.
    -17%

    Сорт середньостиглий. Період від появи сходів до господарської придатності становить 40-50 днів, а до кінця цвітіння - 70-75 днів. Висота рослин 100-120 см. Розетка листків велика, розлога, зеленого забарвлення. Сорт багатий на ефірні олії та вітаміни. Стійкий проти ураження хворобами і шкідниками. Придатний для вирощування протягом всього безморозного періоду із квітня по жовтень. Для забезпечення конвеєрного вирощування кропу його висівають через кожні 15-20 днів. Норма висіву насіння становить 3-4 г/м2 на глибину 2-3 см. Кріп починають збирати у фазі 4-5 листків, аж до утворення зонтиків. При дотриманні умов зберігання термін життєздатності насіння 3 роки Посів: пол. IV - VII міс. Урожай: пол. V - IX міс
    -17%

    Сорт середньостиглий, високоврожайний. Вегетаційний період, від висадки розсади до утворення головки, залежно від зони вирощування, триває 55 - 60 днів. Призначений для вирощування в плівкових теплицях для ранньо-весняного збору та у відкритому грунті для збору на протязі всього вегетаційного періоду. Стійкий до несприятливих погодніх умов навколишнього середовища. Формує великі головки, масою до 1 кг. За формою головки округлі, щільні. Норма висіву насіння становить 0,2-0,3 г/м*. Також можна вирощувати і розсадним методом. В такому випадку терміни дозрівання пришвидшуються на 10-15 днів. При дотриманні умов зберігання термін життєздатності насіння 3-4 роки.
    -17%

    Середньостиглий сорт. Вегетаційний період від сходів до біологічної стиглості 130-145 днів. Кущ штамбовий, висотою 60-70см, не потребує підв язки. Плоди округло-конусоподібної форми, вагою 300-400г, довжиною 12-15см, діаметром 8-9см, у біологічній стиглості вишнево-червоного забарвлення, дуже соковиті. Товщина стінок 8-9мм. Використовується для споживання у свіжому вигляді, в домашній кулінарії та консервації. При дотриманні умов зберігання термін життєздатності насіння 4-5 років. Посів: I-III міс. Висадка: III-V міс. Урожай: IX-X міс.
    -20%

    Середньостиглий сорт. Вегетаційний період від сходів до технічної стиглості 60-70 днів. Качан видовжено-циліндричної форми, темно-зеленого забарвлення, середньою масою 2-2,5кг. Щоб уникнути передчасного стрілкування, слід пам'ятати, що рослина не переносить різких коливань температури, загущеності посівів і не регулярний полив. Вирощують як цінну салатну рослину, в їжу використовують листя і качани. Норма висіву 0,4г/м2. Рослини добре переносять пересаджування. Оптимальна температура для вегетації 15-22 С. Для забезпечення оптимальних умов, рекомендується вирощувати в плівкових укриттях або теплицях. Схема посадки 50х40 см. При дотриманні умов зберігання строк життєздатності насіння 4 роки. Посів:IV-V міс. Висадка: пол.V-VІІІ міс. Урожай: VIІІ-XІміс.
    -17%

    Ранньостиглий врожайний сорт. До технічної стиглості 45 днів. Період плодоношення 63 дні. Кущовий. Кущ компактний. Плід циліндричний, довжиною 15-20 см, діаметром 5-7 см, білий, в біологічній стиглості кремовий. М якуш ніжний. Вміст сухої речовини 5%, загального цукру 3,1%, вітаміну С - 22,2 мг. Цінний дієтичний продукт. Плоди збирають недозрілими для широкого використання в консервній промисловості і домашній кулінарії. Характеризується одночасним достиганням плодів. Тепло- і світлолюбна культура. Оптимальна для росту t +18-23 С. Висівають при прогріванні 10см шару ґрунту до 6-8 С. Норма посіву 2-3 насінини на 1 пог.м з шириною міжрядь 70-90 см. Глибина загортання до 5 см. Для одержання ранньої продукції висаджують 20-40-денною розсадою, яку вирощують в горщечках. При дотриманні умов зберігання термін життєздатності насіння 6-8 років. Посів: пол. V - VI міс. Урожай: пол. VII - VIII міс
    -17%

    Ранньостиглий врожайний сорт. Плід циліндричний з гладкою шкіркою світло-зеленого кольору, масою 0,8-1,5 кг. Плоди збирають недозрілими довжиною 12-20 см для широкого використання в консервній промисловості і домашній кулінарії. Ціниться як дієтичний продукт. Тепло- і світлолюбна культура. Оптимальна для росту t +18-23°С. Висівають при прогріванні 10 см шару ґрунту до 6-8°С. Норма посіву – 2-3 насінини на 1 пог.м з шириною міжрядь 70-90 см. Глибина загортання до 5 см. Для одержання ранньої продукції висаджують 20-40-денною розсадою, яку вирощують в горщечках. При дотриманні умов зберігання термін життєздатності насіння 6-8 років. Посів: пол. V - VI міс. Урожай: пол. VII - VIII міс
    -17%

    Середньоранній, високоврожайний сорт народної селекції, лідер по великоплідності серед "чорних" сортів. Технічна стиглість плодів настає через 102-110 днів після появи сходів. Рослина індетермінантна, високоросла, висотою до 2,0-2,5 м, потребує підв'язування і обов'язкового пасинкування. Плоди округлі, гладенькі, темно-бордові, коричневі, масою 200-300 (до 400) г, м'ясисті, соковиті, солодкі і дуже смачні. Врожайність до 4 кг з одного куща. Використовується для споживання у свіжому вигляді, консервування та переробки. Толерантний до фітофторозу. Вирощують розсадним і безрозсадним способами. Для ранньої культури надають перевагу розсадному методу. При розсадній культурі висівають 1,0-1,5 г/м2 насіння в закритий ґрунт. Розсаду висаджують на постійне місце у віці 40-45 днів. Схема розміщення рослин 50-60x60 см. Догляд за рослинами звичайний, загальноприйнятий для зони вирощування. При дотриманні умов зберігання термін життєздатності насіння 4-6 років. Посів: ІІ-IІІ міс. Висадка: ІVпол.-V міс. Урожай: VII-VIIIміс.
    -17%

    Високоврожайна культура. Плоди цінні вмістом цукру, крохмалю, вітамінів, каротину, клітковини, пектинових речовин, органічних солей, заліза, фосфору. Використовується для виготовлення соків, пюре, у кондитерських виробах, для дієтичного харчування, а також як кормова культура. Насіння широко застосовують у медицині, з нього виробляють високоякісну олію. Плоди добре зберігаються на протязі зими і весни. Кращим строком для висіву насіння в ґрунт є кінець квітня - початок травня. Сіють квадратно-гніздовим способом. Глибина загортання 5-7 см. Норма висіву 2-3 насінини на 1 пог.м. При дотриманні умов зберігання термін життєздатності насіння 6-8 років. Посів: IV-V міс. Урожай: IX-X міс.