triangle
Професійне насіння
|
241 стежить
    -25%

    Багаторічний вічнозелений компактний трав'янистий напівчагарник з численними пагонами, і густою кроною. Пагони у нижній частині куща - дерев’янисті. Висота рослини 30-40 см, діаметр 30-35 см. Цвіте лаванда в другій половині літа. Квітки великі, численні, зібрані в колосовидні густі суцвіття. Забарвлення квіток синьо-фіолетове. Квітки володіють сильним, приємним ароматом. Листки вузькі, подовгасті, сріблясто-зелені, знизу - опушені. • Лаванда сонцелюбна рослина. Тому висадка рекомендується на добре освітлених та теплих ділянках. • Якщо на вашій ділянці грунт важкий та вологий, то в грунт додайте пісок, на дно ямки укладіть товстий шар дренажу, підійде гравій або керамзит. • Лаванда не потребує багатих на поживні речовини грунтів, і досить посухостійка. • Поливати потрібно при сильній жарі. • Для підтримки гарної форми, кущі лаванди потребують обережної обрізки. • Зрізувати до здеревянілих пагонів, над поверхнею грунту залишити пагони заввишки 5 см. • Лаванда відноситься до морозостійких рослин, але вимагає легкого укриття, особливо в перші роки після посадки.
    -25%

    Ранньостиглий партенокарпічний високоврожайний гібрид. Довжина зеленця 10-14 см. У поперечному розрізі 35-4 см. Поверхня горбиста. Форма циліндрична. М'якуш хрумкий, ароматний, без гіркоти. Маса 88-108 грам. Кущ середньорослий, гіллястий. Плетистість середня. Зав'язь пучковий. Бічні пагони відростають добре. Жіночого типу цвітіння. Вирощується у відкритому та закритому ґрунті. Посів насіння у березні-квітні на глибину 3-4 см. Висівайте насіння після загрози заморозків. Збирання врожаю в травні-червні. Загальна врожайність 394-444 ц/га.
    -25%

    Вегітаційний період 40-45 днів. Рослина однорічна, висотою 25-30 см, діаметром до 750 см, сильногілляста. Листя у базиліку велике, має овальну форм, фіолетового кольору. Аромат досить специфічний, сильний, може зберігатися у сухому вигляді. Сорт базиліка Темний опал стійкий до хвороб та умов посухи.
    -25%

    Однорічна, прямостояча, добре розгалужена рослина, висотою 50-60 см. Суцвіття - великі, махрові, різноманітних забарвлень. Цвітіння тривале - з середини червня до морозів. Посів на розсаду проводять у березні - на початку квітня на глибину 1 см. Сходи з'являються на 4-6 день. Пікіровку проводять один раз. У відкритий ґрунт рослини висаджують, коли мине загроза заморозків, на відстані 25-30 см. Безпосередньо на постійне місце насіння можна висівати у кінці квітня - на початку травня. Теплолюбна рослина, найкраще росте на відкритих сонячних ділянках, родючих ґрунтах і при рясному поливі. Чудовий матеріал для озеленення клумб, бордюрів, рабаток.
    -25%

    Вегітаціонний період більше 75 днів. Форма округло-плоска, сіро-зеленого кольору, формує красиве суцвіття. Середня маса 0,7 кг. Характеризується стійкістю до стресових факторів. Ідеально підходить для вживання в свіжому вигляді. Для забезпечення конвеєра рекомендується висаджувати розсаду в декілька термінів (через 7-10 днів).
    -25%

    Високоврожайний середньоранній гібрид. Вегетаційний період 97-100 днів із моменту висадки розсади. Плоди округлої форми, інтенсивного червоного кольору. Маса плодів 55-60 грам. Кущ закритого типу, чудово захистить плоди від сонячних опіків. Має властивість «rain tolerant», що гарантує стійкість до розтріскування при підвищеному зволоженні. Лежкість плодів висока.
    -25%

    Кросандра Тропік жовта - яскрава, оригінальна кімнатна рослина, висотою 25 см. Листя темно-зелене, довге, вузьке, загострене, з характерним хвилеподібним краєм. Квіти червоного забарвлення, 2-2,5 см в діаметрі, зібрані в щільні колосоподібні суцвіття, довжиною до 10 см. Оптимальна температура вирощування з весни до осені 22-27 °С, у зимовий період - не нижче 18 °С. Освітлення яскраве, але розсіяне, так як рослина погано переносить прямі сонячні промені. У період активної вегетації та цвітіння полив ре¬гулярний та рясний, зимою - помірний. Підживлення з весни до осені один раз в тиждень комплексними добривами. Насіння висівають ранньою весною у суміш торфу та піску. Посівну ємність накривають склом або плівкою. При температурі 22-24 °С сходи з'являються через 20 днів. У фазі 2-3 листочків рослини пікірують та пересаджують на постійне місце.
    -25%

    Ранньостиглий високоврожайний партенокарпічний гібрид. Довжина зеленця 10-12 см. Діаметр 4-5 см. Поверхня темно-зелена із шипами. Форма циліндрична. М'якуш хрумкий, ароматний, без гіркоти. Маса 90-110 г. Кущ сильнорослий. Плетистість середня. Зав'язок груповий. Бічні пагони відростають добре. З жіночим типом цвітіння. Плодоношення настає на 38-40 день. Вирощується у відкритому та закритому ґрунті. Посів насіння у березні-квітні на глибину 3-4 см. Висівайте насіння після загрози заморозків. Урожай в червні-жовтні. Загальна врожайність 15-23 кг/м² у теплиці, 5-7 кг/м² у відкритому ґрунті.
    -22%

    Багаторічна трав'яниста рослина сімейства злакових. Листя - світло-зеленого кольору, довге, вузьке, гладке і гостре. Квітки непомітні. Під час зростання формує об'ємний кущ і, на відміну від інших трав, не поширюється ділянкою. Ця ніжна багаторічна рослина має легкий лимонний запах та цитрусовий смак. Його додають як спеції при приготуванні супів і при гасінні. Лемонграсс чудово поєднується з кінзою та червоним перцем. Дуже добре додавати лемонграс у чай із гвоздикою. Для використання лимонної трави в кулінарії листя видаляють, залишаючи лише нижню частину стебла. Рослина любить яскраве сонце, тепло і вологу, віддає перевагу піщаним грунтам. Його можна вирощувати в саду, в горщиках та в теплицях.
    -25%

    Норма висіву 1,5-2 кг на 1 сотку. Глибина посадки 3-6 см. Ячмінь — однорічна трав'яниста рослина з сімейства злакових. Найчастіше вирощується однорічний ячмінь звичайний. Стебло прямостояче, вузлувате, висотою до 60 см, квітки ячменю двостатеві, коренева система мичкувата. Ячмінь звичайний самозапильна рослина. Цвітіння відбувається перед колосінням. У спекотну погоду ячмінь цвіте після колосіння, тому можливе перехресне запилення. Зерно ячменю зростається з квітковими лусками або голе, досить широке і стиснуте від спинки. Дозрівають плоди в серпні - вересні.
    -24%

    Редька Дайкон Шай F1 червоний — це високоврожайний гібрид з виразним червоним кольором та чудовими смаковими властивостями. Коренеплоди цієї редьки мають довгасту форму і ніжну, соковиту м’якоть, що не має гіркоти, типової для звичайних редьок. Вони характеризуються відмінною стійкістю до хвороб і несприятливих умов вирощування, що робить її ідеальним вибором для різних кліматичних зон. Завдяки своєму привабливому вигляду і неперевершеному смаку, цей сорт стане відмінною прикрасою вашого столу. Його можна вживати свіжим, додаючи до салатів або використовувати для приготування різноманітних страв. Не схильний до розтріскування та довго зберігається. Особливості: • Сорт: Дайкон Шай F1 • Тип: червоний • Врожайність: висока • Смак: ніжний, без гіркоти, коренеплоди 20 см, середня маса 0,9-1 кг. • Термін дозрівання: до 60 днів • Стійкість до хвороб: висока
    -24%

    Плоди чорні, довгі, блискучі. Дозрівання середньо-раніше. Висока продуктивність. Лежкість хороша. Насіння дозріває повільно. Щоб підвищити схожість насіння, застосовуйте укоренювач для насіння. Вирощується добре як у відкритому, так і у закритому ґрунті. За високих температур вирощується добре. Стійкість до вертицильозу висока.
    -25%

    Витривалий гібрид капусти для літнього та осіннього вирощування. Добре витримує високі температури та низьку вологість повітря. Формує білі суцвіття без ворсистості вагою 1,5-2,5 кг. Використовується у свіжому вигляді та для переробки.
    -25%

    Високоврожайний ранньостиглий сорт дуболистого салату з високими смаковими якостями листя. Формує великі щільні розетки тонкого декоративного листя з хвилястими краями. Листя привабливого зеленого кольору, має ніжну текстуру і досить яскравий присмак, не гірчать. Відмінно зберігають смакові якості навіть при вирощуванні у спеку. Насіння слід висівати на глибину 1 см на постійне місце навесні. Сорт Грін Боул невибагливий у вирощуванні. Як і більшість дуболистних сортів салату, він відноситься до теплолюбних культур та погано реагує на перепади температури, тому до посіву насіння у відкритий ґрунт рекомендується приступати після того, як земля вже добре прогріється і встановиться стабільна тепла погода. При дотриманні цих нескладних правил перші сходи з’являються, як правило, через 4 доби після посіву. Догляд за дуболистним салатом нескладний і включає розпушування ґрунту, видалення бур’янів, а також регулярні поливи помірною кількістю води.
    -25%

    Висока врожайність та економія – це основні відмінності цього сорту. Плоди світло-зелені, завдовжки 9-11 см. Сорт стійкість до несправжньої борошнистої роси, що сприяє формуванню хорошого багатого врожаю та меншим витратам на обприскування.
    -25%

    Ранній індетермінантний гібрид-новинка томата, період вегетації 70 діб після висадки розсади на постійне місце зростання. Гібрид призначений для культивування у закритому грунті (плівкові та скляні теплиці). Підходить для вирощування в двох оборотах — у весняно-літній та літньо-осінній сезон. Томат KS 1430 F1 має гарну стійкість до захворювань закритого грунту. Характеризується здатністю закладати вирівняні китиці навіть при дефіциті сонячного освітлення та інших стресових умовах вирощування. Гібрид формує високорослу відкриту рослину індетермінантного типу. В одній китиці зав'язується 5–6 високоякісних плодів. Плоди сливовидної форми, масою 100–120 г, відрізняються красивим яскраво-жовтим забарвленням. Томати мають щільну структуру, містять велику кількість цукрів (брікс 5,7%). Мають високі смакові якості. Плоди не схильні до розтріскування. Підходять для прибирання китицями. Добре переносять транспортування на далекі відстані. Рекомендовані для вживання у свіжому вигляді, переробки і тривалої реалізації на ринку свіжих овочів. Томат KS 1430 F1 рекомендується вирощувати розсадним способом. Для отримання врожаю в максимально ранні терміни, до посіву насіння на розсаду можна приступати вже в січні-лютому. Коли сіянці підростуть і зміцніють, їх необхідно пересадити на постійне місце зростання — в теплицю, що обігрівається.
    -24%

    Ранньостиглий гібрид. Довжина зеленця 4-6 см. Поверхня мелкобугорчатая, біло-шипована. М'якоть без гіркоти. Маса 90-100 гр. Вирощування у відкритому і закритому грунті. Кущ сильнорослий. Листя зелені. Плетистими середня. Зав'язь пучковая.Особливості. Плодоношення настає на 42-45 день. Посів в березні-квітні на глибину 3-4 см. Прибирання з травня по жовтень. Висівайте насіння після загрози заморозків. Загальна врожайність 100-120 т / га.
    -23%

    Салат типу лолло росо. Листя коротке і широке, однорідне з хвилястими краями. Колір насичений винно-червоний. Смакові якості високі. Рекомендується для вирощування у відкритому ґрунті з ранньої весни до кінця літа.
    -25%

    Редька Ред Міт F1 – це популярний японський гібрид, який відрізняється своїми унікальними властивостями та привабливим зовнішнім виглядом. Цей сорт ідеально підходить для свіжого споживання, використання в салатах, а також декоративного оздоблення страв. Основні характеристики: • Тип рослини: гібридний сорт редьки. • Термін вегетації: 60 днів. • Вага плоду: 500-700 г. • Коренеплід: округлої форми, з тонкою білою або кремовою шкіркою і яскраво-рожевою (іноді червоно-фіолетовою) серцевиною. • Смак: м'який, злегка гострий, з приємною солодкуватою ноткою. • Розмір: діаметр коренеплоду становить 6–8 см. • Стійкість: має високу стійкість до стрілкування, а також добре переносить різні стресові умови вирощування. Особливості вирощування: • Посів: насіння висівають у відкритий ґрунт або в парники, починаючи з весни до середини осені. • Глибина посіву: 1–1,5 см. • Температура проростання: оптимальна температура ґрунту – 15–20 °C. • Догляд: регулярний полив, проріджування сходів, розпушування ґрунту. • Термін дозрівання: 60–70 днів від моменту посіву. Переваги: • Унікальний вигляд, який додає кольору будь-якій страві. • Висока врожайність. • Стійкість до хвороб і шкідників. • Легкість у вирощуванні навіть для початківців.
    -24%

    Еустома з дуже великими махровими квітами, що нагадують напіврозкриті бутони троянди. Цвітіння рясне та тривале. Має кілька переваг: дуже довге і міцне стебло, довжина 90-100 см, великий вибір кольорової гами, відмінна форма квітки. Сонцелюбна рослина, віддає перевагу місцям з окультуреним грунтом. Потребує регулярних поливів і обприскування. Період цвітіння триває з липня до серпня. Посів проводять наприкінці лютого-березні. Насіння дрібне, його не присипають, залишаючи на поверхні субстрату. Зволожують із розпилювача та накривають склом. Сходи еустоми з'являються через 10-12 днів за температури +21-24°С. Пікірування проводять у фазі 2-3 справжніх листочків в окремі горщики. На постійне місце висаджують, коли мине загроза заморозків.
    -25%

    Сімпсон — ранньостиглий швидкорослий сорт листового салату, період вегетації 45-60 днів. Формує велику напів-підняту розетку листків висотою 30-45 см. Листя зеленого забарвлення, зморшкуваті, хвилясті по краях. Володіють щільною структурою і відмінними смаковими якостями. Даний сорт характеризується холодостійкістю і витривалістю. Цінується за високу врожайність якісних листя.
    -25%

    Опис. Стебла рослини легко укорінюються, у період цвітіння сильно розростаються, утворюючи пишний килим. Цвітіння триває з початку травня до липня. Насіння висівають у відкритий ґрунт навесні або під зиму. Найбільшої декоративності досягає на сонячних ділянках, але може рости в півтіні. Для того, щоб продовжити період цвітіння та зберегти декоративний вигляд куща, рекомендується відцвілі суцвіття зрізати на висоту 4-5 см.
    -25%

    Урожайний сорт листової петрушки. Для всесезонного вирощування. Листя темно-зелене, дуже ароматне. Характеризується сильною енергією зростання, що швидко відростає після зрізу. Рекомендується для вживання у свіжому вигляді, переробки та заморозки.
    -22%

    Досить легко виростити з насіння, яке характеризується відмінною схожістю. Висівати не раніше лютого місяця по поверхні попередньо зволоженого грунту. Більш ранні посіви потребуватимуть підсвітки. Тепличку накрити склом або плівкою і залишити в світлому місці при температурі +26-30°С до проростання. Сходи появляються через 1-2 тижні. Тримати їх під накриттям не менше місяця, поступово загартовуючи.