Смак їжі, що готується, залежить не тільки від точності дотримання рецепту та вміння господині, але і від якості посуду. А якщо процес займає багато часу, то сковорода буде потрібно з товстим дном і з матеріалу, що добре розподіляє тепло. Гранітна сковорода Потовщений кований алюміній. Використовується нова технологія кування. Це метод пресування під високим тиском на спеціальних кувальних машинах. В ході цього процесу відбувається подрібнення і витягування частинок алюмінію в потрібному напрямку, що згодом призводить до волокнистої, щільної структури металу. , ніж при інших технологіях виробництва. Завдяки цьому можна виготовити посуд з товстим дном і тоншими, легкими стінками. Сковорідка З зовнішньої сторони в дно впаюється сталевий диск, який посилює дно посуду, а також уможливлює використання його для індукційних плит. Посуд спеціально створений для нового покоління індукційних плит, але може бути також використаний для традиційних газових, електричних, галогенних плит, а також для плит зі склокерамічним покриттям. Покриття гранітної сковороди є дрібною гранітною крихтою. Утворена їй антипригарна плівка на поверхні сковороди відрізняється високою міцністю і довговічністю, стійкістю до подряпин. За цими показниками гранітні сковороди виграють конкуренцію з тефлоновими і керамічними сковородами. до. під впливом високих температур не відокремлюється і не потрапляє в їжу, це гарантує безпеку для здоров'я людини.