AB Pro Iso Pro Whey + Amino-протеїн ізолят з амінокислотами: L-глютамін, L-лейцин, L-ізолейцин, L-валін (ВСАА).
Основне призначення Iso Pro нарощування "сухої" м'язової маси. Протеїн безлактозний, безвуглеводний. Добре розчиняється і має приємний смак.
Білкова складова комбінована переважно з молочних білків: 65% сироватковий протеїн, 24% молочний протеїн (міцелярний казеїн), 3% яєчний альбумін, 2% соєвий ізолят. Додатково внесені до складу амінокислоти (глютамін, лейцин, ізолейцин, валін) стимулюють синтез білка і підвищують антикатаболічний і анаболічний ефекти.
Високий вміст казеїну робить Iso Pro оптимальним протеїном для низькокалорійних дієт. Так як казеїн має більш довгим періодом розщеплення, а відповідно довше відчувається відчуття насичення і більш тривалий час організм отримує будівельний амінокислотний матеріал.
Режим прийому для досягнення максимальних результатів: 2-3 порції в день між прийомами їжі і після тренування. Для змішування використовуйте прохолодну воду і шейкер.
Рекомендується приймати в якості додаткового джерела білка для набору сухої м'язової маси, а також в період інтенсивних фізичних навантажень.
Доцільно використовувати в програмах, спрямованих на корекцію ваги і як доповнення до основного раціону харчування в низьковуглеводних високобілкових дієтах.
Склад на 1 порцію:
Калорії 83,5 ккал
Жири 0,6 г
Вуглеводи 1 г
Білок 20 г
Амінокислотний профіль
L-аланін 1 г
L-аргинин0,4 г
L-аспарагінова кислота 2,1 г
L-валін 1,1 г
L-гістидин 0,3 г
L-гліцин 0,3 г
L-глутамін, L-глутамінова кислота 4,1 г
L-ізолейцин 1,2 г
L-лейцин 2,4 г
L-лізин 2 г
L-метіонін 0,4 г
L-пролін 0,9 г
L-серин 0,8 г
L-тирозин 0,5 г
L-треонін 0,9 г
L-триптофан 0,4 г
L-фенілаланін 0,6 г
L-цистеїн 0,7 г
Спосіб уживання:
Порцію (1 мірну ложку) збити з 200 мл води, знежиреного молока або іншого негазованого напою. Вживати протягом дня 2-4 рази між прийомами їжі і після тренування.
Попередження:
Не використовувати, якщо у вас алергія на будь-яке із сполук. Не перевищувати рекомендовану добову дозу. Зберігати в недоступному для дітей місці. Захищати від прямих сонячних променів і зберігати в сухому прохолодному місці.