Лапшерізка Maestro MR-1679 Продукція Maestro затребувана через свою ергономічність та функціональність. Важливо, весь посуд Maestro має різні цінові категорії низький, середній та високий. Це дозволяє людині з будь-яким рівнем доходу придбати товари із високоякісних матеріалів. Дбаючи про ваше здоров'я та безпеку, вся продукція торгової марки Maestro сертифікована. Maestro прагне перетворити домашню роботу на творчий, різноманітний і динамічний процес, у якому кожен міг би гідно оцінити себе. Лапшерізка Maestro MR1679 дозволить приготувати в домашніх умовах локшину, спагетті та інші страви. Лапшерізка зручна у використанні, легко очищається від залишків тіста та займає мало місця. Особливості: Високоякісна нержавіюча сталь Регулювання товщини тесту Кріплення до столу Приготувати смачні та корисні домашні спагетті, а також інші макаронні вироби ви зможете за допомогою такого винаходу, як спагетниця (лапшерізка). Цей пристрій являє собою два валики з різальними лезами по колу, які при обертанні ручки розрізають лист тесту на рівні смуги. Також, що важливо, даний прилад виготовлений з високоякісного металу, що не вступає в реакції з продуктами і не спотворює смак страв. Більше того, дана модель є малогабаритною, тому як при зберіганні, так і при транспортуванні вона досить легка. Користуватися цим приладом досить просто, головне правильно замісити тісто. За допомогою спагетниці можна приготувати фетучіні, тальоліни, широку локшину, а також тісто для лазаньї. Такий пристрій добре подарувати тому, хто любить порадувати рідних та друзів чимось смачненьким, приготованим із тіста. Ширина стрічки спагетті складає 14,5 см. Спосіб застосування:1. Перед першим використанням протріть усі частини спагетниці вологою серветкою: це необхідно, щоб видалити масло та наліт, який може залишитися після фабричного виробництва2. Розташуйте пристрій на кухонному столі або конторці3. Закріпіть спагетницю на столі за допомогою фіксатора, що входить у комплектацію4. Вставте ручку в спеціальний отвір до механізму, що прокручує5. Перед першим використанням спагетниці пропустіть невелику кількість тесту через вали, щоб також провести їхнє попереднє очищення; не використовуйте це тісто повторно6. Приготуйте тісто для спагетті7. Відповідно до інструкції, відрегулюйте коліщатко спагетниці і пропустіть шматочок тіста через вали, крутячи ручку; пропускати тісто потрібно разів 5-6. Якщо потрібно, перед черговим перепусткою посипайте тісто борошном8. Після того, як тісто розкатане в спагетниці, при необхідності обріжте його довжина пласта повинна становити максимум 25 см9. Переставте ручку в отвір до різального механізму10. За допомогою коліщатка ви можете відрегулювати товщину спагетті, що нарізаються (передбачено 6 варіантів товщини)11. Крутіть ручку, щоб тісто пройшло через ріжучі вали, і вийшли спагетті.