triangle

Оливка

|
|
1 стежить
Пакування та доставку вашого замовлення забезпечує Оливка. Повернення товару тільки цьому продавцю. Детальну інформацію ви можете уточнити, звернувшись на гарячу лінію Оливка.
Пакування та доставку вашого замовлення забезпечує Оливка. Повернення товару тільки цьому продавцю. Детальну інформацію ви можете уточнити, звернувшись на гарячу лінію Оливка.
    кешбек 5 ₴

    Бальзамічний оцет — кисло-солодка приправа з витриманого в бочках виноградного сусла. Він винайдений в італійському місті Модена. Бальзамічний оцет (також званий «бальзаміко») — найбільш вишуканий, багатий смаковими обертонами і традиційно дорого цінується серед харчових оцтів. Незважаючи на назву «оцет», за способом приготування він значно відрізняється від звичайного харчового оцту. Оцет протягом тривалого часу дозріває в бочках з дуба та каштана, набираючи специфічний смак і запах. Бальзамічний оцет застосовують в найвідоміших ресторанах світу при приготуванні салатів, маринадів, десертів, а також супів. Кілька крапель цієї приправи відтіняють смак сиру, полуничного салату, звичайного омлету і навіть морозива. Усього кілька крапель традиційного бальзаміку в салат чудово зможуть доповнити смакові якості звичайної заправки з оливкової олії. Але не варто обмежуватися лише салатними заправками. Цей унікальний продукт здатний прикрасити практично будь-яку страву. Наприклад, м'ясна страва розкриє нові грані смаку після додавання кількох крапель бальзамічного оцту в кінці приготування продукту. Традиційний бальзамічний оцет містить велику кількість вітамінів А, С і групи В. Також він багатий мікроелементами, необхідними організму, такими як кальцій, калій, фосфор і залізо. Поліфеноли, що входять до його складу, надають йому сильних антиоксидантних властивостей. Бальзамічний оцет з Модени завдяки спеціальному циклу виробництва може розглядатися, як справжній король у царстві оцту. Він підходить для приготування широкого асортименту страв, від простих закусок до найвишуканіших шедеврів, забезпечуючи унікальний смак і неперевершену якість на вашій кухні.
    кешбек 16 ₴

    Оливкова олія ― це продукт суміші рафінованої оливкової олії і оливкової олії першого віджиму Екстра Вірджин 85%/15%. Максимальна кислотність допускається до 1% в перерахунку на олеїнову кислоту. Ця оливкова олія має жовто-зеленуватий колір, який особливо популярний для любителів делікатесного і вишуканого смаку. Оливкова олія є прекрасним доповненням до смажених і сирих страв і для приготування кондитерських виробів. Ця олія відмінної якості, яку ви можете використовувати в будь-якій страві. В Італії ця категорія оливкової олії є самою споживаною. Вона ідеальна для смаження, бо наявність у ній більш стабільних жирних кислот більша, ніж в інших рослинних оліях, робить температуру димоутворення значно вище температури для нормального смаження їжі. При смаженні їжі на оливковій олії не утворюється канцерогенів. Цю олію також можна використовувати для заправки салатів, приготування соусів.
    кешбек 22 ₴

    Оливкову олію вищої категорії Extra Virgin виробляють шляхом першого холодного віджиму маслин сорту «Сoratine» і «Oliarole», вирощених в районі заповідника Rocche del Roero регіону П'ємонт (Piemonte), знаменитого своїми винами, оліями і сирами. Зібрані вручну оливки сортують, після чого віджимають механічним шляхом за допомогою старовинних гранітних пресів. Оливкова олія Extra Virgin нерафінована ідеально підійде для салатів та інших страв, які не потребують теплової обробки. Також можливо її використання при приготуванні гарячої їжі. Цей тип оливкової олії має максимальну харчову цінність і не втрачає її протягом 18 місяців, а деякі і до двох років. Її краще всього використовувати для приготування соусів і заправок салатів, так як це суто органічний продукт, який має дуже багато корисних властивостей для здорового способу життя, тому застосовувати його потрібно таким, як він є. Всі олії Extra Virgin мають максимальну кислотність 0,5-0,8 ( у перерахунку на олеїнову кислоту).
    кешбек 23 ₴

    Оливкова олія Extra virgine ORGANIC Pressati Goccia d'oro – це органічна оливкова олія високої якості, яку віджимають з елітних сортів маслин, при вирощенні яких застосовувалися лише органічні добрива та засоби захисту рослин. Оливкова олія Extra virgine ORGANIC Pressati не містить ГМО, барвників, підсилювачів смаку та інших добавок. При виробництві олії методом холодного віджиму маслини не піддаються хімічному або тепловому впливу. Дозрілі, зібрані вручну і ретельно вимиті оливки віддають одразу під прес, щоб зберегти корисні властивості олії. Extra Virgin Organic характеризується яскравим золотисто-зеленим кольором і має характерну гірчинку. Оливкова олія Extra virgine ORGANIC Pressati Goccia d'oro нерафінована ідеально підійде для салатів та інших страв, які не потребують теплової обробки. Також можливо її використання при приготуванні гарячої їжі. Цей тип оливкової олії має максимальну харчову цінність і не втрачає її протягом 18 місяців, а деякі і до двох років. Її краще всього використовувати для приготування соусів і заправок для салатів, так як це суто органічний продукт, який має дуже багато корисних властивостей для здорового способу життя,тому застосовувати його потрібно таким, як він є. Всі олії Екстра Вірджин мають максимальну кислотність 0,5-0,8% ( у перерахунку на олеїнову кислоту).
    кешбек 7 ₴

    Кукурудзяна олія — жирна рослинна олія, яка використовується багатьма господинями. Кукурудзяна олія Goccia D'Oro відноситься до найкращих сортів рослинної олії. Вона містить безліч корисних для нашого здоров'я речовин. У своєму складі кукурудзяна олія має близько 85% ненасичених жирних кислот — олеїнової, лінолевої. Ця олія також насичена жирними кислотами — стеариновою, пальмітиновою. Є в ній також вітаміни F, Е, B1, PP, провітамін А і лецитин.
    кешбек 6 ₴

    Бальзамічний крем — соус-крем на основі бальзамічного оцту. Це практично те ж саме, що і бальзаміко (соус королів), за винятком того, що крем є набагато більш густим і тягучим продуктом. Кращий бальзамічний оцет зріє 50 років в бочках з ясена, вишні, каштана, дуба або тутового дерева. Темний густий кисло-солодкий сироп, приготований з виноградного сусла – найчистішого соку винограду, – така ж гордість Італії, як і соус Песто. Володіючи неповторним ароматом і смаком, бальзамічний крем може бути використаний в якості як заправки, так і прикраси для багатьох м'ясних, рибних чи овочевих страв. У традиційній італійськой кухні бальзамічний крем, точно так само, як і бальзамічний оцет, займає особливе місце. Навіть зовсім невелика його кількість надає стравам неповторності та пікантності. Для салатів італійці люблять готувати дуже смачну і ніжну заправку з суміші бальзамічного крему і оливкової олії. Така заправка, до речі, чудово поєднується і з звичайним свіжим хлібом. Бальзамічний крем найкращим чином поєднується з салатами і морепродуктами, м'ясом, сирами і навіть десертами. Бальзамічний крем додається у страви тільки тоді, коли вони повністю готові, йому протипоказані будь-які теплові обробки. Досить кілька крапель. Цей крем – відмінний спосіб зрозуміти, що навіть у самих безнадійних (і в смаковому сенсі теж) ситуаціях деколи однієї хвилини достатньо, щоб змінити все.
    кешбек 28 ₴

    Оливкова олія вищої категорії Extra Grezzo Naturale ― це "домашня" нефільтрована оливкова олія з яскраво вираженим смаком і ароматом. Це та олія, в яку італійці, іспанці, греки люблять просто вмочати хліб і їсти. Його отримують шляхом першого холодного віджиму маслин сорту «Сoratine» і «Oliarole», вирощених в районі заповідника Rocche del Roero регіону П'ємонт (Piemonte), знаменитого своїми винами, оліями і сирами. Зібрані вручну оливки сортують, після чого віджимають механічним шляхом за допомогою старовинних гранітних пресів. Оливкова олія Extra Grezzo Naturale нерафінована ідеально підійде для салатів та інших страв, які не потребують теплової обробки. Цей тип оливкової олії має максимальну харчову цінність і не втрачає її протягом 18 місяців, а деякі і до двох років. ЇЇ краще всього використовувати для приготування соусів і заправки для салатів, так як це чисто органічний продукт, який має дуже багато корисних властивостей для здорового способу життя, тому застосовувати його потрібно таким, як він є. Всі олії Екстра Вірджін мають максимальну кислотність 0,5-0,8% (в перерахунку на олеїнову кислоту).
    кешбек 4 ₴

    Оцет White Fine dressing (5%) - біла приправа, що готується за інноваційним рецептом із суміші білого оцту та бальзамічного оцту з Модени. Тут зібрана вся користь і властивості обох оцтів. Можна використовувати як заправку для салатів, для маринування м'яса і риби. І бальзамічний, і білий винний оцет широко використовується для приготування салатних заправок, різноманітних соусів і маринадів. Білим оцтом, у якого більш легкий смак в порівнянні з бальзамічним, можна замінювати біле вино при приготуванні тих страв, в рецепт яких воно входить. Необхідно просто додати в оцет трохи цукру. Винний оцет допомагає знизити рівень холестерину, жиру і артеріального тиску, що зводить до мінімуму можливість захворювань серця. Це можливо завдяки оцтовій кислоті, що входить до складу винного оцту.Також завдяки оцтовій кислоті збільшується здатність організму засвоювати мінерали, особливо кальцій. Крім того, помічена користь винного оцту при хронічної втомлюваності.
    кешбек 11 ₴

    Олія оливкова Sansa - суміш рафінованої оливкової олії й оливкової олії першого віджиму без ГМО і консервантів. Склад олія отримала шляхом обробки продукту;отриманої після екстракції оливкової олії з додаванням олії Extra Vergine. Харчова цінність 100 мл: жири - 91,6 р. Енергетична цінність (калорійність) 3389 кДж (824 ккал). Вуглеводи - 0 г, цукор - 0 г, Білки - 0 г, сіль - 0 р. Італійська оливкова олія Sansa ідеально підходить для смаження, випічки та заправки салатів. Не утворює канцерогенів при нагріванні, що дозволяє кілька разів використовувати для смаження і приготування страв у фритюрі.
    кешбек 4 ₴

    Білий винний оцет (6%) отримують з відібраних вин Італії після декількох місяців повільного і природного дозрівання. Це оцет вироблений за традиційним рецептом. Існує два види винного оцту: білий і червоний. Смак оцту обох видів солодший, ніж у інших оцтів. Їх аромат складний і м'який. І червоний, і білий винний оцет широко використовується для приготування салатних заправок, різноманітних соусів і маринадів. Білим оцтом, у якого більш легкий смак в порівнянні з червоним, можна замінювати біле вино при приготуванні тих страв, в рецепт яких воно входить. Необхідно просто додати в оцет трохи цукру. Згідно з традиційною Аюрведою, поряд з кавою, чаєм, цибулею і часником, винний оцет відноситься до Раджасічних продуктів, які підвищують активність людини у всіх сферах її діяльності. Винний оцет допомагає знизити рівень холестерину, жиру і артеріального тиску, що зводить до мінімуму можливість захворювань серця. Це можливо завдяки оцтовій кислоті, що входить до складу винного оцту. Також завдяки оцтовій кислоті збільшується здатність організму засвоювати мінерали, особливо кальцій. Крім того, помічена користь винного оцту при хронічної втомлюваності. Багато своїх корисних властивостей винний оцет успадкував від винограду, який є джерелом різних вітамінів і цінних елементів. Виноград славиться здатністю покращувати функціонування легенів, уповільнювати процеси старіння, очищати артерії, запобігати ішемічній хворобі серця і розвитку деяких видів раку. До складу винного оцту входять молочна, винна, оцтова, пантотенова і аскорбінова кислоти, вітаміни С і А, нікотинамід, а також такі мінерали, як калій, фтор, залізо, магній, фосфор і кальцій. Виноградний оцет корисний для травлення (особливо при зниженій або нульовій кислотності шлункового соку) і благотворно впливає на роботу жовчного міхура, прямої кишки і нирок. У винному оцті міститься природний фітоалексин - ресвератол, який є потужним антиоксидантом, і має протизапальну, кардіопротекторну і протипухлинну дію на організм. Калій, що входить до складу виноградного оцту, благотворно впливає на нервову систему, знищує патогенні бактерії, а також сприяє зміцненню волосся і нігтів. Ще один мікроелемент, що входить у винний оцет - магній. Він стимулює роботу надниркових залоз і серця. Найбільш широко винний оцет застосовують в кулінарії. При цьому страви з його додаванням набувають багатьох корисних властивостей. Натуральний винний оцет добре поєднується з м'ясом і використовується в складі маринадів. Так, в маринадах рекомендується замінити жирні і багаті холестерином соуси на винний оцет, який практично не містить калорій і вуглеводів.Також ним можна замінювати вершки і майонез в салатах, що допоможе проявити смак всіх компонентів і поліпшити травлення.
    кешбек 11 ₴

    Оливкова олія - це продукт суміші рафінованої оливкової олії і оливкової олії першого віджиму Екстра Вірджін 95% / 5%. Максимальна кислотність допускається до 1% в перерахунку на олеїнову кислоту. Це оливкова олія має жовто-зелений колір, який особливо популярний для любителів делікатесного і вишуканого смаку. Оливкова олія є прекрасним доповненням до смажених і сирих страв, і для смаження, і для приготування кондитерських виробів. Ця олія відмінної якості, яку також ви можете використовувати в будь-якій страві. В Італії ця категорія оливкової олії є самою споживаною. Вона ідеальна для смаження, так як наявність в ній більш стабільних жирних кислот більше, ніж в інших рослинних оліях, робить температуру димоутворення значно вище температури для нормального смаження їжі. При смаженні їжі на оливковій олії не утворюється канцерогенів. Цю олію також можна використовувати для заправки салатів, приготування соусів.
    кешбек 7 ₴

    Кукурудзяна олія — жирна рослинна олія, яка використовується багатьма господинями. Кукурудзяна олія Goccia DOro відноситься до найкращих сортів рослинної олії. Вона містить безліч корисних для нашого здоров'я речовин. У своєму складі кукурудзяна олія має близько 85% ненасичених жирних кислот — олеїнової, лінолевої. Ця олія також насичена жирними кислотами — стеариновою, пальмітиновою. Є в ній також вітаміни F, Е, B1, PP, провітамін А і лецитин.
    кешбек 9 ₴

    Оливкова олія на основі олії Extra Vergine з чилі. Смакова оливкова олія ідеально підходить для збагачення смаку ваших улюблених страв незалежно від способу їх приготування. Досить кілька крапель олії і ваша страва придбає неповторний смак. Аромат спецій, насичений високоякісною оливковою олією Extra Virgin, досягається завдяки поєднанню олії з натуральними добавками, які надають йому свій смак і аромат. Ця олія поліпшує смак кожної страви: і смаженої, і вареної, а також холодних страв, салатів і закусок залежно від кулінарних смаків. Олія представлена в 7 варіантах: розмарин, базилік, орегано, часник, чилі, боровики (білі гриби).
    кешбек 23 ₴

    Оливкова олія вищої категорії Extra Virgin Prestige Line виходить шляхом першого холодного віджиму оливок сорту «Сoratine» і «Oliarole», вирощених в районі заповідника Rocche del Roero регіону П'ємонт (Piemonte), знаменитого своїми винами, оліями та сирами. Зібрані вручну оливки сортують, після чого віджимають механічним шляхом за допомогою старовинних гранітних пресів. Оливкова олія Extra Virgin Prestige Line нерафінована ідеально підійде для салатів та інших страв, які не потребують теплової обробки. Цей тип оливкової олії має максимальну харчову цінність і не втрачає її протягом 18 місяців, а деякі і до двох років. Її краще всього використовувати для приготування соусів і заправок для салатів, так як це чисто органічний продукт, який має дуже багато корисних властивостей для здорового способу життя, тому застосовувати його потрібно таким, як він є. Всі олії Екстра Вірджін мають максимальну кислотність 0,5-0,8% ( в перерахунку на олеїнову кислоту).
    кешбек 11 ₴

    Унікальні властивості фісташок і фісташкової олії були відомі ще древнім ассірійцям і вавилонянам, які вирощували фісташкові дерева і вживали горіхи в їжу. Знаменитий арабський лікар Ібн Сіна (Авіценна) прописував пацієнтам фісташкову олію для лікування захворювань серця, шлунка, омолодження і поліпшення настрою. Фісташкову олію отримують в результаті холодного пресування, і вона має темно-зелений колір. При рафінуванні вона стає світло-жовтою, але зберігає всі свої незвичайні властивості. В олії фісташки містяться такі незамінні речовини, як олеїнова (Омега-9) та ліноленова (Омега-6) кислоти, вітаміни А, В1, Е, фолієва кислота, танін і різні мінерали. Фісташкова олія має наступні властивості : завдяки антиоксидантним властивостям, сприяє омолодженню організму; допомагає відновитися при великих фізичних навантаженнях; корисно в харчуванні ослаблених хворих; знижує ризик пошкоджень серця і судин; очищає печінку; володіє аналгетичними властивостями при різних колітах; допомагає боротися з туберкульозом; тонізує і зміцнює організм; допомагає подолати хронічне недокрів'я; підвищує потенцію у чоловіків; очищає шкіру від пігментних плям і веснянок; лікує обмороження і тріщини; зміцнює нігті і сприяє росту волосся.
    кешбек 9 ₴

    Лляна олія — важливий і незамінний продукт для здоров'я. Регулярне вживання лляної олії нормалізує роботу організму і допомагає при багатьох захворюваннях. Тут ви знайдете детальну інформацію про застосування лляної олії. Саме із-за високого вмісту Омега-3 і Омега-6, олія насіння льону сприяє нормалізації обмінних процесів в організмі і володіє корисними лікувальними властивостями. Регулярне застосування в раціоні харчування лляної олії допомагає знизити рівень холестерину і в'язкість крові, підвищити еластичність судин, що, в кінцевому рахунку, попереджує розвиток інфаркту міокарда, атеросклерозу, гіпертонічної хвороби, ішемічної хвороби серця, знижує ризик інсульту і утворення тромбів. Крім того, олія насіння льону нормалізує роботу всієї травної системи людини: покращує функцію печінки, сприяє лікуванню колітів, гастритів, усуває запори, печію, надає протипаразитарну дію. Неоціненні імунозахисні властивості олії: її застосування в якості продукту харчування профілактично попереджає деякі онкологічні захворювання (рак молочної залози та рак прямої кишки). Також у медицині рекомендують олію з насіння льону приймати післяопераційним і ослабленим хворим в період реабілітації. Рекомендується регулярне вживання олії льону і дітям для повноцінного, здорового розвитку організму. Дуже важлива роль олії насіння льону як корисного продукту для здоров'я в житті будь-якої жінки. Ця олія обов'язково має входити в раціон харчування вагітних, так як компоненти її позитивно впливають на правильний розвиток мозку майбутньої дитини, полегшують перебіг вагітності і пологів. Щоденне вживання олії з насіння льону нормалізує гормональний фон, пом'якшуючи передменструальний синдром і покращуючи самопочуття жінки в клімактеричний період. Натуральна лляна олія також знайшла широке застосування в комплексному лікуванні і профілактиці захворювань легенів і бронхів, захворювань нервової системи, хвороб нирок і сечового міхура, захворювань щитовидної залози, при лікуванні порушень потенції у чоловіків. У сучасній косметології лляна олія знаходить застосування у складі всіляких масок для шкіри і волосся завдяки високому вмісту вітамінів. Крім того вана має омолоджуючі, пом'якшувальні, бактерицидні властивостивості.
    кешбек 9 ₴

    Оливкова олія на основі олії Extra Vergine з базиліком-смакова оливкова олія ідеально підходить для збагачення смаку ваших улюблених страв незалежно від способу їх приготування. Досить кілька крапель олії - і ваша страва набуде неповторного смаку. Аромат спецій, насичений високоякісною оливковою олією Extra Virgin, досягається завдяки поєднанню олії з натуральними добавками, які надають йому свій смак і аромат. Ця олія поліпшує смак кожної страви: і смаженої, і вареної, а також холодних страв, салатів і закусок залежно від кулінарних смаків. Олія представлена в 7 варіантах: розмарин, базилік, орегано, часник, чилі, боровики (білі гриби), трюфелі.
    кешбек 24 ₴

    Оливкову олію вищої категорії EXTRA VIRGIN виробляють шляхом першого холодного віджиму маслин, вирощених в районі Valdichiana регіону Ареццо (Arezzo). Зібрані вручну оливки сортують, після чого віджимають механічним шляхом за допомогою старовинних гранітних пресів. Оливкова олія Extra Virgin нерафінована ідеально підійде для салатів та інших страв, які не потребують теплової обробки. Також можливо її використання при приготуванні гарячої їжі. Цей тип оливкової олії має максимальну харчову цінність і не втрачає її протягом двох років. Її краще всього використовувати для приготування соусів і заправок для салатів, так як це суто органічний продукт, який має дуже багато корисних властивостей для здорового способу життя, тому застосовувати його потрібно таким, як він є. Всі олії Extra Virgin мають максимальну кислотність 0,5-0,8% ( у перерахунку на олеїнову кислоту).
    кешбек 21 ₴

    Виробник Вид наповнювача Тара Завод комбікормів «AGRO-V» (Україна) комкуючий бентонітовий, гігієнічний наповнювач для туалету котів. Термін використання – до 25 днів. пакет полиетилен + поліпропілен, 5 літрів У необхідності наповнювачів для котів не виникає сумнівів, адже кожен, хто не випускає улюбленця з дому, знає, що питання туалету для вихованця – саме актуальне. На сьогодні у власників котів немає ніяких проблем з тим, щоб тримати вихованця в будинку або квартирі, оскільки питання з місцем для туалету вирішується дуже просто – достатньо спеціального лотка і наповнювача. Але якщо з вибором лотка все більш-менш зрозуміло – потрібен міцний лоток з пластику, який має піддон і решітку, - то з вибором наповнювача не все так просто. Ринок товарів для тварин переповнений різними видами наповнювачів, і не завжди просто зорієнтуватися, який саме наповнювач для туалету слід підібрати. Ми знаємо про три варіанти наповнювачів – бентонітовий, деревний і сілікогелевий. Докладніше розберемо, в чому ж перевага бетонітового котячого наповнювача. Переваги комкуючого наповнювача для котячого туалету Як правило, всі товари подібного роду – це наповнювачі для котів, які комкуються. Чим вони корисні? В першу чергу, тим, що ефективно поглинають неприємні запахи від випорожнень тварини. Таким чином, ні людина, ні кіт не отримає шкоди для здоров'я разом з випарами від випорожнень. Другий, важливий для людини момент, - це можливість легко прибрати котячий туалет. Справа в тому, що коли рідина або фекалії потрапляють у наповнювач, він абсорбує їх, перетворюючись в грудки. Це дозволяє легко зібрати випорожнення, і викинути в сміття. Як вибрати і купити якісний наповнювач бентонітовий Бентонітовий наповнювач являє собою дрібні гранули з бентонітових порід . Він добре вбирає запахи і абсорбує рідину, і при цьому утворює грудку, яку можна легко прибрати з лотка. Відгуки про такі наповнювачі – тільки позитивні: Господарі відзначають, що його просто прибрати, а також той факт, що сам наповнювач не прилипає до лапок тварини, а значить, не розноситься по будинку або квартирі. Крім того, серед важливих плюсів цього виду товару – безшумність. Якщо деревний або сілікогелевий наповнювач випускається у великих гранулах, вступивши в які тварина лякається незвичних звуків, то з бентонітовим наповнювачем справи йдуть набагато краще. Цей вид зроблений з дрібних гранул, а значить, кіт буде спокійнісінько справляти потребу, і його не потрібно буде спеціально «привчати» до лотка. Найважливіше – це вибрати хороший наповнювач, ціна якого не буде надто низькою. Якщо хочеться заощадити на цьому товарі, то доведеться підготуватися до того, що наповнювач не буде виконувати свої функції, і в квартирі явно буде відчуватися присутність тварини. Застосування бентонітового наповнювача для котів Бентонітовий наповнювач - ідеальний варіант не тільки для дорослих котів, але і для маленьких кошенят. Якщо кошеня тільки прийшло до Вашої оселі, йому може бути складно звикнути до всіх правил сім'ї, в тому числі і до того місця, куди йому доведеться ходити в туалет. Якщо неправильно підібрати наповнювач, то тварина не стане навіть підходити до лотка через неприємний запах і зайвий шум. Всього цього можна уникнути використовуючи бентонітовий наповнювач для кота, який ідеально впорається зі своїм завданням. Вам треба лише насипати невелику кількість на піддон лотка, закрити його решіткою, і почати привчати тварину до нового місця. Важливо при цьому стежити, щоб тварина ненароком не з'їла частину наповнювача, щоб не довелося рятувати його від закупорки травної системи. Крім того, власникам треба заздалегідь потурбуватися про те місце, куди буде викидатися наповнювач після використання, бо його не можна утилізувати в унітазі.
    кешбек 10 ₴

    Кава в зернах Chicco D'oro Tradition у вакуумній фольгованій упаковці від швейцарського бренду кави Chicco D'oro складається з високоякісних зерен преміальної 100% арабіки. Кава зібрана на схилах, які знаходяться на середніх висотах, де клімат ідеально підходить для вирощування кави. Відбір кави проводитися фахівцями, які мають гостре відчуття смаку, незмінно представляють правильне поєднання суміші. Того насичений аромат і приємний та м'яких який смак гарантований. Chicco D'oro - це багаторічний Швейцарський бренд преміум кави. Його символ - це ріг достатку, що дарує життєву енергію і силу процвітання. Його призначення - це створення ідеального напою для гурманів і цінителів усього світу. На виробництві використовуються інноваційні технології в поєднані з традиційними методами відбору зерна і обсмажування. Цей тонізуючий напій був створений за особливим рецептом, пройшовши всі етапи, від відбору зерен до добротної упаковки, яка зберігає делікатний смак і сильний аромат надовго. Якщо Ви любите і шукайте якісну каву - сміливо замовляйте каву Chicco d'Oro у нас.
    кешбек 6 ₴

    Кава мелена Chicco D'oro Espresso у вакуумній фольгованій упаковці від швейцарського бренду кави Chicco D'oro складається з високоякісних зерен преміальної 100% арабіки. Кава зібрана на схилах, які знаходяться на середніх висотах, де клімат ідеально підходить для вирощування кави. Відбір кави проводитися фахівцями, які мають гостре відчуття смаку, незмінно представляють правильне поєднання суміші. Тому насичений аромат і приємний та м'який смак гарантований. Chicco D'oro - це багаторічний Швейцарський бренд преміум кави. Його символ - це ріг достатку, що дарує життєву енергію і силу процвітання. Його призначення - це створення ідеального напою для гурманів і цінителів усього світу. На виробництві використовуються інноваційні технології в поєднані з традиційними методами відбору зерна і обсмажування. Цей тонізуючий напій був створений за особливим рецептом, пройшовши всі етапи, від відбору зерен до добротної упаковки, яка зберігає делікатний смак і сильний аромат надовго. Якщо Ви любите і шукайте якісну каву - сміливо замовляйте каву Chicco d'Oro у нас.
    кешбек 7 ₴

    Бальзамічний крем — соус-крем на основі бальзамічного оцту. Це практично те ж саме, що і бальзаміко (соус королів), за винятком того, що крем є набагато більш густим і тягучим продуктом. Кращий бальзамічний оцет зріє 50 років в бочках з ясена, вишні, каштана, дуба або тутового дерева. Темний густий кисло-солодкий сироп, приготований з виноградного сусла – найчистішого соку винограду – така ж гордість Італії, як і соус Песто. Володіючи неповторним ароматом і смаком, бальзамічний крем може бути використаний в якості як заправки, так і прикраси для багатьох м'ясних, рибних чи овочевих страв. У традиційній італійській кухні бальзамічний крем, точно так само, як і бальзамічний оцет, займає особливе місце. Навіть зовсім невелика його кількість надає стравам неповторність і пікантність. Для салатів італійці люблять готувати дуже смачну і ніжну заправку з суміші бальзамічного крему і оливкової олії. Така заправка, до речі, чудово поєднується і з звичайним свіжим хлібом. Бальзамічний крем найкращим чином поєднується з салатами і морепродуктами, м'ясом, сирами і навіть десертами. Бальзамічний крем додається у страви тільки тоді, коли вони повністю готові, йому протипоказані будь-які теплові обробки. Досить кілька крапель. Цей крем – відмінний спосіб зрозуміти, що навіть у самих безнадійних (і в смаковому сенсі теж) ситуаціях деколи однієї хвилини достатньо, щоб змінити все.
    кешбек 5 ₴

    Соус Pesto Rosso походить з північної Італії, з регіону Лігурія, в основному — з Генуї. Вважається, що песто відомий ще з часів Римської імперії, проте перше документальне свідчення про приготування такого соусу відносять до 1865 року. Соус Песто Россо — італійський соус на основі томатної пасти готовий до вживання. Особливо смакує з макаронами, підійде також для інших страв з курки, риби, а також для приготування різних соусів. Склад: томатна паста (35 %), соняшникова олія, вода, горіхи кеш'ю, сушені томати (5 %), сир Пекоріно Романо, сир Грано Падано (у т. ч. консервант лізоцим), базилік (4 %), сіль, часник, чилі, регулятор кислотності. Вміст солі в продукті 2,1 %. Енергетична цінність: 100 г містить: 1350 кДж/ 320 ккал, білки 5,5 г, вуглеводи 6,5 г, жири 3 г.
    кешбек 11 ₴

    Оливкова олія на основі олії Extra Vergine з трюфелями. Смакова оливкова олія ідеально підходить для збагачення смаку Ваших улюблених страв незалежно від способу їх приготування. Досить кілька крапель олії і Ваша страва придбає неповторний смак. Аромат спецій, насичений високоякісною оливковою олією Extra Virgin, досягається завдяки поєднанню олії з натуральними добавками, які надають йому свій смак і аромат. Ця олія поліпшує смак кожної страви: і смаженої, і вареної, і холодних страв, а також салатів і закусок залежно від кулінарних смаків. Олія представлена в 7 варіантах: розмарин, базилік, орегано, часник, чилі, боровики (білі гриби), трюфелі.