Володар декількох нагород, в зручному та стильному тубусі, смачний і насичений - шу пуер «Сяо Фа». Рецепт цього пуеру був розроблений на чайній фабриці Сягуань у 1975 році, а вже у 1976 році почав експортуватись через Гонконг до Європейських країн. Головними поціновувачами цього шу пуеру стали французи, так і з’явилась назва «Сяо Фа», що в перекладі означає - маленька Франція.
🍂Вид чаю: шу пуер
💮Форма: точа
🌸Смак: м’який, але водночас насичений, з нотками горіхів та деревени, без гіркоти і земельних відтінків
🧧Порція на 1 л води: 5 - 7 г
🌡Температура заварювання: 95-100 °C
🌏Походження: Китай, провінція Юньнань, місто Сягуань
🏭Фабрика: Сягуань
🗓Рік виробництва: 2024
⚖️Вага точі: 100 г
✨Вплив: тонізує, допомпогає концентраціїї, покращує метаболізм