Омега 3 з ентеросолюбильним покриттям – жирні кислоти виявилися особливо ефективні зниження рівня атерогенних тригліцеридів у крові
А також поганого холестерину – ліпопротеїдів низької щільності.
Внаслідок реалізованих модифікацій, що трапились у раціоні харчування людей останніх поколінь, зявилися порушення у регуляції багатьох біологічних процесів.
Серед них особливо серйозні наслідки для організму мають, по-перше, порушення ліпідного (жирового) обміну в печінці та плазмі крові та, по-друге, порушення тонких механізмів регуляції балансу прозапальних та протизапальних речовин.
Обидва ці процеси пліч-о-пліч ведуть до формування основних серцево-судинних захворювань, включаючи атеросклероз, ішемічну хворобу серця, гостру та хронічну недостатність мозкового кровопостачання, гіпертонічну хворобу, а також призводять до величезної різноманітності процесів, у яких провідна роль належить запальним реакціям ( арт.алергії, тромбофлебіт тощо).
Багато сучасних медичних досліджень підтверджують, що фактором таких патологій є дефіцит у харчуванні ненасичених жирних кислот сімейства Омега-3.
Було помічено, що народи, які застосовують велику кількість типової жирної їжі поряд із жирами морських риб (Marine Lipid Oil), мають дуже низькі показники спектра серцево-судинних захворювань.
Застосування Омега-3 жирних кислот коригує баланс в організмі людини простагландинів групи 2 і 3, що відновлює регуляцію запального процесу, алергічних реакцій, болевого синдрому, згортання крові, багатьох функцій шлунково-кишкового тракту, нірок і нервну систему.
Використання жиру морських риб призводить до нормалізації показників вязкості крові, а також заважає розвитку тромбозів.
Омега – 3 жирні кислоти виявилися надзвичайно результативними для зменшення рівня атерогенних тригліцеридів у крові, а також “поганого” холестерину – ліпопротеїдів низької щільності.
Нарешті, не можна не відзначити, що жирні кислоти, що входять до складу Омега 3, дають будівельні блоки для побудови клітинних мембран, служать значним джерелом клітинної енергії, відповідають за нормальне розвиток мозку та очей.
Знижують ризик виникнення раку та розвитку доброякісних та злоякісних опухолей (яєчників, молочної, передміхурової залози).
СКЛАД ТОВАРУ
Склад на порцію – 1 капсула:
Калорій 10
Усього жирів 1 г
- Насичені жири <0,5 г
- Поліненасичені жири 0,5 г
Концентрат рибячого жиру 1 г (1000 мг)
Омега-3 жирні кислоти:
- Ейкозапентаєнова кислота (EPA) 180 мг
- Докозагексаєнова кислота (DHA) 120 мг
Інші інгредієнти: капсула Softgel (бичачий желатин, гліцерин, ентеросолюбільне покриття, вода) та натуральний d-альфа-токоферол.
Містити рибу (анчоусі). d-альфа-токоферол із сої.
При виробництві не використовуються дріжджі, пшениця, глютен, кукурудза, молоко, яйця чи моллюски. Виробляється на підприємстві GMP, яке обробляє інші інгредієнти, що містять ці аллергени.
Як приймати
Приймати по 1 капсулі 1-3 рази на день під час їди.
Після відкриття зберігати у прохолодному сухому місці.
Попередження: Не використовувати, якщо у вас є аллергія на будь-яке зєднання. Не перевищувати рекомендовану добову порцію. Проконсультуйтеся з лікарем. Харчові добавки не повинні використовуватись замість різноманітної та збалансованої дієти. Зберігати у недоступному для дітей місці. Зберігати у сухому та прохолодному місці. Захищати від прямого сонячного проміння.
Не є медичним препаратом.
Виробник може змінити склад та/або дизайн без попередження. Це не впливає на якість товару. Ми намагаємося оновлювати інформацію про товари своєчасно.