triangle

    Зефір, мармелад, пастила

    Дивіться також 👉Цукерки
    кешбек від 1 ₴
    розстрочка
    -15%

    Натуральна пастила “Яблуко-полуниця з медом” — здоровий перекус для всієї родини Смачна та корисна пастила з яблука і полуниці з медом — це натуральна солодкість, створена зі свіжих фруктів та ягід без додавання цукру, барвників і консервантів. Ми не варимо інгредієнти, а одразу готуємо пастилу зі свіжих плодів. Завдяки цьому в ній зберігаються всі вітаміни, мінерали та природна користь фруктів. 📌 Склад: • 56 % свіже яблуко • 34 % свіжа полуниця • 10 % натуральний мед 🥇 Переваги нашої пастили: • 100% натуральний склад • Без цукру та консервантів • Не піддається термічній обробці • Містить лише фрукти, ягоди та мед • Ідеально підходить для дітей та дорослих • Зручна у дорозі, в школі чи на перекус Ця фруктова пастила з медом — чудова альтернатива солодощам, яка не лише смачна, а й корисна для здоров’я. Обирайте пастилу без цукру — насолоджуйтесь натуральним смаком літа у кожному шматочку! Для виготовлення 100 грам пастили потрібно 700-800 грам свіжих фруктів. Для виготовлення пюре фрукти миються, очишаються, видаляється серцевина, потім подрібнюється до стану пюре, перетирається через сито, щоб прибрати кісточки, і сушиться у дегідраторі тривалий час (10-18 годин) при низькій температурі. Доволі трудоємний і тривалий процес. Далі листи пастили розрізаються, скручуються і пакуються у вакуумні пакети по 100 грам. Рекомендоване вживання пастили для дорослих 50-70 грам на добу. Термін придатності у вакуумі до 1 року. Після відкриття зберігати до 3-х місяців у щільній тарі у сухому міці при температірі до 25 градусів.
    кешбек від 1 ₴
    розстрочка
    -15%

    Наша Пастила виготовляється тільки зі свіжих фруктів і ягід з додаванням меду. Ми не проводимо додаткову термічну обробку перед приготуванням і не додаємо цукор чи якісь консерванти. Повністю натуральний продукт. Склад: 45 % Малина, 45 % Яблуко, и 10% меду. Для виготовлення 100 грам пастили потрібно 700-800 грам свіжих фруктів. Для виготовлення пюре фрукти миються, очишаються, видаляється серцевина, потім подрібнюється до стану пюре, перетирається через сито, щоб прибрати кісточки, і сушиться у дегідраторі тривалий час (10-15 годин) при низькій температурі. Доволі трудоємний і тривалий процес. Далі листи пастили розрізаються, скручуються і пакуються у вакуумні пакети по 100 грам. Рекомендоване вживання пастили для дорослих 50-70 грам на добу. Термін придатності у вакуумі до 1 року. Після відкриття зберігати до 3-х місяців у щільній тарі у сухому міці при температірі до 25 градусів.
    кешбек від 1 ₴
    розстрочка
    -15%

    Наша Пастила виготовляється тільки зі свіжих фруктів і ягід з додаванням меду. Ми не проводимо додаткову термічну обробку перед приготуванням і не додаємо цукор чи якісь консерванти. Повністю натуральний продукт. Склад: 45 % Виноград, 45 % Яблуко, и 10% меду. Для виготовлення 100 грам пастили потрібно 700-800 грам свіжих фруктів. Для виготовлення пюре фрукти миються, очишаються, видаляється серцевина, потім подрібнюється до стану пюре і сушиться у дегідраторі тривалий час (10-15 годин) при низькій температурі. Доволі трудоємний і тривалий процес. Далі листи пастили розрізаються, скручуються і пакуються у вакуумні пакети по 100 грам. Рекомендоване вживання пастили для дорослих 50-70 грам на добу. Термін придатності у вакуумі до 1 року. Після відкриття зберігати до 3-х місяців у щільній тарі у сухому міці при температірі до 25 градусів.
    кешбек від 1 ₴
    розстрочка
    -15%

    Наша Пастила виготовляється тільки зі свіжих фруктів і ягід з додаванням меду. Ми не проводимо додаткову термічну обробку перед приготуванням і не додаємо цукор чи якісь консерванти. Повністю натуральний продукт. Склад: 90 % Яблуко, и 10% меду. Для виготовлення 100 грам пастили потрібно 700-800 грам свіжих фруктів. Для виготовлення пюре фрукти миються, очишаються, видаляється серцевина, потім подрібнюється до стану пюре і сушиться у дегідраторі тривалий час (10-15 годин) при низькій температурі. Доволі трудоємний і тривалий процес. Далі листи пастили розрізаються, скручуються і пакуються у вакуумні пакети по 100 грам. Рекомендоване вживання пастили для дорослих 50-70 грам на добу. Термін придатності у вакуумі до 1 року. Після відкриття зберігати до 3-х місяців у щільній тарі у сухому міці при температірі до 25 градусів.
    кешбек від 1 ₴
    розстрочка
    -15%

    Наша Пастила виготовляється тільки зі свіжих фруктів і ягід з додаванням меду. Ми не проводимо додаткову термічну обробку перед приготуванням і не додаємо цукор чи якісь консерванти. Повністю натуральний продукт. Склад: 55 % Яблоко, 35 % Персик, 10 % меду. Для виготовлення 100 грам пастили потрібно 700-800 грам свіжих фруктів. Для виготовлення пюре фрукти миються, очишаються, видаляється серцевина, потім подрібнюється до стану пюре і сушиться у дегідраторі тривалий час (10-15 годин) при низькій температурі. Доволі трудоємний і тривалий процес. Далі листи пастили розрізаються, скручуються і пакуються у вакуумні пакети по 100 грам. Рекомендоване вживання пастили для дорослих 50-70 грам на добу. Термін придатності у вакуумі до 1 року. Після відкриття зберігати до 3-х місяців у щільній тарі у сухому міці при температірі до 25 градусів.
    кешбек від 1 ₴
    розстрочка
    -15%

    Наша Пастила виготовляється тільки зі свіжих фруктів і ягід з додаванням меду. Ми не проводимо додаткову термічну обробку перед приготуванням і не додаємо цукор чи якісь консерванти. Повністю натуральний продукт. Склад: 55 % Слива, 35 % Яблуко, и 10% меду. Для виготовлення 100 грам пастили потрібно 700-800 грам свіжих фруктів. Для виготовлення пюре фрукти миються, очишаються, видаляється серцевина, потім подрібнюється до стану пюре і сушиться у дегідраторі тривалий час (10-15 годин) при низькій температурі. Доволі трудоємний і тривалий процес. Далі листи пастили розрізаються, скручуються і пакуються у вакуумні пакети по 100 грам. Рекомендоване вживання пастили для дорослих 50-70 грам на добу. Термін придатності у вакуумі до 1 року. Після відкриття зберігати до 3-х місяців у щільній тарі у сухому міці при температірі до 25 градусів.
    кешбек від 1 ₴
    розстрочка
    -15%

    Наша Пастила виготовляється тільки зі свіжих фруктів і ягід з додаванням меду. Ми не проводимо додаткову термічну обробку перед приготуванням і не додаємо цукор чи якісь консерванти. Повністю натуральний продукт. Склад: Лимон, Яблуко, і 10% меду. Для виготовлення 100 грам пастили потрібно 700-800 грам свіжих фруктів. Для виготовлення пюре фрукти миються, очишаються, видаляється серцевина, потім подрібнюється до стану пюре, перетирається через сито, щоб прибрати кісточки, і сушиться у дегідраторі тривалий час (10-15 годин) при низькій температурі. Доволі трудоємний і тривалий процес. Далі листи пастили розрізаються, скручуються і пакуються у вакуумні пакети по 100 грам. Рекомендоване вживання пастили для дорослих 50-70 грам на добу. Термін придатності у вакуумі до 1 року. Після відкриття зберігати до 3-х місяців у щільній тарі у сухому міці при температірі до 25 градусів.