Для травлення
Loclo - чудове поєднання харчових волокон і клітковини, необхідних для забезпечення моторної функції травного тракту.
До складу Локло входять яблучний пектин, подорожник, броколі, куркума, червоний буряк, розмарин, морква, томат, капуста, біофлавоноїди, сафлорова олія, смола акації і гуару, вівсяні висівки, кориця.
Яблука містять пектин, який знижує ризик захворювання на рак товстої кишки.
Пектин відіграє важливу роль у зниженні рівня холестерину в крові. Він також зменшує вміст цукру в крові, що особливо важливо при захворюванні на діабет. Пектин сприяє виведенню токсинів і металів, зменшує побічні ефекти променевої терапії.
Харчові волокна подорожника
Насіння подорожника є найбагатшим джерелом харчових волокон, сприяють розм'якшенню калових мас і очищенню кишечника, нормалізують моторну діяльність шлунково-кишкового тракту. Ефекти, властиві пектину, багато в чому схожі з дією насіння подорожника.
Смоли акації і гуару (камеді) сприяють зменшенню апетиту, знижують рівень холестерину, тригліцеридів, ліпопротеїдів низької щільності, а також пов'язують токсичні речовини і виводять їх з організму.
Зменшує апетит
Вівсяні висівки - це оболонки вівсяних зерен. Покращують моторику кишечника, сприяють зниженню рівня холестерину в крові, виводять токсичні речовини і регулюють рівень цукру в крові.
Томати забезпечують організм вітаміном С, в-каротином, лікопеном, фолієвою кислотою, залізом і калієм. Завдяки вмісту в томатах вітаміну С, залізо краще засвоюється організмом.
Усуває запори
У моркві міститься багато пектинових речовин, які допомагають знизити рівень холестерину в крові. Морква багата в-каротином, калієм, також містить вітаміни С, В6, фолієву кислоту, залізо.
Завдяки цим складовим, морква є ефективним засобом для зниження ймовірності розвитку серцево-судинних захворювань і раку, зберігає хороший зір до похилого віку, зміцнює імунну систему, усуває запори.
Фолієва кислота
Буряк - хороше джерело фолієвої кислоти, калію, заліза і клітковини, містить вітамін С, солі магнію. Клітковина буряка знижує рівень цукру в крові і запобігає раку прямої і товстої кишки, підшлункової, передміхурової і молочної залоз.
Профілактика раку
Броколі також містить протираковий в-каротин, індоли, клітковину, калій, кальцій і селен. Встановлено, що броколі зменшує ризик захворювань молочної залози, розвитку в ній фіброзно-кістозних утворень. Відзначено позитивний ефект при використанні броколі як захисту від серцевих нападів та інсультів, запобіганні запорів. Брокколі допомагає також боротися з діабетом. У ній містяться антиканцерогенні речовини, включаючи сульфоран, індоли, вітаміни U і С, вітаміни групи В і клітковину. Вона зменшує ймовірність розвитку раку, допомагає лікувати виразки шлунка і 12-палої кишки, володіє антибактеріальними і антивірусними властивостями.
Газоутворення?
Встановлено, що капуста допомагає знизити ризик фіброзно-кістозних захворювань молочної залози. Різні речовини, що містяться в капусті, стимулюють імунну систему.
Клітковина капусти сприяє встановленню регулярного стільця і знижує ризик виникнення геморою та інших захворювань, пов'язаних із запорами.
Кориця сприяє поліпшенню травлення, посилюючи відділення слини і шлункову секрецію, зменшуючи газоутворення.
Розмарин раніше використовували тільки як вітрогонний засіб. Але останнім часом отримані наукові дані про його сильну онкопротекторну дію.
Для кишкової мікрофлори
Куркума - прекрасний антиоксидант, одночасно покращує травлення і сприяє нормалізації кишкової мікрофлори. Відомо також, що куркума має властивість знешкоджувати небезпечні канцерогени, стимулюючи роботу жовчного міхура захищаючи клітини від вільних радикалів. Куркума сучасний гепатопротектор.
Включаючи в раціон Loclo від NSP, ви забезпечуєте організм не тільки харчовими волокнами, але і багатьма харчовими компонентами. Ця обставина виділяє Локло серед джерел клітковини, вироблених іншими фірмами. ЗАСТОСУВАННЯ: розвести одну столову ложку в 1 склянці холодної води, розмішати і відразу випити. Як і при прийомі будь-яких харчових волокон бажано додаткове вживання рідини (1-2 склянки). Рекомендується приймати волокна за 30-60 хвилин до основного прийому їжі. У 1 столовій ложці (9,5 г) міститься 3,8 г харчових волокон (3,2г - розчинних і 0,6г - нерозчинних). Зберігати в сухому, прохолодному місці. Увага: При загостренні шлунково-кишкових захворювань, непрохідності кишечника і синдромі мальабсорбці і проконсультуватися з лікарем. У людей з підвищеною чутливістю до подорожника можуть відзначатися алергічні реакції. При індивідуальній непереносимості - припинити прийом.