triangle

Жменька

    ¯\_(ツ)_/¯
    У вас немає обраних фільтрів
    кешбек 3 ₴

    Рис пропарений ТМ Жменька - це рис пройшов спеціальну обробку паром перед шліфуванням. Процес пропарювання був розроблений в Сполучених Штатах більше 50 років тому. Генератором ідеї по створенню даного процесу обробки рису були військові в США, тому що пропарений рис легко готувати і після розігрівання він не втрачає своїх властивостей і смакових качеств.Благодаря процесу пропарювання практично всі вітаміни і мінеральні речовини переходять з висівковій оболонки в зерно! І що дуже важливо, рис пропарений завжди залишається розсипчастим і цілим, не втрачаючи цих властивостей навіть після повторного розігріву. - Збережено до 80% корисних речовин рису - Рис пропарений завжди білосніжний, розсипчастий і цілий - Рис пропарений економічний у використанні - з нього виходить в два рази більше гарніру, ніж зі звичайного рісаПреімущества пропареного рису Жменька ™: Цілі зерна рису. Рис пропарений Gold пройшов додаткову сортування, тому готовий рис завжди розсипчастий, має дивовижний смак і апетитний від.Ріс пропарений Gold ТМ «Жменька» - це еталон пропареного рису. Рис пропарений Gold ТМ «Жменька» виготовлений в Таїланді за кращими сучасними технологіями. Завдяки цьому зерна рису Пропарений Gold прозорі і мають характерний бурштиновий колір, а рис вважається еталонним.В пропареному рисі ТМ «Жменька» збережено максимум корисних речовин. Завдяки сучасним технологіям виробництва, пропарювання і дбайливого шліфування в рисі Пропарений Gold ТМ «Жменька» збережені вітаміни В1, В3, РР, фосфор, магній, залізо, цинк та інші елементи.Без ГМО. Рис пропарений Gold ТМ «Жменька» вирощений без використання генно-модифікованих організмів. Пропарений рис хороший для приготування різних страв: різноманітні гарніри, плов, салати, овочеві суміші та т.д.Состав: Рис пропарений, довгозернистий шліфованнийПіщевая цінність на 100 г: Жири - 1,1 г, Білки - 8,6 г, Вуглеводи - 85,4 г Енергетична цінність на 100 г: 359 ккал (1503 кДж) Спосіб приготування: 1. Рис промить2. Всипати в киплячу воду з розрахунку 1: 2.3. Довести до кипіння і посолити за вкусу4. Варити на слабкому вогні 20-25 хвилин до готовності
    кешбек 1 ₴

    Пряна сочевиця по-східному ТМ «Жменька» - це смачне і корисне блюдо Tasty Mix, яке швидко і легко готувати. Все що необхідно вже є в упаковці, потрібно просто додати води і відварити. З Tasty Mix готувати швидко і просто! Упаковка пряної сочевиці по-східному розрахована на 3 порції! Готової страви виходить - до 450 г. Готувати лише 20 хвилин! Пряна сочевиця по-східному - це повноцінне смачна страва всього за 20 хвилин: Вам не потрібно шукати рецепт для сніданку, обіду або ужіна.В одному пакетику зібрані всі необхідні складові в правильних пропорціях.100% натуральні інгредієнти: сочевиця + овочі + зелень + спеції .Подобранние інгредієнти ідеально поєднуються між собой.Пріготовленіе максимально просте і займає набагато менше времені.Состав: Крупа сочевиця зелена 85%, овочі сушені (паприка червона, морква, лук ріпчаста, часник), зелень петрушки сушена, римський тмин молотийПіщевая цінність на 100 г : Жири - 1,24 г, Білки - 11 г, Вуглеводи - 57,8 г Енергетична цінність на 100 г: 286 ккал / kcal 1197 кДж / kJСпособ приготування: 1. Закип'ятити 400-450 мл води.2. Всипати вміст пакета Пряная сочевиця по-східному (200 г), перемішати, посолити за вкусу.3. Варити на повільному вогні під кришкою 15-20 хв., Періодично помешівая.4. Зняти з вогню, за бажанням додати вершкового масла, перемішати і дати настоятися 5 хв.
    кешбек 2 ₴

    Крупа гречана в пакетиках для варіння ТМ «Жменька» - це добірна гречана крупа, що пройшла додаткове очищення і розфасована в спеціальні термостійкі пакетики для легкого і швидкого приготування. Переваги гречки Жменька ™: Швидке приготування розсипчастої і ароматною каші. Бережний процес пропарювання гречаної крупи ТМ «Жменька» робить її швидко разваріваюшейся, тому приготувати гречку легко і просто.Гречка після приготування завжди залишається розсипчастою. Завдяки вільної циркуляції води навколо пакетика і поглинанню необхідної кількості рідини »в процесі приготування гречки ТМ« Жменька »завжди буде рассипчатой.Отсутствіе домішок. Використання добірної гречаної крупи забезпечує якісну крупу без сміття і домішок, відповідно, відсутність необхідності для її перебіраніяВ гречаній крупі ТМ «Жменька» збережено максимум корисних речовин. Щадна технологія виробництва гречаної крупи дозволяє зберегти всю користь гречки, тобто максимум корисних речовин: 67% магнію, 48% заліза, 31% вітаміну В1Без ГМО. Гречка для виробництва гречки в пакетиках ТМ «Жменька» вирощена без використання генно-модифікованих організмів. З огляду на унікальні характеристики гречки, її можна використовувати для приготування, як основних страв, так і як гарнір до м'ясних, рибних страв, і як основу для фаршу або супа.Состав Крупи гречані ядриця (4 пакетика по 100 г) Харчова цінність на 100 г: Жири - 3,3 г, Білки - 12,6 г, Вуглеводи - 62,1 г Енергетична цінність на 100 г: 335 ккал (1402 кДж) Спосіб приготування: 1. Приготувати гречку в пакетику для варіння ТМ «Жменька» дуже легко, просто і швидко: 2. Налити в каструлю 1 л води. Довести до кипіння. Опустити в неї пакетик з гречаної крупой.3. Посолити і варити на маленькому вогні без кришки 35-40 хвилин до готовності.4. Витягнути пакетик з гречкою затвору виделкою за петлю. Дати воді стечь.5. Відкрити пакетик, розірвавши його по спеціальній лініі.6. Викласти готову гречку на тарілку і приправити за смаком.
    кешбек 3 ₴

    Кіноа біла ТМ Жменька - це зернова культура з сімейства мареві, що виростає на гірських схилах Анд. Батьківщиною білої киноа прийнято вважати берега озера Тітікака в Південній Америці. Кіноа входить в ТОП-20 корисних продуктів харчування в світі! Підходить тим, хто дотримується вегетаріанської дієти і займається спортом.Подходіт тим, хто бажає підтримувати свою фігуру в форме.Істочнік рослинного білка - 16% в одній порції * .Продукти з низьким глікемічним індексом - 35.Сбалансірованний амінокислотний склад: єдина в світі крупа, яка за амінокислотним складом наближається до мясу.В однієї порції 9% ккал від денної норми споживання дорослою людиною * Рослинність білка в 2 рази більше ніж в інших злакахІсточнік клітковини яка сприяє швидкому насичення і тривалому відчуття ситості.Істочнік вітамінів А, групи В, С і D і мінеральних речовин: кальцію, магнію, міді, заліза, марганцю, цинку, калію, фосфору і т.д.Усваівается організмом практично повністю (може посперечатися тільки засвоюваність молока матері) .Не містить глютену, що викликає алергію. Можна додавати в супи, салати, готуйте запіканки і десерти.Состав Крупи киноа белаяПіщевая цінність на 100 г: Жири - 5,94 г, Білки - 16,2 г, Вуглеводи - 64,8 г Енергетична цінність на 100 г: 1561 кДж / 520 ккалСпособ приготування: 1. Одну міру крупи ретельно промити водою, додати дві заходи холодної води.2. Поставити каструлю на вогонь, довести до кипіння, підсолити за смаком. Варити на слабкому вогні під кришкою 15-20 хв. до готовності.3. Зняти каструлю з вогню, за бажанням додати вершкового масла. Блюдо готова до вживання!
    кешбек 2 ₴

    Гранола з какао ТМ Жменька виготовлена з запечених в солодкому сиропі вівсяних пластівців, хрустких кукурудзяних кульок, ніжною кокосовою крихти і ароматного какао. Гранола ТМ «Жменька» запікається при невисоких температурах, що дозволяє зберегти корисні властивості і прекрасний смак! Гранола ідеально підходить: Тим, хто бажає починати свій ранок з корисних складних углеводов.Тем, хто цінує свій час, швидкість і зручність пріготовленія.Тем, хто хоче отримувати заряд бадьорості та гарний настрій на весь день.Тем, хто бажає зробити свій раціон харчування більше разнообразним.Для харчування всієї семьі.Для вегетаріанців. Переваги: Відмінний цільнозерновий сніданок або перекусГранола не вимагає пріготовленіяВ складу входять 100% натуральні інгредіентиБез підсилювачів смаку, барвників, штучних ароматізаторовЗапеканіе при низьких температурах дозволяє зберегти корисні властивості всіх інгредіентовНЕ пересмажена, НЕ жорстка, НЕ горчітОчень смачна і хрустящаяГранола розфасована в зручну упаковку з зіп-замком для легкого відкривання / закриваніяСостав: Пластівці вівсяні, цукрово-патоковий сироп (цукор білий кристалічний, патока крохмальна, сіль харчова, ароматизатор "ванілін"), кокосова крихта, кукурудзяні кульки (крупа кукурудзяна, цукор, сироп глюкозно-фруктозний, ячмінний солодовий екстракт ( солод ячмінний, вода питна), масло пальмове, сіль кухонна, емульгатор лецитин, ароматизатор "ванілін"), какао порошок алкалізований (5%), ячмінний солодовий екстракт (солод ячмінний, вода питна) Харчова цінність на 100 г: Жири - 3, 3 г, Білки - 6,9 г, Вуглеводи - 76 г Енергетична цінність на 100 г: 361 ккал (1531 кДж) Як вживати Гранола: 1. Бери з собою, і смачно хрусти на роботі, в дорозі, на пріроде.2. Додай в улюблені напої! Прекрасно поєднується з молоком, кефіром, йогуртом, соком.3. Використовуй як смачний і хрусткий топпинг! Прикрашай десерти, фруктові салати або мороженое.4. Насолоджуйся смаком і веселим хрускотом всією сім'єю і пригощай друзів!
    кешбек 1 ₴

    Крупа гречана несмажена в пакетиках для варіння ТМ «Жменька» - це добірні зерна світло-зеленого кольору, очищені за спеціальною технологією без застосування теплової обработкі.Преімущества гречки Жменька ™: Натуральні живі зерна гречки. Виняток жорстких режимів пропарювання і просушування дозволяє зберегти в несмаженої зеленої гречці ТМ «Жменька»: денну норму споживання вітамінів групи В і Е, збалансований білково-вуглеводний комплекс, повноцінний комплекс мікро-і макроелементів (B1, E, PP, K, Ca, Mg , P) і цілі зерна.Натуральний смак і колір несмаженої гречки. У зв'язку з відсутністю теплової обробки зелена гречка відрізняється за смаком від звичайної - ніжніша і натуральная.Для отримання несмаженої гречки використовують особливі сорти гречки, мають цілі і міцні зерна (тому що не відбувається їх зміцнення під час пропарювання) .Отсутствіе домішок. 3-х етапна доочищення гречки гарантує чисту гречку ТМ «Жменька» (відсутність зіпсованих, битих зерен, без чорних недозрілих зерен) .Без ГМО. Гречка для виробництва несмаженої гречаної крупи ТМ «Жменька» вирощена без використання генно-модифікованих організмів. Гречана крупа популярна в кожній родині, тому що варити гречку дуже просто, а страви з гречки дуже корисні. З огляду на популярність і користь гречаної крупи, вона підходить для приготування різноманітних страв. Пам'ятайте що для того, щоб несмажена гречка зберегла всі свої корисні властивості, її потрібно правильно готовіть.Состав Крупи гречані ядриця несмажена (4 пакетика по 50 г) Харчова цінність на 100 г: Жири - 3,3 г, Білки - 12,6 г, Вуглеводи - 62,1 г Енергетична цінність на 100 г: 335 ккал (1402 кДж) Спосіб приготування: 1. Налити в каструлю 1 л води. Довести до кипіння. Опустити в неї пакетик з гречаної крупой.2. Посолити і варити на маленькому вогні без кришки 20-25 хвилин до готовності.3. Витягнути пакетик з гречкою затвору виделкою за петлю. Дати воді стечь.4. Відкрити пакетик, розірвавши його по спеціальній лініі.5. Викласти готову гречку на тарілку і приправити за смаком.
    кешбек 3 ₴

    Гранола з горіхами ТМ Жменька - це ідеальне поєднання смаку, користі і зручності. Це відмінний цільнозерновий сніданок або перекус, який не вимагає приготування. Супер Гранола з горіхами - це ідеальне поєднання горішків, сухофруктів, вівсяних пластівців і меду, які запечені в солодкому сиропі до золотистого кольору і веселого хрускоту! Гранола ідеально підходить: Тим, хто бажає починати свій ранок з корисних складних углеводов.Тем, хто цінує свій час, швидкість і зручність пріготовленія.Тем, хто хоче отримувати заряд бадьорості та гарний настрій на весь день.Тем, хто бажає зробити свій раціон харчування більше разнообразним.Для харчування всієї семьі.Для вегетаріанців. Переваги: Відмінний цільнозерновий сніданок або перекусГранола не вимагає пріготовленіяВ складу входять 100% натуральні інгредіентиБез підсилювачів смаку, барвників, штучних ароматізаторовЗапеканіе при низьких температурах дозволяє зберегти корисні властивості всіх інгредіентовНЕ пересмажена, НЕ жорстка, НЕ горчітОчень смачна і хрустящаяГранола розфасована в зручну упаковку з зіп-замком для легкого відкривання / закриваніяСостав: Пластівці вівсяні 54,6%, цукрово-патоковий сироп (цукор білий кристалічний, патока крохмальна, сіль харчова, ароматизатор «Ванілін»), суміш горіхів в змінної пропорції (ядра мигдалю, фундука та кеш'ю обсмажені подрібнені) 19 %, абрикоси сушені різані, кульки круп'яні кукурудзяні (борошно кукурудзяне, вівсяна, пшенична, пудра цукрова, сіль «Екстра»), мед натуральний 2,7%, ячмінний солодовий екстракт (солод ячмінний, вода питна) Харчова цінність на 100 г: Жири - 13,4 г, Білки - 9,1 г, Вуглеводи - 66,9 г Енергетична цінність на 100 г: 425 ккал (+1789 кДж) Як вживати Гранола: 1. Бери з собою, і смачно хрусти на роботі, в дорозі, на пріроде.2. Додай в улюблені напої! Прекрасно поєднується з молоком, кефіром, йогуртом, соком.3. Використовуй як смачний і хрусткий топпинг! Прикрашай десерти, фруктові салати або мороженое.4. Насолоджуйся смаком і веселим хрускотом всією сім'єю і пригощай друзів!
    кешбек 2 ₴

    Рис довгозернистий в пакетиках для варіння ТМ «Жменька» - це добірний шліфований рис, що пройшов додаткове очищення і розфасований в спеціальні термостійкі пакетики для легкого і швидкого приготування. Переваги Довгозернистий рису Жменька ™: Універсальний в приготуванні. Нейтральний аромат Довгозернистий рису дозволяє готувати з нього найрізноманітніші блюда.Ріс ТМ «Жменька» після приготування завжди залишається розсипчастим. Завдяки вільної циркуляції води навколо пакетика і поглинанню необхідної кількості рідини в процесі приготування, дліннозерістий рис ТМ «Жменька завжди буде рассипчатим.Отсутствіе домішок. Використання добірного рису виключає необхідність його перебіранія.Без ГМО. Довгозернистий рис, розфасований в пакетики для варіння вирощений без використання генно-модифікованих організмів. Довгозернистий рис має нейтральний аромат, тому його використовують для плову, салатів, гарнірів. Цей рис універсальний і застосовується в приготуванні різноманітних страв європейської та східної кухні.Состав: Рис довгозернистий шліфований (4 пакетика по 100 г) Харчова цінність на 100 г: Жири - 1,1 г, Білки - 7,7 г, Вуглеводи - 77 г енергетична цінність на 100 г: 352 ккал (1473 кДж) Спосіб приготування: 1. Налити в каструлю 1 л води. Довести до кипіння. Опустити в неї пакетік.2. Посолити і варити на маленькому вогні без кришки 15-20 хвилин до готовності.3. Витягнути пакетик затвору виделкою за петлю. Дати воді стечь.4. Відкрити пакетик, розірвавши його по спеціальній лінії разрива.5. Викласти готовий рис на тарілку і приправити за смаком.
    кешбек 3 ₴

    Крупа гречана несмажена Жменька ™ - це добірні зерна, очищені за спеціальною технологією без застосування теплової обробки зерна. Несмажена гречана крупа має світло-зелені зерна, тому її і називають зеленою гречкою. Відсутність впливу високих температур дозволяє зберегти в гречаній крупі збалансований білково-вуглеводний комплекс, біологічну цінність рослинного білка гречаної крупи, рекордна кількість макро- і мікроелементів. Зелена гречана крупа містить велику кількість корисних речовин, які сприяють виведенню з організму надлишкового холестерину і засвоєнню їжі. Переваги гречки Жменька ™: Натуральні живі зерна гречки. Виняток жорстких режимів пропарювання і просушування дозволяє зберегти в несмаженої зеленої гречці ТМ «Жменька»: денну норму споживання вітамінів групи В і Е, збалансований білково-вуглеводних комплекс, повноцінний комплекс мікро-і макроелементів (B1, E, PP, K, Ca, Mg , P) і цілі зерна.Натуральний смак і колір несмаженої гречки. У зв'язку з відсутністю теплової обробки зелена гречка відрізняється за смаком від звичайної - ніжніша і натуральная.Особие сорти гречки для виробництва несмаженої гречки ТМ «Жменька». Для отримання несмаженої гречки використовують особливі сорти гречки, мають цілі і міцні зерна (тому що не відбувається їх зміцнення під час пропарювання) .Отсутствіе домішок. 3-х етапна доочищення гречки гарантує чисту гречку ТМ «Жменька» (відсутність зіпсованих, битих зерен, без чорних недозрілих зерен) У несмаженої гречаній крупі ТМ «Жменька» збережено максимум корисних речовин. Щадна технологія виробництва гречаної крупи, відсутність теплової обробки дозволяє зберегти всю користь гречки, тобто максимум корисних речовин: 67% вітаміну В1, 28% заліза, 79% магнія.Без ГМО. Гречка для виробництва несмаженої гречаної крупи ТМ «Жменька» вирощена без використання генно-модифікованих організмів. Гречана крупа популярна в кожній родині, тому що варити гречку дуже просто, а страви з гречки дуже корисні. З огляду на популярність і користь гречаної крупи, вона підходить для приготування різноманітних страв. Пам'ятайте що для того, щоб несмажена гречка зберегла всі свої корисні властивості, її потрібно правильно готувати. Перед тим як варити гречку, не варто замочувати крупу у воді, як це роблять деякі господині. Після такої маніпуляції каша дійсно вийде більш ніжною, але при цьому з гречки вимивається більша частина корисних речовин. Не варто також наливати в каструлю з гречкою занадто багато води. Оптимальна порція: 1: 2.Кроме того, потрібно пам'ятати, що несмажена гречана крупа через відсутність впливу високих температур, вариться на 5 хвилин довше за звичайну крупи.Состав Крупи гречані Ядриця нежареннаяПіщевая цінність на 100 г: Жири - 3,3 г , Білки - 12,6 г, Вуглеводи - 62,1 г Енергетична цінність на 100 г: 335 ккал (1402 кДж) Спосіб приготування: 1. Одну міру гречаної крупи промити водой2. Додати два заходи води3. Посолити по вкусу4. Варити на слабкому вогні 20-25 хвилин до википання води
    кешбек 1 ₴

    Крупа кукурудзяна в пакетиках для варіння ТМ «Жменька» - це добірна кукурудзяна крупа, що пройшла додаткове очищення і розфасована в спеціальні термостійкі пакетики для легкого і швидкого приготування. Переваги кукурудзяної крупи Жменька ™: Кукурудзяна каша ТМ «Жменька» ідеально дрібна і чиста. Ретельний процес очищення і дбайливе виробництво гарантує дрібну і сонячно-красиву кукурудзяну кашу, яку дуже швидко пріготовіть.Кукурузная каша ТМ «Жменька» після приготування завжди залишається розсипчастою. Завдяки вільної циркуляції води навколо пакетика і поглинанню необхідної кількості рідини »в процесі приготування, кукурудзяна каша ТМ« Жменька завжди буде рассипчатойОтсутствіе домішок. Кукурудза для виробництва кукурудзяної крупи в пакетиках для варіння вирощена без використання генно-модифікованих організмов.Без ГМО. Кукурудза для виробництва кукурудзяної крупи в пакетиках для варіння вирощена без використання генно-модифікованих організмів. Кукурудзяну кашу готують різними способами: варять в каструлі, запікають у духовці, відварюють в мультиварці і кашоварках. Будь-який з способів приготування має право на життя, тому що кукурудзяна каша, мамалига або полента виходять дуже смачними і полезнимі.Состав Крупи кукурудзяні шліфована (4 пакетика по 75 г) Харчова цінність на 100 г: Жири - 1,2 г, Білки - 8,3 г, Вуглеводи - 71,6 г енергетична цінність на 100 г: 337 ккал / kcal 1411 кДж / kJСпособ приготування: 1. Налити в каструлю 1 л води. Довести до кипіння. Опустити в неї пакетик з кукурузкой.2. Посолити і варити на маленькому вогні без кришки 15-20 хвилин до готовності.3. Витягнути пакетик з кукурузкой затвору виделкою за петлю. Дати воді стечь.4. Відкрити пакетик, розірвавши його по спеціальній лініі.5. Викласти готову кукурудзяну кашу на тарілку і приправити за смаком.
    кешбек 1 ₴

    Перлова крупа в пакетиках для варіння ТМ Жменька - відшліфовані зерна добірного ячменю, який містить велику кількість білка, рекордна кількість фосфору і багато клітковини. Тому перлова крупа дуже корисна, ніж та заслужила право увійти в список корисних дієтичних страв, а калорійність вареної перлової крупи становить всього 120 ккал на 100 г продукта.Преімущества перлової крупи Жменька ™: Завдяки спеціальній технології шліфування в перлової крупі ТМ «Жменька» оптимально видалена оболонка, що сприяє прискоренню процесу приготування і збереження всіх природних особливостей характерних для даного виду крупи (щільність, величина зерна) .Завдяки ретельному контролю відбору зерна і 3-х етапної доочищення перлова крупа ТМ «Жменька» має цілі добірні зерна і характеризується відсутністю домішок. перлова крупа - справжня скарбниця фосфору, який необхідний для роботи головного мозку (в перлової крупі міститься в 2 рази більше фосфору, ніж в морській рибі) .Без ГМО. Крупа перлова ТМ «Жменька» вирощена без використання генно-модифікованих організмов.Состав Крупи ячмінні перлові (4 пакетика по 100 г) Харчова цінність на 100 г: Жири - 1,1 г, Білки - 9,3 г, Вуглеводи - 66, 5 г Енергетична цінність на 100 г: 1339 кДж / 320 ккалСпособ приготування: 1. Налити в каструлю 1 л води. Довести до кипіння. Опустити в неї пакетик з перлової крупой.2. Посолити і варити на маленькому вогні без кришки 35 - 40 хвилин до готовності.3. Витягнути пакетик з перловою крупою затвору виделкою за петлю. Дати воді стечь.4. Відкрити пакетик, розірвавши його по спеціальній лініі.5. Викласти готову крупу перлову на тарілку і приправити за смаком.
    кешбек 1 ₴

    Ячна крупа ТМ Жменька - це добірна ячна крупа, що пройшла додаткове очищення. Переваги ячкі Жменька ™: Оптимальне співвідношення клітковини в крупі. У ячної крупі ТМ «Жменька» міститься така кількість клітковини, яка дозволяє приготувати ніжну кашу без жорстких включень (без великих частинок висівок ячменю), але в той же самий час корисну. Ячна крупа ТМ «Жменька» після приготування завжди залишається розсипчастою. Відсутність домішок. Використання добірного ячменю забезпечує якісну крупу без сміття і домішок, відповідно, відсутність необхідності для її перебирання Без ГМО. Ячмінь для виробництва ячної крупи в пакетиках для варіння вирощений без використання генно-модифікованих організмів. Ячка хороша як для дорослих, так і дітей, оскільки вона благотворно впливає на травлення і відмінно поєднується з різними продуктами. Склад: Крупа ячна Харчова цінність на 100 г: Жири - 1,3 г, Білки - 10 г, Вуглеводи - 66,3 г Енергетична цінність на 100 г: 324 ккал / kcal 1356 кДж / kJ Спосіб приготування: 1. Налити в каструлю 1 л води. Довести до кипіння. 2. Посолити та варити на маленькому вогні без кришки 15-20 хвилин до готовності. 3. Викласти готову ячну кашу на тарілку та приправити за смаком.
    кешбек 3 ₴

    Рис для Суші ТМ Жменька - це спеціальний сорт рису для виготовлення суші. Це єдиний сорт рису який відноситься за класифікацією до середньозернистими сортам. Рис Суші ТМ «Жменька» володіє тонким ароматом і нейтральним смаком, що дозволяє гармонійно поєднувати його з будь-якими продуктами. Рис призначений для страв східної кухні зокрема - суші та ролів, проте завдяки його властивостям він хороший для приготування різних рисових каш. Переваги рису для суші Жменька ™: Рис Суші має властивості червоної ікри. Рис для Суші ТМ «Жменька» після приготування завжди тримає форму - рісинки до рісинки, і дуже добре злипається. Наприклад, якщо покласти отверенний рис для суші в рот, притиснути рисинки в роті, то вони як ікринки будут лопатися, посилюючи смак цього ріса.Ріс Суші тримає форму ролів і дозволяє їсти його паличками. Зерна рису Суші після приготування завдяки виділенню крохмалю мають підвищену клейкість, яка дозволяє готовим роллам і суші тримати форму, а при вживанні рису для Суші як гарнір його зручно брати палочкамі.Нейтральний смак і легкий аромат. Рис для суші ТМ «Жменька» відмінно поєднується з різними продуктами і дозволяє готувати з нього різноманітні блюда.В рисі Суші ТМ «Жменька» збережено максимум корисних речовин. Завдяки сучасним технологіям виробництва і дбайливого шліфування в рисі Суші ТМ «Жменька» збережено максимум корисних речовин: 26% вітаміну В1, 11% фосфору, 14% цінкаБез ГМО. Рис Суші ТМ «Жменька» вирощений без використання генно-модифікованих організмів. Використовується для приготування страв японської кухні, в тому числі для різних видів суші.Состав: Рис для суші круглозерністийПіщевая цінність на 100 г: Жири - 1,2 г, Білки - 7,4 г, Вуглеводи - 77,4 г Енергетична цінність на 100 г: 350 ккал (1 465 кДж) Спосіб приготування: 1. Одну міру рису для суші промити водой.2. Додати два заходи води.3. Довести до кипіння і посолити за вкусу.4. Варити на слабкому вогні під кришкою 15-20 мінут.5. Дати настоятися ще 10 хвилин не знімаючи кришки.
    кешбек 2 ₴

    Гранола з насінням і родзинками ТМ Жменька виготовлена з запечених в солодкому сиропі вівсяних пластівців, солодкого і ніжного родзинок, ароматних насіння соняшнику і мега корисних насіння гарбуза. Гранола ТМ «Жменька» запікається при невисоких температурах, що дозволяє зберегти корисні властивості і прекрасний смак! Гранола ідеально підходить: Тим, хто бажає починати свій ранок з корисних складних углеводов.Тем, хто цінує свій час, швидкість і зручність пріготовленія.Тем, хто хоче отримувати заряд бадьорості та гарний настрій на весь день.Тем, хто бажає зробити свій раціон харчування більше разнообразним.Для харчування всієї семьі.Для вегетаріанців. Переваги: Відмінний цільнозерновий сніданок або перекусГранола не вимагає пріготовленіяВ складу входять 100% натуральні інгредіентиБез підсилювачів смаку, барвників, штучних ароматізаторовЗапеканіе при низьких температурах дозволяє зберегти корисні властивості всіх інгредіентовНЕ пересмажена, НЕ жорстка, НЕ горчітОчень смачна і хрустящаяГранола розфасована в зручну упаковку з зіп-замком для легкого відкривання / закриваніяСостав: Пластівці вівсяні, цукрово-патоковий сироп (цукор білий кристалічний, патока крохмальна, сіль харчова, ароматизатор «Ванілін»), ядра насіння соняшнику і гарбуза (11.5%), родзинки (9%), кукурудзяні кульки (крупа кукурудзяна, цукор, сироп глюкозно-фруктозний, ячмінно-солодовий екстракт (солод ячмінний, вода питна), масло пальмове, сіль кухонна, емульгатор лецитин, ароматизатор «Ванілін»), ячмінний солодовий екстракт (солод ячмінний, вода питна) Харчова цінність на 100 г: Жири - 7,8 г, Білки - 8,3 г, Вуглеводи - 73 г Енергетична цінність на 100 г: 395 ккал (тисячу шістсот шістьдесят сім кДж) Як вживати Гранола: 1. Бери з собою, і смачно хрусти на роботі, в дорозі, на пріроде.2. Додай в улюблені напої! Прекрасно поєднується з молоком, кефіром, йогуртом, соком.3. Використовуй як смачний і хрусткий топпинг! Прикрашай десерти, фруктові салати або мороженое.4. Насолоджуйся смаком і веселим хрускотом всією сім'єю і пригощай друзів!
    кешбек 5 ₴

    Рис Жасмин ТМ «Жменька» - це ароматний сорт Довгозернистий рису. Названий він так, оскільки його сліпуче-білі зерна нагадують квіти жасмину. Рис Жасмин зрідка називають тайським рисом, завдяки його походженню (вирощується він переважно в Таїланді). Зерна рису Жасмин мають природний тонкий аромат: щось середнє між медово-молочними та квітково-пряними нотками. Рис Жасмин ТМ «Жменька» після приготування стає м'яким і ніжним, але зберігає свою форму і надає страві екзотичні пряні нотки. Переваги рису Жасмин Жменька ™: Завжди ідеально цілі і білосніжні зерна. Рис Жасмин після приготування стає сліпуче білим, а його зерна завжди зберігають свою ідеальну витягнуту форму.Ріс Жасмин має натуральний молочний аромат. Рис Жасмин наділений природою натуральним ароматом, який надає готових страв пікантну і цікаву нотку.Пріготовленное з рису Жасмин блюдо завжди ніжне і оксамитове. У процесі приготування зерна рису Жасмин розм'якшуються і стають злегка клейкими і ніжними, а блюдо, приготоване з цього рису, набуває м'яку бархатисту структуру.В рисі Жасмин ТМ «Жменька» збережено максимум корисних речовин. Завдяки сучасним технологіям виробництва і дбайливого шліфування в рисі Жасмин ТМ «Жменька» збережено максимум корисних речовин: 11% вітаміну В1, 8% фосфору, 11% цінка.Без ГМО. Рис Жасмин ТМ «Жменька» вирощений без використання генно-модифікованих організмів. Рис Жасмин дуже хороший для приготування пряних страв, десертів, солодких запіканок, страв східної кухні.Піщевая цінність на 100 г: Жири - 1,1 г, Білки - 7,1 г, Вуглеводи - 78,5 г Енергетична цінність на 100 г: 352 ккал (1 473 кДж) Спосіб приготування: 1. Рис промить2. Всипати в киплячу воду з розрахунку 1: 2.3. Довести до кипіння і посолити за вкусу4. Варити на слабкому вогні 15-20 хвилин до готовності
    кешбек 2 ₴

    Рис Жасмин в пакетиках для варіння ТМ «Жменька» - це добірний ароматний шліфований рис, що пройшов додаткове очищення і розфасований в спеціальні термостійкі пакетики для легкого і швидкого приготування. Переваги рису Жасмин Жменька ™: Рис Жасмин має натуральний молочний аромат. Рис Жасмин наділений природою натуральним ароматом, який надає готових страв пікантну і цікаву нотку.Ріс Жасмин ТМ «Жменька» після приготування завжди залишається розсипчастим. Завдяки вільної циркуляції води навколо пакетика і поглинанню необхідної кількості рідини в процесі приготування, рис Жасмин ТМ «Жменька» завжди буде рассипчатим.Отсутствіе домішок. Використання добірного рису виключає необхідність його перебіранія.Без ГМО. Рис сорту Жасмин, розфасований в пакетики для варіння, вирощений без використання генно-модифікованих організмів. Рис Жасмин дуже хороший для приготування пряних страв, десертів, солодких запіканок, страв східної кухні.Піщевая цінність на 100 г: Жири - 1,1 г, Білки - 7,1 г, Вуглеводи - 78,5 г Енергетична цінність на 100 г: 352 ккал (1473 кДж) Склад: Рис жасмин, довгозернистий шліфований (4 пакетика по 100 г) Спосіб приготування: 1. Налити в каструлю 1 л води. Довести до кипіння. Опустити в неї пакетик з рісом.2. Посолити і варити на маленькому вогні без кришки 15-20 хвилин до готовності.3. Витягнути пакетик з рисом затвору виделкою за петлю. Дати воді стечь.4. Відкрити пакетик, розірвавши його по спеціальній лінії разрива.5. Викласти готовий рис Жасмин на тарілку і приправити за смаком.
    кешбек 2 ₴

    Рис круглозерністий ТМ «Жменька» - це найпопулярніший рис в Україні, так як це єдиний сорт рису, який може вирощуватися в Україні, з огляду на кліматичні умови. Це сорт рису має кругле відшліфоване зерно з високим вмістом крохмалю. Тому, після приготування рис круглий озерністий дуже добре розварюється і злипається, тому рисова каша виходить м'якою і ніжною. Рис круглозерністий придатний для приготування каш, супів, запіканок та начинок. Переваги круглозернистого рису Жменька ™: Рис дуже швидко приготувати - 10-15 хвилин. Час приготування круглого рису становить 10-15 мінут.Круглий рис ТМ «Жменька» після приготування завжди залишається розсипчастим. Завдяки вільної циркуляції води навколо пакетика і поглинанню необхідної кількості рідини в процесі приготування, круглозерністий рис ТМ «Жменька» завжди буде рассипчатим.Отсутствіе домішок. Використання добірного рису виключає необхідність його перебіранія.Без ГМО. Рис сорту круглозерністий, розфасований в пакетики для варіння, вирощений без використання генно-модифікованих організмів. Круглозерністий рис хороший для приготування таких страв: пудинги, десерти, запіканки, каші, пироги, використовують для начинок і т.д.Состав: Рис круглозерністий шліфований (4 пакетика по 100 г) Харчова цінність на 100 г: Жири - 0,3 г , Білки - 6,7 г, Вуглеводи - 81,7 г Енергетична цінність на 100 г: 356 ккал (1490-кДж) Спосіб приготування: 1. Налити в каструлю 1 л води. Довести до кипіння. Опустити в неї пакетик з рисом ТМ «Жменька» .2. Посолити і варити на маленькому вогні без кришки 10-15 хвилин до готовності.3. Витягнути пакетик з рисом затвору виделкою за петлю. Дати воді стечь.4. Відкрити пакетик, розірвавши його по спеціальній лінії разрива.5. Викласти готовий круглозерністий рис на тарілку і приправити за смаком.
    кешбек 3 ₴

    Рис Відбірний ТМ Жменька - це бездоганні зерна Довгозернистий рису. Унікальність цього рису полягає в тому, що після додаткового відбору залишаються тільки цілі зерна одного розміру. Звідси і назва цього рису - Отборний.После приготування рис не злипається, його зерна мають ідеальну довгу форму і білий колір. Переваги добірного рису Жменька ™: Тільки цілі зерна одного розміру - до 100% цілих зерен. Комп'ютерний відбір цілих зерен і ретельний процес просіювання забезпечують до 100% цілих зерен в рисі Добірна ТМ «Жменька» Рис Відбірний завжди розсипчастий і цілий. Відсоток ламаних зерен у відбірному рисі близький до 0%, тому зерна варяться рівномірно і не злипаються, зберігаючи форму. Зверніть увагу! 3. Середньоринковий відсоток брухту становить 15-20% битих зерен - ламані зерна варяться швидше, ніж цілі, виділяють більше крохмалю, розварюються і склеюють весь ріс.Ріс Добірна універсальний в приготуванні. Добірний рис ТМ «Жменька» завдяки нейтральному аромату і ідеальним білим зернам підходить для приготування різноманітних страв з ріса.В рисі добірний ТМ «Жменька» збережено максимум корисних речовин. Завдяки сучасним технологіям виробництва і дбайливого шліфування в рисі Добірна ТМ «Жменька» збережено максимум корисних речовин: 14% білка, 9% вітаміну В6, 19% фосфора.Без ГМО. Рис Відбірний ТМ «Жменька» вирощений без використання генно-модифікованих організмів. Завдяки нейтральному смаку та аромату рис Добірна підходить для приготування різних страв: супу, гарніру, плову, салатів і т.д.Піщевая цінність на 100 г: Жири - 0,1 г, Білки - 6,8 г, Вуглеводи - 81,1 г Енергетична цінність на 100 г: 353 ккал (одна тисяча чотиреста сімдесят сім кДж) Спосіб приготування: 1. Рис промить2. Всипати в киплячу воду з розрахунку 1: 2.3. Довести до кипіння і посолити за вкусу4. Варити на слабкому вогні 15-20 хвилин до готовності
    кешбек 3 ₴

    Суміш Кіон ТМ Жменька - це легкість і аромат білої, хрустка консистенція і горіхові ноти червоної, насичений смак і користь чорної. Суміш дозволить зробити ваші страви яскравіше, цікавіше і безсумнівно корисніше. Кіноа входить в ТОП-20 корисних продуктів харчування в світі! Підходить тим, хто дотримується вегетаріанської дієти і займається спортом.Подходіт тим, хто бажає підтримувати свою фігуру в формі Джерело рослинного білка - 16% в одній порції * .Продукти з низьким глікемічним індексом - 35.Сбалансірованний амінокислотний склад: єдина в світі крупа, яка за амінокислотним складом наближається до мясу.В однієї порції 9% ккал від денної норми споживання дорослою людиною * Рослинного білка в 2 рази більше ніж в інших злакахІсточнік клітковини яка сприяє швидкому насичення і тривалому відчуття ситості.Істочнік вітамінів А, групи В, С і D і мінеральних речовин: кальцію, магнію, міді, заліза, марганцю, цинку, калію, фосфору і т.д.Усваівается організмом практично повністю (може посперечатися тільки засвоюваність молока матері) .Не містить глютену, що викликає алергію. Можна додавати в супи, салати, готуйте запіканки і десерти.Состав: Суміш білою, червоною, чорною кіноаПіщевая цінність на 100 г: Жири - 5,9 г, Білки - 16,3 г, Вуглеводи - 64,5 г Енергетична цінність на 100 г: 372,3 ккал (1557,8 кДж) Спосіб приготування: 1. Одну міру крупи ретельно промити водою, додати дві заходи холодної води.2. Поставити каструлю на вогонь, довести до кипіння, підсолити за смаком. Варити на слабкому вогні під кришкою 15-20 хв. до готовності.3. Зняти каструлю з вогню, за бажанням додати вершкового масла. Блюдо готова до вживання!
    кешбек 1 ₴

    Кус-кус з томатами і чилі quickLUNCH - це ланчі в стаканах від ТМ «Жменька»! Корисний, натуральний і смачний обід, який не потрібно готувати! ТМ «Жменька» пропонує прекрасне рішення quickLunch (квікЛанч) - кус-кус з томатами і чилі! Просто налийте в стакан гарячої води і через 3-5 хвилин смачний і корисний обід готовий! Для смачного і поживного ланчу quickLunch кус-кус з томатами і чилі ми взяли ідеальну крупу кус-кус, яку дуже легко і швидко готувати і додали сушені томати, паприку, цибулю, часник і спеції, помістивши все це в зручні стаканчики з ложечкою. Залишилося тільки додати гарячу воду і смачний і корисний обід готовий! Переваги: 1. Ми відібрали 100% натуральні інгредієнти: Розсипчастий і ароматний кус-кусСушение овощіДушістие трави і спеціі2. Ми підготували продукти, змішали їх в необхідних пропорціях і помістили в зручні склянки з ложкой.3. QuickLunch від ТМ «Жменька» допоможе заощадити час і при цьому дасть можливість смачно пообідати: Не потрібно думати, що приготувати на збіднюючи потрібно довго стояти у плітиНе потрібно возити туди-назад судочкамНе потрібно мити посудуНет необхідності бігти в кафеВозьмі з собою, смачно пообідай в офісі або насолоджуйся натуральним обідом там, де для приготування немає времені.Состав: Крупа кус-кус пшеничне (88.47%), томати сушені (3%), сіль харчова, паприка сушена, лук ріпчаста мелений, часник гранульований, дріжджовий екстракт, перець червоний мелений (0.2%), коріандр мелений перець чорний мелений, куркума молотаяПіщевая цінність на 100 г: Жири - 0,4 г, Білки - 9,9 г, Вуглеводи - 70,4 г Енергетична цінність на 100 г: 326 ккал / kcal +1364 кДж / kJСпособ готуванню ня: зняти пластикову кришку і захисну плівку під нею. Висипати вміст пакета в склянку. Додати киплячу воду до рівня зазначеного на зовнішній стороні склянки (120 мл), ретельно розмішати. Дати настоятися 5 хв. Додати оливкову або вершкове масло по желанію.Способ приготування в мікрохвильовій печі: зняти пластикову кришку і захисну плівку під нею. Висипати вміст пакета в склянку. Додати холодну воду до рівня зазначеного на зовнішній стороні склянки (120 мл), ретельно розмішати. Готувати у мікрохвильовій печі 2 хв. в режимі максимум (800 W). Залишити на 2-3 хв. Додати оливкову або вершкове масло за бажанням.