triangle

    Вакууматори (Бренд - Rommelsbacher)

    кешбек від 52 ₴
    розстрочка
    новинка
    -5%

    Вакуумний пакувальник Rommelsbacher VAC 110 VACUUM SEALER VAC 110 Колір білий з чорним Потужність 230 В 110 Вт Вага 1,31 кг Розміри 36,00 х 15,5 х 7,50 см Продуктивність насоса 9 л / хв Підключення шланга Ширина плівки до 30 см шириною Особливі можливості індивідуальне всмоктування і ручне запечатування продуктів, чутливих до тиску EAN 4001797820105 Виробник: Rommelsbacher Країна: Німеччина Гарантія: 24 міс Швидке всмоктування - відмінна продуктивність, кращі функції і незвичайний дизайн корпус з високоякісного матеріалу, що не вимагає особливого догляду чудовий, високопродуктивний поршневий насос, макс. продуктивність 9 л / хв повністю автоматичне всмоктування і запечатування за один робочий етап міцний шов герметизуючий індивідуальне всмоктування і ручне запечатування продуктів, чутливих до тиску 2 швидкості насоса, 2 варіанти запечатування підходить для фольги і пакетів шириною до 30 см, а також для вакуумування контейнерів порт для шлангу для вакуумування у контейнерах управління за допомогою сенсорних клавіш контрольні індикатори безпечна підставка, компактне зберігання Комплектація: 5 поліетиленових пакетів, рулон пакетів, вакуумний шланг Зберігає свіжість продуктів в 5 разів довше. Компактний і потужний! Цей зручний і привабливий вакуумний пакувальник всмоктує до 97% повітря із спеціальних вакуумних пакетів. Згодом він повністю автоматично запечатує їх міцним швом всього за один крок. Завдяки 2 налаштувань часу запечатування відповідно 2 швидкості насоса, ви можете налаштувати процедуру індивідуально для продуктів, які будуть зберігатися. Для продуктів, особливо чутливих до тиску, передбачений спеціальний режим ручної запаювання. Більше того, режим «запечатування контейнерів» дозволяє навіть вакуумно запечатувати чутливі і рідкі продукти в спеціальних контейнерах, щоб вони залишалися свіжими протягом тривалого часу. Сенсорні клавіші і гладка поверхня, не потребують особливого догляду, гарантують зручність використання та легке очищення. Вакуумна герметизація зберігає продукти свіжими в 3-5 разів довше - Ось чому цей корисний прилад повинен бути в кожному домі!
    кешбек від 71 ₴
    розстрочка
    -5%

    Вакуумний пакувальник Rommelsbacher VAC 385 VACUUM SEALER Rommelsbacher VAC 385 Колір: нержавіюча сталь Матеріал корпусу: нержавіюча сталь/пластик Вихідна потужність: 120 Вт Вага: 2,10 кг Габаритні розміри: 40,00 х 17,00 х 10,00 см Продуктивність насоса: 12 л/хв. Підключення шланга Ширина плівки: 30 см Особливі можливості: зручна робота однією рукою У комплекті: 10 пакетів, 1 рулон, вакуумний шланг для вакуумування контейнерів Виробник: Країна: Німеччина Гарантія: 24 міс Збереження свіжості продуктів довше зручне керування однією рукою – ефективне та безпечне вбудоване відділення для рулонів з різальним ножем повністю автоматичне та ручне вакуумування та герметизація інтелектуальна адаптація часу запечатування – економія енергії та часу підходить для тривалої експлуатації та для вакуумування контейнерів високоякісний поршневий насос, прибл. 12 літрів за хвилину знімна вставка вакуумної камери – для легкого очищення міцний запаювальний шов завтовшки 2,5 мм, для пакетів/плівок шириною до 30 см вбудоване відділення для шнура, 4 нековзні гумові ніжки включаючи 10 пакетів, 1 рулон, вакуумний шланг для вакуумування контейнерів Цей потужний вакуумний пакувальник знайде застосування у кожному будинку! Цю модель можна легко відкрити та безпечно закрити однією рукою без будь-яких зусиль за допомогою зручної ручки. Завдяки вбудованому відсіку для рулону плівки з ножем для різання необхідний рулон завжди буде готовим до використання. Потужний насос створює пакети з фольги вакуум до 0,8 бар, після чого вони автоматично запечатуються міцним швом за одну операцію. Завдяки спеціальній функції для чутливих та вологих продуктів вакуумування можливе автоматично та безпечно; але також можливе ручне вакуумування та запечатування. Таким чином, процес вакуумування можна адаптувати індивідуально до всіх типів харчових продуктів. Також можливе вакуумування спеціальних контейнерів, тому навіть рідини і дуже чутливі продукти можна дбайливо упаковати під вакуумом і зберегти свіжими протягом тривалого часу. Сюди також заморожені продукти можуть бути захищені від опіку морозильною камерою. Цей надійний вакуумний пакувальник також підходить для тривалого використання, тому ідеально підходить для рибалок, мисливців, а також для напівпрофесійного використання в невеликій гастрономії. Пакувальник багато разів продовжує термін зберігання продуктів, тому Вакуумний пакувальник Rommelsbacher VAC 385 обов'язково повинен бути в будь-якому домашньому господарстві!
    кешбек від 82 ₴
    розстрочка
    -5%

    Вакуумний пакувальник Rommelsbacher VAC 485 VACUUM SEALER VAC 485 Колір продукту чорне срібло Вихідна потужність 230 В 140 Вт Вага предмета 2,74 кг Габаритні розміри 45,50 х 26,50 х 12,00 см Продуктивність насоса 15 л / хв. Підключення шланга Ширина плівки макс. 30 см Особливі можливості надстабільний подвійний герметизуючий шов Комплектація: 10 пакетів, ніж для різання, вакуумний шланг Виробник: Країна: Німеччина Гарантія: 24 міс Упаковувати як професіонал - просто і розумно корпус з високоякісного пластику, не вимагає особливого догляду зручне управління однією рукою - ефективно і безпечно підходить для тривалої експлуатації без проміжних пауз високопродуктивний поршневий насос, ок. 15 літрів / хвилину міцний подвійний герметизуючий шов товщиною 2,5 мм кожен електронний контроль температури герметизуючого шва повністю автоматичне вакуумне запечатування за один робочий етап, 2й шов можливість індивідуального вакуумування і ручного пакування продуктів, чутливих до тиску для плівки шириною до 30 см і для вакуумування контейнерів вбудований відсік для рулонів з різальним пристроєм порт для шлангу для вакуумування у контейнерах оглядове вікно, відображення статусу робочого процесу вбудований натягувач шнура, 4 нековзні гумові ніжки В комплекті: 10 пакетів (5 штук 22 х 30 см і 5 штук 28 х 35 см), 1 рулон, різак, вакуумний шланг. Цей потужний вакуумний пакувальник також переконує професіоналів. Завдяки зручній ручці ви можете легко відкривати і надійно закривати прилад. Будь то для приватного будинку, для рибалок, мисливців чи для використання в напівпрофесійній гастрономії - цей прилад універсальний. Вакуумний пакувальник підходить для тривалої експлуатації, наприклад, оптові закупівлі можна обробляти без проміжних пауз, а врожай з городу можна швидко упакувати. Вбудований відсік для рулонів (з різальним пристроєм) забезпечує необхідну спеціальну плівку. Високопродуктивний насос відкачує до 97% повітря із спеціальних вакуумних пакетів і повністю автоматично закриває їх міцним подвійним швом всього за один робочий етап. Маючи два часу запечатування та дві настроювані швидкості насоса, Процедуру вакуумування можна настроїти індивідуально в залежності від оброблюваних продуктів. Для продуктів, особливо чутливих до тиску, доступна функція ручного вакуумування і запечатування. Освітлюване оглядове віконце особливо зручно, так як ви можете перевірити правильність положення пакету в приладі. За допомогою функції «Behälter vakuumieren» (вакуумування контейнерів) навіть чутливі до тиску або рідкі продукти можна вакуумувати в спеціальні герметичні контейнери і, таким чином, зберігати їх свіжими протягом тривалого часу. З допомогою Rommelsbacher VAC 485 термін зберігання продуктів збільшується в 3-5 разів - тому цей практичний прилад не повинен пропадати ні в одному будинку! Наша порада: ви також можете використовувати прилад для приготування страв для приготування за принципом Sous Vide Cooking, тренду зазначеної нагородами кухні. доступна функція ручного вакуумування і запечатування. Освітлене оглядове віконце особливо зручно, так як ви можете перевірити правильність положення пакету в приладі. За допомогою функції «Behälter vakuumieren» (вакуумування контейнерів) навіть чутливі до тиску або рідкі продукти можна вакуумувати в спеціальні герметичні контейнери і, таким чином, зберігати їх свіжими протягом тривалого часу. З допомогою пакувальника термін зберігання продуктів збільшується в 3-5 разів - тому цей практичний прилад не повинен пропадати ні в одному будинку! Наша порада: ви також можете використовувати прилад для приготування страв для приготування за принципом Sous Vide Cooking, тренду зазначеної нагородами кухні. доступна функція ручного вакуумування і запечатування. Освітлене оглядове віконце особливо зручно, так як ви можете перевірити правильність положення пакету в приладі. За допомогою функції «Behälter vakuumieren» (вакуумування контейнерів) навіть чутливі до тиску або рідкі продукти можна вакуумувати в спеціальні герметичні контейнери і, таким чином, зберігати їх свіжими протягом тривалого часу. Пакувальником продовжується термін зберігання продуктів в 3-5 разів - тому цей практичний прилад не повинен пропадати ні в одному будинку! Наша порада: ви також можете використовувати прилад для приготування продуктів для приготування страв за принципом Sous Vide Cooking, тренду зазначеної нагородами кухні. навіть чутливі до тиску або рідкі продукти можуть бути упаковані під вакуумом у спеціальні герметичні контейнери і, таким чином, можуть зберігатися свіжими протягом тривалого часу. Пакувальником продовжується термін зберігання продуктів в 3-5 разів - тому цей практичний прилад не повинен пропадати ні в одному будинку! Наша порада: ви також можете використовувати прилад для приготування продуктів для приготування страв за принципом Sous Vide Cooking, тренду зазначеної нагородами кухні. навіть чутливі до тиску або рідкі харчові продукти можуть бути упаковані під вакуумом у спеціальні герметичні контейнери і, та
    кешбек від 61 ₴
    розстрочка
    -5%

    Вакуумний пакувальник Rommelsbacher VAC 285 VACUUM SEALER VAC 285 Колір: чорний/сріблястий Вихідна потужність 110 Вт Вага предмету 2,05 кг Розміри 42,50 х 18,50 х 12,00 см Потужність насоса 9 л/хв. Підключення шланга Ширина плівки до 30 див. У комплекті: 10 пакетів з фольги, ріжучий ніж, вакуумна трубка Виробник: Країна: Німеччина Гарантія: 24 міс Надійний і потужний, але дбайливий до харчових продуктів корпус із високоякісного, легкого у догляді пластику зручне керування однією рукою – ефективне та безпечне підходить для тривалої роботи без проміжних пауз високопродуктивний поршневий насос, прибл. 9 л/хв. повністю автоматична вакуумна запаювання за один робочий крок, 2 цикли запаювання можливе індивідуальне вакуумування з ручною герметизацією міцний герметизуючий шов завтовшки 2,5 мм для фольги шириною до 30 см та для вакуумування контейнерів порт шланга для вакуумування у контейнерах електронний контроль температури герметизуючого шва оглядове вікно, індикація стану робочого процесу вбудований натягувач шнура, 4 нековзні гумові ніжки У комплекті: 10 пакетів із фольги (5 штук 22 x 30 см та 5 штук 28 x 35 см), ніж, вакуумний шланг. Всмоктування повітря на 97% зберігає продукти свіжими до 5 разів довше. Для щоденного використання у малих та великих домашніх господарствах. Для рибалок та мисливців, для напівпрофесійного гастрономічного використання, кулінарія, тенденція відзначеної нагородами кухні Цей незвичайний вакуумний пакувальник підкорює своїми продуманими характеристиками. Велика ручка дозволяє зручно керувати однією рукою, прилад можна легко відкривати та безпечно закривати. Незалежно від того, живете ви в маленькому або великому будинку, вакуумний пакувальник можна використовувати гнучко, а також він підходить для довгострокової експлуатації. Урожай із грядки можна швидко запакувати. Високопродуктивний насос витягує до 97% повітря зі спеціальних вакуумних пакетів, а потім повністю автоматично запечатує їх міцним швом за один робочий крок. З двома встановлюваними проміжками часу запечатування процедура вакуумування може бути адаптована індивідуально до харчового продукту, що обробляється. Для особливо чутливих до тиску продуктів доступна функція ручного вакуумування та запечатування. Оглядове віконце особливо зручне, тому що можна перевірити правильність положення мішка в приладі. За допомогою функції Behälter vakuumieren (вакуумування контейнера) навіть чутливі до тиску або рідкі продукти можна упаковати в спеціальні вакуумні контейнери і таким чином зберегти їх свіжими протягом тривалого часу. Вакуум продовжує термін зберігання продуктів у три-п'ять разів, тому цей практичний прилад не повинен бути відсутнім у жодному будинку! Наша порада: прилад підходить для приготування страв у режимі Sous Vide Cooking. Навіть чутливі до тиску або рідкі продукти можуть бути упаковані під вакуумом у спеціальні вакуумні контейнери і таким чином можуть зберігатися свіжими протягом тривалого часу.