Ягоди Асаї містять більше антиоксидантів, ніж червоний виноград, ноні, мангостін, журавлина або дика чорниця. Вони багаті на вітаміни та мінерали, клітковину та ненасичені жирні кислоти. Ягоди містять мікроелементи (кальцій, марганець, калій, мідь, цинк і залізо), вітаміни A, C, D, K, E і групи B. У 100 г ягід асаї міститься 9 г. вітаміну С, який запобігає глауковому, курячій сліпоті та дегенерації жовтої плями. Захищають від дії вільних радикалів, сприяє підтримці молодості, допомагають у зниженні ваги, зміцненні імунітету, чинять тонізувальну дію. У ягодах Асаї міститься цинк, який бере участь у процесах підтримки гормонального балансу. Особливо цинк необхідний чоловікам, позаяк бере участь у синтезі тестостерону. Асаї незамінні в боротьбі судинними бляшками, завдяки вмісту олеїнової та лінолевої кислоти, а також стеролів, які нормалізують рівень холестерину в крові людини. Асаї містять бетакаротин, що уповільнює старіння, поліпшує регенерацію шкіри, вітамін Е, який називають «вітаміном молодості», вітамін В2 (рибофлавін), так званий «вітамін краси», що підтримує еластичність шкіри. Також корисно їсти ягоди асаї людям із цукровим діабетом, позаяк вони нормалізують рівень цукру в крові Вміст в 1 таблетці — 100 мг. В пакованні 2000 мг. Спосіб застосування — по 1 шт. на день, після їди в першій половині дня. Об'єм 20 шт. - 20 дн Країна виробництва — Японія