triangle
|
|
8 стежать
Пакування та доставку вашого замовлення забезпечує ЕкоВ. Повернення товару тільки цьому продавцю. Детальну інформацію ви можете уточнити, звернувшись на гарячу лінію ЕкоВ.
Пакування та доставку вашого замовлення забезпечує ЕкоВ. Повернення товару тільки цьому продавцю. Детальну інформацію ви можете уточнити, звернувшись на гарячу лінію ЕкоВ.
    Категорія
    Приналежність
    Вид
    Колір
    Бренд
    Ціна
    від
    до
    Ароматизація
    Аудиторія
    Аромат ноти бази
    Країна бренду
    Класифікація
    Призначення
    Аромат ноти серця
    Кількість порцій/капсул
    Країна виробництва
    Аромат верхні ноти
    ¯\_(ツ)_/¯
    У вас немає обраних фільтрів
    кешбек 5 ₴
    Аудиторія Унісекс
    Здорова краса та здорове довкілля! Твердий шампунь із веганською формулою проти випадіння волосся був спеціально розроблений для економії споживання води як у процесі виробництві, так і під час користування. Концентрований шампунь із натуральними екстрактами лаванди й розмарину не подразнює чутливу шкіру голови та зміцнює ослаблені корені волосся. Завдяки спеціальній формі упаковки шампунь займає мало місця у ванній кімнаті, ним зручно користуватися та брати його із собою в подорожі. Розрахований на 70-80 використань. Виробляється згідно з міжнародним сертифікатом PETA. Не містить шкідливих для здоров‘я речовин, таких як SLS/SLES, парабени, парафіни, тваринні жири, каустик.
    кешбек 5 ₴

    Практичний віск для шугарингу миттєво й без жодного болю позбавить навіть малесеньких волосків. Він м’яко видалить ороговілі клітини епідермісу, лишаючи шкіру гладенькою та шовковистою на дотик. Підходить для всіх частин тіла та будь-якого типу шкіри. Використовується з восковою смужкою, не треба нагрівати. Готовий до застосування відразу після відкриття кришки. Не містить шкідливих для здоров‘я речовин.
    кешбек 1 ₴
    Аудиторія Для жінок
    Тестер Жіноча парфумована вода SIGNATURE MOULIN, 3 мл
    кешбек 1 ₴
    Аудиторія Для жінок
    Тестер Жіноча парфумована вода SIGNATURE ROGUE, 3 мл
    кешбек 6 ₴

    Воскові смужки з тальком призначені спеціально для видалення волосся на різних ділянках чутливої шкіри. До складу набору входять: 20 смужок для тіла (10 пар) 8 смужок для пахв (4 пари) 8 смужок для обличчя (4 пари) 5 очисних серветок після депіляції. Воскові смужки допомагають швидко й безболісно позбутися навіть найтонших і найкоротших волосинок, водночас зберігаючи гладкість шкіри впродовж тижнів. Дерматологічно протестовано. Не містять шкідливих для здоров'я речовин.
    кешбек 11 ₴

    Верхні ноти: бергамот, апельсин Ноти серця: жасмин, шафран Шлейфові ноти: кедр, мох, карамель, деревна амбра Спеціальний парфумований спрей для тіла Leather — це виняткова авторська ароматична композиція, яка підкреслить вашу унікальність і дасть змогу виділитися з натовпу без пересилень. Запах Leather, як неоціненний витвір мистецтва, звучить незвично та багатогранно. Створений для екстравагантних жінок і натхненний легендами давнього світу, нішевий дезодорант ефективно запобігає потовиділення, розкривається повільно та красиво, а також надовго фіксується на тілі. Спрей від NICHE DIAMODIS стане незамінним продуктом, що підходить саме вашій особистості та зафіксує на вашому тілі особливо приємні моменти! Не містить шкідливих для здоров'я речовин.
    кешбек 1 ₴
    Аудиторія Для жінок
    Тестер Парфумована вода GET INSPIRED THALIA, 3 мл (унісекс)
    кешбек 23 ₴
    Аудиторія Унісекс / Призначення Зволоження, Антивіковий, Вирівнювання, Від зморшок, Живлення
    Розроблений ексклюзивно для чутливої шкіри, високотехнологічний крем-гель BEBAK дбайливо підвищує стійкість чутливої шкіри до подразнень і дії агресивних зовнішніх чинників завдяки вмісту церамідів і мадекасосиду. Вісім різних типів гіалуронової кислоти й бета-глюкан у складі продукту утримують вологу та допомагають підвищити еластичність і відновити природний блиск шкіри. Потужні антиоксидантні властивості азелаїнової кислоти чудово заспокоюють шкірний покрив, борються з вадами тону шкіри та покращують колір обличчя. Так само екстракт клітин листя сакури допомагає запобігти подразненню. Активні інгредієнти: 1% азелаїнової кислоти, 2% церамідів, 8 типів гіалуронової кислоти, мадекасосид, бета-глюкан, вітамін B12, екстракт клітин листя сакури. Цераміди — це молекули ліпідів, які містяться в високих концентраціях у клітинних мембранах верхнього шару шкіри. Вони як клей, що скріплює клітини нашої шкіри, щоб зберегти шкірний бар'єр цілим і здоровим. Цераміди допомагають утримувати вологу всередині клітин шкіри, а шкідливі елементи — ззовні, у такий спосіб відновлюючи природний бар'єр шкіри. Крім того, вони запобігають сухості й подразненню, а також захищають епідерміс від шкідливого впливу довкілля. Екстракт клітин листя сакури (вушні дрібнокопільчастої) допомагає зміцнити шкіру та підвищити її переносність і опірність негативним зовнішнім чинникам, що викликають подразнення. Компонент обмежує вироблення вільних радикалів через уповільнення окиснення клітин. Це так само забезпечує кращий захист клітин шкіри та позбавляє подразнення. Крім того, він допомагає зміцнити стінки судин, у разі тривалого використання зменшує куперозну сітку. Азелаїнова кислота має протизапальні та антибактеріальні функції, допомагає у разі розацеа, куперозу, пігментації, постакне та комедонів. У разі регулярного застосування зменшує виразність зморщок, запобігає подразненню та висипу та покращує мікрорельєф шкіри. Крем-гель підходить для всіх типів шкіри, ідеально для чутливої та для щоденного використання цілий рік. Засіб не містить синтетичних барвників: його колір походить від натурального кольору, що міститься у формулі вітаміну В12. Не містить шкідливих для здоров'я речовин.
    кешбек 11 ₴

    Код 294711, Рідка дієтична добавка "Вітаміни D3 і К2" Vitanil's, 20 мл "Сонячний" вітамін D — це жиророзчинний вітамін, який виконує важливі функції в організмі. Дітям він необхідний для нормального росту, розвитку кісткової маси та зміцнення імунітету, а дорослим для регулювання рівня кальцію в крові, підтримки функції м'язів, поліпшення самопочуття та здоров'я організму загалом. Вітамін D3 найкраще засвоюється в тандемі з вітаміном К2. Саме одночасне приймання цих двох вітамінів оптимізує їх загальний і нейтралізує надмірний взаємний вплив. Працюючи в парі, вітаміни D3 і K2 найефективніше підтримують імунну та серцево-судинну систему, покращують стан кісток, суглобів і шкіри. Дієтична добавка Vitanil's безпечна для дітей і дорослих. Провідником і консервантом у добавці є натуральна оливкова олія. Завдяки двом знімним дозаторам ви можете вибрати зручний для себе спосіб приймання: розпиляти рідину спреєм або капати піпеткою. Не містить консервантів, барвників, підсолоджувачів, штучних ароматизаторів, цукру та шкідливих для здоров'я речовин.
    кешбек 10 ₴
    Аудиторія Для жінок / Аромат верхні ноти Лимон, Абрикос, Персик / Аромат ноти серця Ваніль, Кокос / Аромат ноти бази Мускус, Ваніль, Сандал
    Верхні ноти: персик, абрикос, лимонНоти серця: кокос, ванільне молокоШлейфові ноти: нота сандала, ваніль, мускусПарфумований міст стане відмінним вибором для кожної пані! Він має не такий інтенсивний та яскраво виражений запах, як парфуми, тому не обтяжує образ, не набридає, а навпаки - додає жінці особливої чарівності. Міст залишає на тілі стійкий вишуканий аромат, чудово освіжає, а також забезпечує необхідний догляд за шкірою. Не містить шкідливих для здоров’я речовин.
    кешбек 14 ₴

    Показання до застосування: Комплекс із натуральних компонентів для підтримки сексуальної активності та оптимального рівня енергії у жінок. Продукт призначений для дорослих. Ефект від застосування: L-аргінін корисний жінкам, які мають порушення статевої системи через малорухомий стиль життя. Він допомагає покращити тонус судин, зменшити застійні явища у тазових органах і нормалізувати кровотік. Крім того L-аргінін знімає тривожність і допомагає синтезу серотоніну для покращення настрою. Екстракт кореня маки перуанської допомагає підтримувати природну сексуальну активність та життєву енергію. Екстракт кореня женьшеню відновлює оптимальний рівень енергії жіночого організму та сексуальну функцію, покращує фізичну та розумову працездатність при слабкості, виснаженні, втомі й втраті концентрації, а також сприяє нормальному кровообігу, що є життєво важливим для нормальної роботи мозку. Якірці сланкі (трібулус террестріс) посилюють лібідо у жінок і підтримують сексуальну активність. Кофеїн підвищує витривалість та зосередженість, покращує концентрацію уваги. Bioperine (Біоперин) є чистою формою піперину, отриманого із плодів чорного перцю. Він допомагає очистити жіночу репродуктивну систему, посилюючи циркуляцію крові через дрібні кровоносні судини та капіляри. Цинк підтримує фертильність й репродуктивну функцію у нормальному стані. Селен відповідає за належне функціонування щитовидної залози. Дієтична добавка LIBIDOGO не містить шкідливих для здоров’я речовин.
    кешбек 11 ₴

    Верхні ноти: абрикос, слива, кокос. Ноти серця: тубероза, жасмин, конвалія. Шлейфові ноти: сандал, мигдаль, ваніль, мускус. Запах Iris Dream, як неоціненний витвір мистецтва, звучить незвично та багатогранно. Створений для екстравагантних жінок і натхненний легендами давнього світу, нішевий дезодорант ефективно запобігає потовиділення, розкривається повільно та красиво, а також надовго фіксується на тілі. Спрей від NICHE DIAMODIS стане незамінним продуктом, що підходить саме вашій особистості та зафіксує на вашому тілі особливо приємні моменти! Не містить шкідливих для здоров'я речовин.
    кешбек 17 ₴

    Марганець та вітаміни D, К сприяють підтримці нормального стану кісток. Мідь, фолієва кислота, селен, цинк, а також вітаміни A, В12, С, D сприяють нормальному функціонуванню імунної системи. Дієтична добавка містить сульфіти та може містити рибні продукти
    кешбек 7 ₴
    Аудиторія Унісекс / Призначення Зволоження, Живлення
    Маска для волосся з насиченою натуральними екстрактами та вітамінами формулою чудово живить волосся і шкіру голови, покращує структуру кожної волосинки, зупиняє випадання, сприяє здоровому росту, а також попереджає пошкодження. Надає прядкам додаткового блиску та ідеального зовнішнього вигляду. Не залишає відчуття жирності або липкості. Не містить шкідливих для здоров’я речовин.
    кешбек 24 ₴

    Щоб тримати м'язи в тонусі, зняти м'язовий біль, зміцнити кістки й зуби, позбутися виснаження, підсилити імунітет та налагодити повноцінний сон, вашому організму потрібен магній. Завдяки дієтичній добавці «Магній плюс» ви швидко поповните запаси цього мінерала, адже активні компоненти добавки діють синергічно, підсилюючи властивості один одного. Продуманий склад продукту наповнений трьома формами магнію: малат - дієвий при фіброміалгії, цитрат - найефективніший для функції м'язів, бісгліцинат - найпоширеніша амінокислота в мозку. Магній у складі доповнений вітамінами B6 (для нормальної роботи імунної системи та зменшення втоми), а також D3 і К2 ‒ для зміцнення кісток і нормалізації роботи м'язів. Селен підтримує здоровий стан волосся й нігтів. Бор покращує засвоєння магнію організмом та збільшує синтез вітаміну D. Дієтична добавка не містить шкідливих для здоров’я речовин.
    кешбек 4 ₴

    Мило з колагеном є ідеальним антивіковим доглядом за обличчям. У разі регулярного застосування вона допомагає шкірі мати більш зволожений, підтягнутий, м'який і еластичний вигляд. Не містить шкідливих для здоров'я речовин.
    кешбек 7 ₴

    Особлива формула крем-фарби Master Colorist забезпечує глибоке проникнення фарби у волосся та повне зафарбовування сивини завдяки стійким кольоровим пігментам і спеціальним активним речовинам. Олія жожоба у складі живить кожну волосинку і надає вашим локонам неймовірного блиску протягом тривалого часу. Кератиновий бальзам, що наноситься після фарбування, зволожує та зміцнює волосся, полегшуючи розчісування. Вміст упаковки: • крем-фарба – 2 шт.*50 мл • окислювач 9% (30 vol) – 2 шт.*50 мл • бальзам для волосся з кератином – 10 мл • рукавички – 1 пара
    кешбек 7 ₴

    Особлива формула крем-фарби Master Colorist забезпечує глибоке проникнення фарби у волосся та повне зафарбовування сивини завдяки стійким кольоровим пігментам і спеціальним активним речовинам. Олія жожоба у складі живить кожну волосинку і надає вашим локонам неймовірного блиску протягом тривалого часу. Кератиновий бальзам, що наноситься після фарбування, зволожує та зміцнює волосся, полегшуючи розчісування. Вміст упаковки: • крем-фарба – 2 шт.*50 мл • окислювач 9% (30 vol) – 2 шт.*50 мл • бальзам для волосся з кератином – 10 мл • рукавички – 1 пара
    кешбек 9 ₴
    Аудиторія Унісекс / Призначення Зволоження, Омолодження, Освіження, Живлення
    Крем для шкіри обличчя й тіла на основі 100% оливкової олії забезпечить інтенсивне живлення і свіжий вигляд шкіри, надаючи їй шовковистості та м'якості. Багата вітаміном Е оливкова олія, а також посилена олією ши та провітаміном В5 формула крему допомагає захистити шкіру від негативного впливу довкілля. Підходить для щоденного використання та догляду за шкірою. Не містить парафінових олій і парабенів. Не містить шкідливих для здоров'я речовин.
    кешбек 17 ₴

    Дієтична добавка “Вітамін В12” з полуничним смаком призначена для підтримки енергетичного метаболізму, тобто допомагає розщеплювати їжу з подальшим її перетворенням на енергію. Добавка містить активний вітамін B12 у формі метилкобаламіну, а жувальна форма таблеток сприяє кращому його засвоєнню організмом. Вітамін B12 підтримує функцію клітин мозку та виробництво нейротрансмітерів, необхідних для гарного самопочуття. Він також допомагає усунути відчуття напруженості, тривожність й дратівливість, покращує концентрацію, пам'ять, увагу та зосередженість, долає синдром хронічної втоми. Вітамін В12 також важливий для утворення еритроцитів і є незамінним для вегетаріанців та веганів, які можуть відчувати нестачу поживних речовин через специфіку своєї дієти. Добавка активізує роботу імунної системи, покращує кровопостачання в клітинах шкіри голови. Може містити сліди рибних продуктів і сульфітів. Не містить глютену, барвників, штучних ароматизаторів, консервантів і шкідливих для здоров’я речовин.
    кешбек 5 ₴

    Ялівцеве мило з гліцерином використовується для проблемної шкіри (екземи, псоріаз, акне, вугрі тощо). Воно також має антицелюлітні та антибактеріальні властивості, ефективно спалює підшкірний жир, зволожує шкіру. За постійного застосування запобігає виникненню лупи. Не містить тваринних жирів. Не містить шкідливих для здоров’я речовин, таких як їдкі речовини й парабени. Підходить для щоденного використання.
    кешбек 2 ₴

    Ефективність дії Крему-бальзаму для вен обумовлена поєднанням активних речовин, що входять до його складу. Крем-бальзам для вен венопротекторний містить екстракт медичної п'явки, екстракт кінського каштана і рутин - природні речовини, необхідні для поліпшення мікроциркуляції в судинах людини. Рутин зменшує проникність і крихкість капілярів. Екстракт медичної п'явки сприяє зменшенню здатності крові згущуватися, а також впливає на різні біологічні механізми організму людини. Екстракт кінського каштана має венотонізуючу дію, сприяє зменшенню проникності капілярів, поліпшенню мікроциркуляції в судинах. Ефірна олія ялиці має антимікробну активність. Ефірна олія м'яти і ментол відносяться до групи флавоноїдів. Вони мають спазмолітичну і заспокійливу дію. Рекомендації до застосування: застосовувати в якості допоміжного засобу в комплексі лікувально-профілактичних заходів при порушеннях кровообігу, при набряково-больовому синдромі ніг, гострій або хронічній венозній недостатності (варикозне розширення вен, поверхневий тромбофлебіт нижніх кінцівок). Застосовується як профілактичний засіб особами, що мають підвищені фізичні навантаження на ноги. Не містить шкідливих для здоров'я речовин.
    кешбек 9 ₴

    Дієтична добавка “Вітамін В12” допомагає зменшити симптоми хронічної втоми у людей з дефіцитом вітаміну B12. Вітамін В12 сприяє підтримці енергетичного обміну та імунітету, нормальному функціонуванню нервової системи, утворенню еритроцитів і зниженню відчуття втомлюваності. Може містити сліди рибних продуктів і сульфітів. Не містить шкідливих для здоров’я речовин.
    кешбек 7 ₴

    Особлива формула крем-фарби Master Colorist забезпечує глибоке проникнення фарби у волосся та повне зафарбовування сивини завдяки стійким кольоровим пігментам і спеціальним активним речовинам. Олія жожоба у складі живить кожну волосинку і надає вашим локонам неймовірного блиску протягом тривалого часу. Кератиновий бальзам, що наноситься після фарбування, зволожує та зміцнює волосся, полегшуючи розчісування. Вміст упаковки: • крем-фарба – 2 шт.*50 мл • окислювач 6% (20 vol) – 2 шт.*50 мл • бальзам для волосся з кератином – 10 мл • рукавички – 1 пара