Спосіб приготування: Чайний пекет залити склянкою окропу, настояти 8-10 хв., процідити. Цукор або мед додавати за смаком.
Рекомендації до застосування:
Насичує організм вітамінами, мінералами та іншими корисними речовинами.
Має імунологічну, загальнозміцнюючу, тонізуючу, детоксикаційну, антиоксидантну, легку заспокійливу дію.
Підвищує опірність організму до простудних захворювань.
Нормалізує обмін речовин.
Застереження при застосуванні: особиста чутливість до компонентів, вагітні жінки та жінки, які годують груддю, діти до 7 років.
Енегретична цінність Ккал 100г: 50,0 / 209,0.
Харчова (поживна) цінність 100г: білки – 3,96; жири – 0,645; вуглеводи – 7,07.
Умови зберігання: зберігати в сухому,захищеному від світла місці за температури від 0 °С до 25 °С та відносній вологості не більше 75 %.
Строк придатності: 2 роки від дати виготовлення.
Форма випуску: фільтр-пакети по 1,5 г.