цей столовий сервіз виготовлений з порцеляни. Матеріал відрізняється міцністю, механічної і термічної стійкістю, стійкістю до різних кислот. Фарфор виготовляють шляхом високотемпературного випалу з суміші каоліну, кварцу, польового шпату і глини.
За формою елементи сервізу схожі на посуд античної Греції. Світло-сірий рослинний візерунок доповнений орнаментом, що нагадує меандр, який був поширений в давньогрецькій культурі. Перед подачею на стіл гарячих страв в фарфоровому посуді її рекомендується нагріти, тільки ні в якому разі не в духовці. Найкраще потримати її в гарячій воді кілька хвилин, а потім відразу витерти насухо. Посуд з такого матеріалу вимагає делікатного догляду: її не рекомендується мити в посудомийній машині, зазвичай це роблять в ємності з теплою водою з невеликою кількістю миючого засобу.
У наборі 41 предметів:
1. Тарілка обідня, діаметр 27 см - 6 шт.
2. Тарілка десертна, діаметр 19 см - 6 шт.
3. Тарілка глибока, діаметр 23 см - 6 шт.
4. Чайна чашка, об'єм 200 мл з блюдцем, діаметр 14 см - 6 + 6 шт.
5. Чайник з кришкою 1000мл - 1 + 1 шт.
6. Цукорниця з кришкою, об'єм 390 мл - 1 + 1 шт.
7. Молочник, обсяг 220 мл - 1 шт.
8. Соусник, обсяг 220 мл з блюдцем, діаметр 23 см - 1 + 1 шт.
9. Супниця з кришкою, об'єм 2800 мл - 1 + 1 шт.
10. Солонка і перечниця - 1 + 1 шт.