MST® Vitamin C 1000 (Calcium L-ascorbate) – це не кисла форма вітаміну С, має нейтральний рН, не містить кислоти та не дратує шлунок, сприяє зміцненню імунної системи, підвищенню фізичної витривалості та профілактиці передчасного старіння.
Vitamin C 1000 (Calcium L-ascorbate) – похідна L-аскорбінової кислоти, мінеральна форма вітаміну С, створена шляхом з'єднання аскорбінової кислоти з карбонатом кальцію. Аскорбат кальцію складається з приблизно 9 частин аскорбінової кислоти та 1 частини кальцію. Прийом MST Vitamin C 1000 (Calcium L-ascorbate) дозволяє клітинам зберігати та засвоювати вітамін С у 4 рази ефективніше, ніж при прийомі звичайного вітаміну С. Він засвоюється краще, ніж просто аскорбінова кислота, яка не так швидко виводиться з організму. Має антиоксидантні властивості. Біофлавоноїди шипшини посилюють дію вітаміну С. Аскорбат Кальція, прийнятий при перших симптомах захворювання в дозі 1-3 г на добу, зменшує тяжкість та тривалість застуди на 25%.
ПЕРЕВАГИ MST® Vitamin C 1000 (Calcium L-ascorbate):
- не дратує слизову оболонку шлунка і кишечника,
– поєднання вітаміну С та кальцію,
– висока доступність та С-вітамінна активність тривала дія,
– містить високу кількість біофлавоноїдів для гарного засвоєння,
– має сильні антиоксидантні властивості.
Вітамін С дуже ніжний, швидко втрачає свої якості за високих температур або зіткнення з металом. Він легко виводиться з організму із сечею, не накопичуючись. Дослідження показують, що 73% аскорбінової кислоти виводяться з організму менш як за 24 години. Це є причиною постійної недостатності цього вітаміну у клітинах.
Плоди шипшини багаті на вітамін С і біофлавоноїди, містять дубильні речовини, пектини, лимонну та яблучну кислоти, калій, залізо, магній, кальцій, фосфор, марганець. Завдяки такому багатому хімічному складу плоди шипшини широко використовуються як загальнозміцнюючий засіб при багатьох захворюваннях.
Саме таке поєднання вітаміну С з флавоноїдами присутнє в природі в овочах та фруктах.
Вони посилюють дію один одного. Вітамін С допомагає зберегти стабільність біофлавоноїдів, а біофлавоноїди запобігають окисленню аскорбінової кислоти. Флавоноїди – антиоксиданти унікальної дії. По-перше, вони працюють на першій стадії ураження, коли тільки зароджуються вільні радикали і вони прямо докорінно можуть бути знешкоджені флавоноїдами.
Флавоноїди пов'язують важкі метали (кадмій, свинець). Флавоноїди шипшини працюють активно в комбінації з вітаміном С, і така система є абсолютно антиоксидантною.
L-аскорбінова кислота утворює хелатні форми з основами лужних металів – аскорбат кальцію, магнію, натрію та калію. Аскорбати – менш кислі сполуки, які не подразнюють слизову оболонку шлунка, що важливо для людей з гастритом і підвищеною кислотністю. Через це властивості аскорбати можуть використовуватися у більш високих дозах.
Крім того, на аскорбат рідше виникає алергічна реакція та в організм додатково надходять інші мікроелементи (магній, кальцій або калій).
MST® Vitamin C 1000 (Calcium L-ascorbate)СПРИЯЄ:
- Зміцнення імунної системи,
- запобігання інфекціям,
- Підтримці білкового обміну,
– міцності кісток та сполучної тканини,
- формування колагену,
- Засвоєння заліза,
- Підвищення стійкості до стресу,
- Підвищення рівня інтерферону,
– Очищення організму від токсинів (особливо це стосується курців та людей, які постійно приймають ліки),
– нормального кровотворення.
Застосування:
Приймати по 1 пігулці після сніданку, запиваючи великою кількістю рідини (200 мл).
Застереження:
У разі вагітності, годування груддю, прийому медичних препаратів чи наявності будь-яких захворювань слід проконсультуватися з лікарем перед вживанням харчових добавок. У разі виникнення побічних реакцій припиніть використання та проконсультуйтеся з лікарем. Зберігати у недоступному для дітей місці. Не використовувати, якщо зовнішня захисна мембрана відсутня чи пошкоджена.
*** Виробник залишає за собою право змінити зовнішній вигляд упаковки, склад та/або консистенцію продукту.
**** БАД не є лікарським засобом!