Ersağ Екстракт звіробою виробляється як зміцнююча їжа. Не містить наповнювачів чи добавок. СКЛАД 1 капсула Екстракт звіробою 460,20 мг Рекомендоване застосування: по 1 капсулі на день з великою кількістю води для дорослих як харчова добавка. Проведено відповідно до Турецького Кодексу про продукти харчування з реєстрацією підприємств: TR-20-K-010657. ПОКАЗАННЯ ДО ЗАСТОСУВАННЯ: Має антисептичний, седативний, антибактеріальний, болезаспокійливий, регенеруючий, антидепресивний, антигельмінтний ефект. · Допомагає дітям з нічним неконтрольованим сечовипусканням (енурез). · Допомагає з легкістю подолати період менопаузи. · Допомагає позбутися алкогольної, нікотинової та кофеїнової залежності. · Поліпшує сон (сприяє виробленню мелатоніну). · Допомагає при лікуванні шкірних захворювань, ішіасі, подагрі тощо. · Хвороби серцево-судинної системи. Знижує ризик розвитку тромбів та бляшок. · Лікує грип, застуду, допомагає при бронхіті, відхаркувальний засіб. Усуває кашель. Туберкульоз, астма. · Допомагає при депресії та неврозах. · Використовується при ревматизмі (зменшує біль). · Застосовується при гастриті та виразці, при проблемах із ШКТ та жовчовивідними шляхами. · Прискорює загоєння ран. · Знижує високу температуру. · Запалення ротової порожнини (при стоматиті, ларингіті, пародонтозі, ангіні). · Зменшує біль під час менструації. · Лікування молочниці та інших грибкових захворювань. Лікування сверблячки та запальних реакцій на геніталіях. · Простатит. · Забирає жорсткість грудей (розслаблює, пом'якшує молочні залози). · Розсмоктує ниркові камені та виводить їх. · Усуває пронос. · Виводить глисти. ПРОТИПОКАЗАННЯ: Вагітність, лактація, індивідуальна непереносимість. Цікаво! ЩО ТАКЕ ХАРЧОВІ ДОБАВКИ І ДЛЯ ЧОГО ВОНИ ПОТРІБНІ? • При нашому сучасному способі життя не завжди можливо дотримуватися правильного та здорового харчування. • У своєму раціоні ми дуже часто використовуємо напівфабрикати та фастфуд, не вживаємо достатньо фруктів та овочів. Та й фрукти, і овочі вже не містять необхідної кількості вітамінів та мінералів, як це було років 20 тому. • У такому ритмі ми не можемо дати організму необхідну кількість вітамінів, мінералів, протеїнів для здорового функціонування організму. • І тут на допомогу приходять біологічно активні добавки, які доповнюють організм усіма необхідними речовинами, навіть за неповноцінного харчування. • Вживаючи харчові добавки, ви можете захистити себе від багатьох захворювань, позбавитися багатьох симптомів і зміцнити організм в цілому. Харчові добавки поділяються на категорії: нутрицевтики, парафармацевтики та пробіотики. Нутрицевтики є біодобавки, концентрати біологічно активних речовин (БАВ), які збагачують раціон харчування людини окремими речовинами, або комплексами, щоб рівень їх вмісту в раціоні відповідав фізіологічній потребі людини. До нутрицевтик відносять вітаміни, вітаміноподібні речовини, мінеральні речовини, амінокислоти або пептидні комплекси, харчові волокна і т.д. Парафармацевтики є класом біодобавок, які за дією наближені до лікарських препаратів. Це можуть бути препарати на основі лікарських та харчових рослин, продуктів бджільництва, морепродуктів. Парафармацевтики мають загальнооздоровчі, загальнозміцнюючі властивості, можуть застосовуватися з метою профілактики та в комплексному лікуванні хвороб. У складі природні біологічно активні речовини мінерального чи рослинного походження. Парафармацевтики мають нижчу ймовірність розвитку токсичних і побічних проявів порівняно з хімічними лікарськими препаратами, тому не надають згубного впливу на печінку та нирки. Але завжди можлива індивідуальна нестерпність, що характерно також і для харчових продуктів. Пробіотики є харчовими продуктами, які містять живі культури пробіотиків і пробіотичних мікроорганізмів, які є живими непатогенними (не здатними викликати поразки у здорової людини) і не токсигенними (що не отруюють дію) мікроорганізмами. Вони представляють захисні групи кишкової мікрофлори людини, а також природні симбіотичні асоціації, які оздоровлюють шлунково-кишковий тракт, сприятливо впливають на організм, нормалізуючи склад та активність мікрофлори травного тракту, – це Propionibacterium, Lactococcus, Lactobacillus, Bifidobacterium та ін. Критерії під час виборів харчових добавок. • Не забувайте, що дуже важливий натуральний склад і натуральне походження добавок. • Жодні добавки не замінюють живлення. • Необхідно проконсультуватися з фахівцем, яка саме добавка потрібна Вашому організму. • Купуйте товар у перевірених осіб, які працюють безпосередньо із виробником. Відповідь тим, хто приймає харчові добавки, але не бачить ефекту