Керамічний Пуровер Дотик Жовтий Mde i Ukrie Нижній діаметр 33 см Верхній діаметр 128 см Висота 75 см Висота стінки по діагоналі 9 см Матеріал Кераміка Сумісний з класичними конусними фільтрами Країна виробник Україна ПуроверDyk Drier Сумісний з конусними фільтрами Прикмет - традиційний метод альтернативного заварювання фільтр кави який приваблює своєю унікальною формою та особливою філософією Отвори розташовані по всій площі пуровера допомагають каві при заварюванні дегазуватися швидко і рівномірно Також кава починає аерувати насичуватися повітрям вже під час заварювання Крапельно гостра форма ребер допомагає зменшити контакт паперового фільтра з девайсом стійко утримуючи його при заварюванні Мінімальний контакт паперового фільтра з девайсом допомагає воді рівномірно проходити через кавову таблетку що сприяє рівномірній екстракції Головною особливістю пуровера є температурний режим втрата температури під час заварювання допомагає зменшити виділення гірких речовин на останньому етапі заварювання Тому будь-який метод обробки кави можна заварювати в пуровері на високих температурах понад 98 градусів ye"ex-iceer" Рецепт Чиста питна вода фільтрована температура 92-93 °С 240млПомел великий як тростинний цукор більше ніж V60 8 на hkei ЕК43 Свіжообсмажена кава - бажано якийсь сорт з яскравим смаком наприклад Спосіб приготування Розкладіть фільтр і добре змочіть його гарячою водою Злийте воду не виймаючи фільтр Засипте свіжозмелену каву на дно фільтра Вирівняйте кавовий шар легким струшуванням пуровера Необхідно обнулити ваги і засікти час Перше вливання робимо з невеликою кількістю води 40мл щоби з кави вийшов вуглекислий газ Цей процес називають цвітінням i він необхідний для отримання збалансованої чашки Через 25 секунд долийте 40мл води різкими активними круговими рухами Потому кожні 25 секунд вливайте по 40мл води круговими рухами до 240мл