серію ножів було випущено обмеженою кількістю до 100-річчя компанії
Лезо коване, виготовлене з вуглецевої нержавіючої сталі з добавками хрому та молібдену
Сталь гартується на твердість 55-58 одиниць особливим способом глибокого охолодження, що забезпечує тривалу гостроту леза та ідеальний зріз
Лезо не тьмяніє, стійко до високих температур
Як прикраса - гравіювання логотипу Tramontina Century
Анатомічної форми рукоять з полікарбонату, армованого скловолокном, має високу ударостійкість
Рукоятка формується безпосередньо на сталевій основі навколо 3 сталевих заклепок, запобігаючи швам, зазорам і щілинам
Така конструкція ножа не дозволяє накопичуватися харчовим залишкам та підтримує максимальну гігієну