triangle
    Вид
    Колір
    Бренд
    Ціна
    від
    до
    Brizoll
    Очистити все

    Туристичні меблі і посуд

    Дивіться також 👉СпальникиТермосумка
    кешбек від 4 ₴
    розстрочка
    -25%

    Казан туристичний алюмінієвий, Для поціновувачів відпочинку туристичний казан завжди буде у списку на першому місці, В алюмінієвому похідному казані на 2 л від українського виробника Brizoll можна швидко приготувати смачні та корисні страви, Цей казан має низку привабливих та безперечних переваг, Казан універсальний, Алюмінієвий казан Brizoll можна використовувати як на відкритому вогні, так і в домашніх умовах, наприклад, на домашній плиті, Крім того, завдяки алюмінію, з якого виготовлений казан, цей похідний предмет має невелику вагу, тому його нескладно переносити навіть на далекі відстані, Модель алюмінієвого казана досить практична, Котел має ергономічну форму, широке дно і злегка сферичну форму стінок, Усе це робить казан зручним у використанні, оскільки у короткий термін страва готується з усіх боків, буде соковита та збереже корисні властивості, Також у комплектації до казана є кришка та металева дужка для зручності, прикріплена до литих ручок, Завдяки цьому казан легко розміститься на тринозі, та його зручно переносити, Ще однією перевагою алюмінієвого похідного казана Brizoll на 2 літри буде його безпека, Зроблений казан з литого алюмінієвого сплаву, який пройшов необхідну виробничу обробку, тому казан з цього матеріалу стійкий до пошкоджень, не піддається деформації при високих температурах, а також має практичну товщину стінок - стінки казана швидко нагріваються, що прискорює процес приготування, і добре зберігають тепло, Поверхня казана виробником обробляється тонким шаром технічної олії, тому модель казана має відмінний захист від корозійних процесів і прослужить вам довгі роки, Алюмінієвий казан Brizoll не викликає складнощів при експлуатації та догляді, Перед першим застосуванням казан слід ретельно вимити миючим засобом для кухонного приладдя, нагріти на плиті і змастити всередині тонким шаром олії, За кілька годин можна починати готувати, Усі ці нескладні, але важливі процедури збільшать термін служби казана і створять відмінне антипригарне покриття, Використовувати похідний алюмінієвий казан на 2 літри Brizoll буде зручно, а готувати улюблені страви – комфортно та приємно,
    -32%

    Котел туристичний Brizoll алюмінієвий з дужкою та кришкою 2 л (12-002-1)
    кешбек від 7 ₴
    розстрочка
    -25%

    Казан туристичний алюмінієвий, Для поціновувачів відпочинку туристичний казан завжди буде у списку на першому місці, В алюмінієвому похідному казані на 6 л від українського виробника Brizoll можна швидко приготувати смачні та корисні страви, Цей казан має низку привабливих та безперечних переваг, Казан універсальний, Алюмінієвий казан Brizoll можна використовувати як на відкритому вогні, так і в домашніх умовах, наприклад, на домашній плиті, Крім того, завдяки алюмінію, з якого виготовлений казан, цей похідний предмет має невелику вагу, тому його нескладно переносити навіть на далекі відстані, Модель алюмінієвого казана досить практична, Котел має ергономічну форму, широке дно і злегка сферичну форму стінок, Усе це робить казан зручним у використанні, оскільки у короткий термін страва готується з усіх боків, буде соковита та збереже корисні властивості, Також у комплектації до казана є кришка та металева дужка для зручності, прикріплена до литих ручок, Завдяки цьому казан легко розміститься на тринозі, та його зручно переносити, Ще однією перевагою алюмінієвого похідного казана Brizoll на 6 літрів буде його безпека, Зроблений казан з литого алюмінієвого сплаву, який пройшов необхідну виробничу обробку, тому казан з цього матеріалу стійкий до пошкоджень, не піддається деформації при високих температурах, а також має практичну товщину стінок - стінки казана швидко нагріваються, що прискорює процес приготування, і добре зберігають тепло, Поверхня казана виробником обробляється тонким шаром технічної олії, тому модель казана має відмінний захист від корозійних процесів і прослужить вам довгі роки, Алюмінієвий казан Brizoll не викликає складнощів при експлуатації та догляді, Перед першим застосуванням казан слід ретельно вимити миючим засобом для кухонного приладдя, нагріти на плиті і змастити всередині тонким шаром олії, За кілька годин можна починати готувати, Усі ці нескладні, але важливі процедури збільшать термін служби казана і створять відмінне антипригарне покриття, Використовувати похідний алюмінієвий казан на 6 літрів Brizoll буде зручно, а готувати улюблені страви – комфортно та приємно,
    кешбек від 9 ₴
    розстрочка
    -32%

    Азійський алюмінієвий казан це традиційний посуд для польової кухні. Практичний, легкий, не вибагливий у догляді він стане в нагоді на дачі, на пікніку, під час відпочинку на природі, на риболовлі, полюванні, в туристичному поході, для кемпінгу тощо. Казан оснащений дужкою і алюмінієвою кришкою. Корпус казана і кришки литий, товстостінний. Казан стійкий до високих температур (до 250 °C) і деформації. Азійський алюмінієвий казан має зовні невеличке пласке дно, завдяки чому легко встановлюється на поверхню плити, столу тощо. Він призначений для приготування страв на вогні або мангалі, в печі або духовій шафі і навіть на плиті. Найкраще цей посуд підходить для приготування методом тушкування, томління і варіння в власному соку. Товсті стінки і напівсферичне дно акумулюють тепло по всій поверхні казана, що дозволяє рівномірно пропікати страви. М'ясо, плов та інші страви, приготовані в такому казані, виходять особливо смачними, соковитими і неймовірно ситними.
    кешбек від 11 ₴
    розстрочка
    -32%

    Азійський чавунний казан - ідеальний посуд для приготування східних страв. Але і будь-які звичні Вам страви приготовані в ньому смакуватимуть краще! Дана модель підходить для приготування на відкритому вогні. Казан розміщують над багатям на спеціальній підставці або тринозі. Казан жароміцний і має здатність утримувати тепло. В такому посуді страва може довго залишатись гарячою. Азійський казан має форму півсфери, без плаского дна. Він оснащений 4 литими ручкамми та дужкою для підвісу. Сферичне дно - це місце в якому казан нагрівається найбільше, розподіляючи тепло далі рівномірно по поверхні посуду. Таким чином для кожного рівня створюються свої ідеальні температурні умови для приготування. Чавунні казани - найкраще підходять для приготування плову , бограчу, юшки, тощо. Чавунний казан стійкий до пошкоджень. Можна використовувати металеве приладдя. Незамінний помічник для великої компанії в поході, на дачі і відпочинку на природі. Казан має екологічне натуральне покриття. Він покритий шаром запеченої рослинної олії. Тому НЕ ПОТРЕБУЄ вижарювання з сіллю! Для того щоб зберегти це покриття достатньо лише правильно доглядати за посудом та при кожному приготуванні додавати олію. Дізнайтесь як підготувати новий казан до першого використання - порегляньте відео-інструкцію. Крок 1 - Помийте її у теплій воді з невеликою кількістю миючого засобу (за потреби). Очистіть поверхню від залишків їжі за допомогою спонжа та щітки. Крок 2 - Просушіть казан на багатті до повного випаровування вологи Крок 3 - Додайте у казан трохи олії і змастіть нею усю поверхню. Дайте остигнути. Як остигне приберіть надлишки олії серветкою. У такому стані казан потрібно зберігати в сухому і добре вентильованому місці. Перегляньте рецепти приготування традиційних страв в чавунному посуді. При дбайливому догляді чавунний посуд прослужить вам дуже довго!
    кешбек від 12 ₴
    розстрочка
    -34%

    Казан чавунний азійський без кришки Brizoll 6 л (KA06) Об'єм: 6 л Діаметр: 32.3 см Висота: 129 мм Товщина стінки: 3.8 мм Товщина дна: 3.8 мм Вага: 4 кг Тип казана: Азійський Матеріал: Чавун Підходить для всіх різновидів плит Властивості: безпечний та екологічно чистий посуд, природне органічне покриття, збагачує їжу іонами заліза, довговічний і зносостійкий Азійський чавунний казан місткістю 6 л. Без кришки. Призначений для приготування страв на багатті або мангалі, що вимагають тушкування, томління та приготування у власному соку. Товсті стінки та напівсферичне дно акумулюють тепло на всій поверхні казана, і сприяють рівномірному приготуванню їжі. М'ясо, плов та інші страви, приготовані в казані з чавуну, по-особливому смачні, соковиті та мають просто неймовірний насичений аромат. Чавунний казан стійкий до пошкоджень. Незамінний помічник у поході, на дачі та відпочинку на природі. У разі дбайливого догляду чавунний посуд слугуватиме вам дуже довго!
    кешбек від 12 ₴
    розстрочка
    -32%

    Азійський алюмінієвий казан це традиційний посуд для польової кухні. Практичний, легкий, не вибагливий у догляді він стане в нагоді на дачі, на пікніку, під час відпочинку на природі, на риболовлі, полюванні, в туристичному поході, для кемпінгу тощо. Казан оснащений дужкою і алюмінієвою кришкою. Корпус казана і кришки литий, товстостінний. Казан стійкий до високих температур (до 250 °C) і деформації. Азійський алюмінієвий казан має зовні невеличке пласке дно, завдяки чому легко встановлюється на поверхню плити, столу тощо. Він призначений для приготування страв на вогні або мангалі, в печі або духовій шафі і навіть на плиті. Найкраще цей посуд підходить для приготування методом тушкування, томління і варіння в власному соку. Товсті стінки і напівсферичне дно акумулюють тепло по всій поверхні казана, що дозволяє рівномірно пропікати страви. М'ясо, плов та інші страви, приготовані в такому казані, виходять особливо смачними, соковитими і неймовірно ситними.
    кешбек від 13 ₴
    розстрочка
    -32%

    Азійський алюмінієвий казан це традиційний посуд для польової кухні. Практичний, легкий, не вибагливий у догляді він стане в нагоді на дачі, на пікніку, під час відпочинку на природі, на риболовлі, полюванні, в туристичному поході, для кемпінгу тощо. Казан оснащений дужкою і алюмінієвою кришкою. Корпус казана і кришки литий, товстостінний. Казан стійкий до високих температур (до 250 °C) і деформації. Азійський алюмінієвий казан має зовні невеличке пласке дно, завдяки чому легко встановлюється на поверхню плити, столу тощо. Він призначений для приготування страв на вогні або мангалі, в печі або духовій шафі і навіть на плиті. Найкраще цей посуд підходить для приготування методом тушкування, томління і варіння в власному соку. Товсті стінки і напівсферичне дно акумулюють тепло по всій поверхні казана, що дозволяє рівномірно пропікати страви. М'ясо, плов та інші страви, приготовані в такому казані, виходять особливо смачними, соковитими і неймовірно ситними.
    кешбек від 13 ₴
    розстрочка
    -32%

    Азійський чавунний казан - ідеальний посуд для приготування східних страв. Але і будь-які звичні Вам страви приготовані в ньому смакуватимуть краще! Дана модель підходить для приготування на відкритому вогні. Казан розміщують над багатям на спеціальній підставці або тринозі. Казан жароміцний і має здатність утримувати тепло. В такому посуді страва може довго залишатись гарячою. Азійський казан має форму півсфери, без плаского дна. Він оснащений 4 литими ручкамми та дужкою для підвісу. Сферичне дно - це місце в якому казан нагрівається найбільше, розподіляючи тепло далі рівномірно по поверхні посуду. Таким чином для кожного рівня створюються свої ідеальні температурні умови для приготування. Чавунні казани - найкраще підходять для приготування плову , бограчу, юшки, тощо. Чавунний казан стійкий до пошкоджень. Можна використовувати металеве приладдя. Незамінний помічник для великої компанії в поході, на дачі і відпочинку на природі. Казан має екологічне натуральне покриття. Він покритий шаром запеченої рослинної олії. Тому НЕ ПОТРЕБУЄ вижарювання з сіллю! Для того щоб зберегти це покриття достатньо лише правильно доглядати за посудом та при кожному приготуванні додавати олію. Дізнайтесь як підготувати новий казан до першого використання - порегляньте відео-інструкцію. Крок 1 - Помийте її у теплій воді з невеликою кількістю миючого засобу (за потреби). Очистіть поверхню від залишків їжі за допомогою спонжа та щітки. Крок 2 - Просушіть казан на багатті до повного випаровування вологи Крок 3 - Додайте у казан трохи олії і змастіть нею усю поверхню. Дайте остигнути. Як остигне приберіть надлишки олії серветкою. У такому стані казан потрібно зберігати в сухому і добре вентильованому місці. Перегляньте рецепти приготування традиційних страв в чавунному посуді. При дбайливому догляді чавунний посуд прослужить вам дуже довго!
    кешбек від 14 ₴
    розстрочка
    -32%

    Азіатський чавунний казан ємністю 6 л, без кришки, призначений для готування страв на вогнищі чи мангалі, які потребують тушкування, томління і готування у власному соку. Товсті стінки і округле дно акумулюють тепло по всій поверхні казана і сприяють рівномірному готуванню їжі, М’ясо, плов та інші страви, приготовані в казані з чавуну, по-особливому смачні, соковиті і мають просто неймовірний насичений аромат. Перегляньте рецепти приготування традиційних страв в чавунному посуді, Чавунний казан стійкий до пошкоджень. Незамінний помічник для великої компанії в поході, на дачі і відпочинку на природі. При дбайливому догляді чавунний посуд прослужить вам дуже довго!
    кешбек від 14 ₴
    розстрочка
    -34%

    Казан чавунний азійський без кришки Brizoll 8 л (KA08) Об'єм: 8 л Діаметр: 36 см Висота: 137 мм Товщина стінки: 3.8 мм Товщина дна: 3.8 мм Вага: 4.8 кг Тип казана: Азійський Матеріал: Чавун Підходить для всіх різновидів плит Властивості: безпечний та екологічно чистий посуд, природне органічне покриття, збагачує їжу іонами заліза, довговічний і зносостійкий Азійський чавунний казан місткістю 8 л. Без кришки. Призначений для приготування страв на багатті або мангалі, що вимагають тушкування, томління та приготування у власному соку. Товсті стінки та напівсферичне дно акумулюють тепло на всій поверхні казана, і сприяють рівномірному приготуванню їжі. М'ясо, плов та інші страви, приготовані в казані з чавуну, по-особливому смачні, соковиті та мають просто неймовірний насичений аромат. Чавунний казан стійкий до пошкоджень. Незамінний помічник у поході, на дачі та відпочинку на природі. У разі дбайливого догляду чавунний посуд слугуватиме вам дуже довго!
    кешбек від 15 ₴
    розстрочка
    -32%

    Азійський чавунний казан - ідеальний посуд для приготування східних страв. Але і будь-які звичні Вам страви приготовані в ньому смакуватимуть краще! Дана модель підходить для приготування на відкритому вогні. Казан розміщують над багатям на спеціальній підставці або тринозі. Казан жароміцний і має здатність утримувати тепло. В такому посуді страва може довго залишатись гарячою. Азійський казан має форму півсфери, без плаского дна. Він оснащений 4 литими ручкамми та дужкою для підвісу. Сферичне дно - це місце в якому казан нагрівається найбільше, розподіляючи тепло далі рівномірно по поверхні посуду. Таким чином для кожного рівня створюються свої ідеальні температурні умови для приготування. Чавунні казани - найкраще підходять для приготування плову , бограчу, юшки, тощо. Чавунний казан стійкий до пошкоджень. Можна використовувати металеве приладдя. Незамінний помічник для великої компанії в поході, на дачі і відпочинку на природі. Казан має екологічне натуральне покриття. Він покритий шаром запеченої рослинної олії. Тому НЕ ПОТРЕБУЄ вижарювання з сіллю! Для того щоб зберегти це покриття достатньо лише правильно доглядати за посудом та при кожному приготуванні додавати олію. Дізнайтесь як підготувати новий казан до першого використання - порегляньте відео-інструкцію. Крок 1 - Помийте її у теплій воді з невеликою кількістю миючого засобу (за потреби). Очистіть поверхню від залишків їжі за допомогою спонжа та щітки. Крок 2 - Просушіть казан на багатті до повного випаровування вологи Крок 3 - Додайте у казан трохи олії і змастіть нею усю поверхню. Дайте остигнути. Як остигне приберіть надлишки олії серветкою. У такому стані казан потрібно зберігати в сухому і добре вентильованому місці. Перегляньте рецепти приготування традиційних страв в чавунному посуді. При дбайливому догляді чавунний посуд прослужить вам дуже довго!
    кешбек від 15 ₴
    -6%

    Азіатський чавунний казан ємністю 6 л, Укомплектований дужкою та чавунною кришкою, Призначений для готування страв на вогнищі чи мангалі, які потребують тушкування, томління і готування у власному соку, Товсті стінки і округле дно акумулюють тепло по всій поверхні казана і сприяють рівномірному готуванню їжі, М’ясо, плов та інші страви, приготовані в казані з чавуну, по-особливому смачні, соковиті і мають просто неймовірний насичений аромат, Чавунний казан з кришкою стійкий до пошкоджень, Незамінний помічник для великої компанії в поході, на дачі і відпочинку на природі, При дбайливому догляді чавунний посуд прослужить вам дуже довго! Підготовка нового чавунного посуду неемальованого На підготовку краще виділити окремо час, не роблячи це тоді, коли посуд терміново потрібен для приготування їжі, краще підготувати його заздалегідь, так як остигає чавун досить довго, а підготувати за інструкцією нижче його потрібно обов'язково, очистивши поверхню від заводських забруднень і запахів машинного масла . Після покупки чавунний неемальований посуд слід в першу чергу добре вимити гарячою водою з використанням миючих засобів. При цьому процесі можна використовувати губку для миття посуду або неметалеву щітку. Після миття виріб потрібно витерти насухо чистим кухонним рушником. Після висихання необхідно прожарити дане кухонне начиння зі звичайною харчовою сіллю близько 30 хвилин, обов'язково практично постійно помішуючи при цьому сіль, щоб вона розподілялася по всій поверхні. Після прожарювання з сіллю використану сіль потрібно викинути, плиту вимкнути і залишити виріб остигати до кімнатної температури. У цей час можна зайнятися своїми справами. Після цього остигнутий посуд необхідно промити під краном гарячою водою і витерти насухо чистим кухонним рушником. Тепер потрібно нагріти виріб на плиті до температури понад 200 °C і нанести всередині невеликий шар рослинної олії (бажано лляної). На казан треба нанести олію і на бічні стінки, акуратно і дуже обережно нахиляючи посуд в різні боки (як при смаженні млинців) або нанести олію кулінарним пензликом. Але пам'ятайте про техніку безпеки, щоб не обпектися! Поступово масло заповнить всю внутрішню поверхню. Змазаний олією казан прожарюйте на вогні чи плиті (можна в духовці, якщо дозволяють розміри) протягом 20-30 хв. Потім слід залишити остигати при кімнатній температурі до повного застигання нанесенного шару олії. Пунк 4 повторити хоча б один раз(можна 2-3рази). Після виконання всіх перерахованих вище пунктів інструкції та повного охолодження чавунний посуд готовий до використання за своїм прямим призначенням. Перераховані вище дії за всіма пунктами для підготовки посуду з чавуну до використання виконували і наші мами, і наші бабусі. Також залишилися незмінними правила по догляду, які детально представлені трохи нижче. Вони досить прості і їх дуже легко запам'ятати. Догляд за чавунним посудом неемальованим Чавунний посуд не призначений для зберігання в ньому приготованої їжі. Краще перекласти залишки в тарілки або судочки, а сам посуд після охолодження вимити за інструкцією. До речі, остигати він буде порівняно довго. Після кожного приготування їжі потрібно підготувати виріб до зберігання за такою інструкцією: спочатку вимити гарячою водою (рекомендується НЕ використовувати при цьому абразивні миючі засоби). Після миття слід гарненько висушити виріб. Виробники рекомендують зробити це саме, прокалив на плиті, щоб не залишилося крапельок води і вологи на поверхні, які можуть стати причиною появи згодом неприємної всім іржі металу. Після висушування потрібно налити трохи рослинного масла всередину, а потім акуратно і обережно розподілити його по поверхні. Мити такий посуд можна тільки руками. Потрібно запам'ятати, що в посудомийній машині такі вироби мити не можна. Зберігання повинно бути в сухому і вентильованому місці (підвищена вологість або попадання крапель води може призвести до виникнення іржі на металі). Якщо неправильно доглядати і зберігати, на її поверхні можуть з'явитися з часом плями іржі. Але не потрібно переживати. Виправити ситуацію можна досить простим способом: прибрати іржу металевою щіткою, сполоснути, після чого нагріти посуд і нанести невеликий шар рослинної олії. Увага! Чавунний посуд НЕ МОЖНА використовувати в мікрохвильових печах (мікрохвильовках). Від різкого перепаду температур виріб може тріснути, а при сильному ударі — розбитися. Якщо правильно підготувати після покупки і правильно доглядати за всіма правилами та інструкціями виробника, чавунний посуд прослужить дуже довго і подарує безліч смачних і ароматних страв. А яка смачна виходить смажена картопля в чавунному казані та й ще на салі: зовсім не пригорає, ідеально прожарюється з усіх боків і всередині без кришки!
    кешбек від 15 ₴
    розстрочка
    -32%

    Азіатський чавунний казан ємністю 6 л, Без кришки, Призначений для готування страв на вогнищі чи мангалі, які потребують тушкування, томління і готування у власному соку, Товсті стінки і округле дно акумулюють тепло по всій поверхні казана і сприяють рівномірному готуванню їжі, М’ясо, плов та інші страви, приготовані в казані з чавуну, по-особливому смачні, соковиті і мають просто неймовірний насичений аромат, Перегляньте рецепти приготування традиційних страв в чавунному посуді, Чавунний казан з кришкою стійкий до пошкоджень, Незамінний помічник для великої компанії в поході, на дачі і відпочинку на природі, При дбайливому догляді чавунний посуд прослужить вам дуже довго!
    кешбек від 16 ₴
    розстрочка
    -32%

    Азіатський чавунний казан ємністю 8 л, без кришки, призначений для готування страв на вогнищі чи мангалі, які потребують тушкування, томління і готування у власному соку. Товсті стінки і округле дно акумулюють тепло по всій поверхні казана і сприяють рівномірному готуванню їжі. М’ясо, плов та інші страви, приготовані в казані з чавуну, по-особливому смачні, соковиті і мають просто неймовірний насичений аромат. Перегляньте рецепти приготування традиційних страв в чавунному посуді, Чавунний казан стійкий до пошкоджень. Незамінний помічник для великої компанії в поході, на дачі і відпочинку на природі. При дбайливому догляді чавунний посуд прослужить вам дуже довго! Дізнайтеся як правильно доглядати за чавунним посудом та де його краще зберігати,
    кешбек від 16 ₴
    розстрочка
    -32%

    Азійський чавунний казан - ідеальний посуд для приготування східних страв. Але і будь-які звичні Вам страви приготовані в ньому смакуватимуть краще! Дана модель підходить для приготування на відкритому вогні. Казан розміщують над багатям на спеціальній підставці або тринозі. Казан жароміцний і має здатність утримувати тепло. В такому посуді страва може довго залишатись гарячою. Азійський казан має форму півсфери, без плаского дна. Він оснащений 4 литими ручкамми та дужкою для підвісу. Сферичне дно - це місце в якому казан нагрівається найбільше, розподіляючи тепло далі рівномірно по поверхні посуду. Таким чином для кожного рівня створюються свої ідеальні температурні умови для приготування. Чавунні казани - найкраще підходять для приготування плову , бограчу, юшки, тощо. Чавунний казан стійкий до пошкоджень. Можна використовувати металеве приладдя. Незамінний помічник для великої компанії в поході, на дачі і відпочинку на природі. Казан має екологічне натуральне покриття. Він покритий шаром запеченої рослинної олії. Тому НЕ ПОТРЕБУЄ вижарювання з сіллю! Для того щоб зберегти це покриття достатньо лише правильно доглядати за посудом та при кожному приготуванні додавати олію. Дізнайтесь як підготувати новий казан до першого використання - порегляньте відео-інструкцію. Крок 1 - Помийте її у теплій воді з невеликою кількістю миючого засобу (за потреби). Очистіть поверхню від залишків їжі за допомогою спонжа та щітки. Крок 2 - Просушіть казан на багатті до повного випаровування вологи Крок 3 - Додайте у казан трохи олії і змастіть нею усю поверхню. Дайте остигнути. Як остигне приберіть надлишки олії серветкою. У такому стані казан потрібно зберігати в сухому і добре вентильованому місці. Перегляньте рецепти приготування традиційних страв в чавунному посуді. При дбайливому догляді чавунний посуд прослужить вам дуже довго!
    кешбек від 16 ₴
    розстрочка
    -32%

    Казан чавунний туристичний з кришкою, 6 л Матеріал виробу Казана: чавун Кришки: чавун Основні характеристики Обʼєм: 6 літрів Діаметр: 260 мм Діаметр дна: 97 мм Висота казана: 164 мм Товщина стінки: 3.4 мм Товщина дна: 4.4 мм Ширина з ручками: 318 мм Кількість порцій: 7-10 Вага комплекту: 5.99 кг Вага казана: 4.3 кг Вага кришки: 1,6 кг Покриття: безпечне надійно захищає чавун забезпечує антипригарні властивості Посуд покритий натуральною рослинною олією і запечений у печі. Дізнайтеся як правильно доглядати за чавунним посудом та де його краще зберігати. Застосування Рекомендовано для приготування плову, юшки, бограча, тушкованих страв, запікання мяса та дичини Підійде для кемпінгу, пікніка, дачі, риболовлі Додаткові переваги Стійкий до механічних ушкоджень Сумісний із металевим кухонним приладдям Оснащений дужкою для підвісу над багаттям Сумісність Підходить для всіх типів плит: газових, електричних, склокерамічних, індукційних Можна використовувати у духових шафах Підходить для груб, печей, мангалів та відкритого вогню Можна підвісти на триногу Комплектація Казан туристичний — 1 шт. Кришка — 1 шт. Догляд та зберігання Крок 1 - Помийте її у теплій воді з невеликою кількістю миючого засобу (за потреби). Очистіть поверхню від залишків їжі за допомогою спонжа та щітки. Крок 2 - Просушіть казан на багатті до повного випаровування вологи Крок 3 - Додайте у казан трохи олії і змастіть нею усю поверхню. Дайте остигнути. Як остигне приберіть надлишки олії серветкою. Чавунна кришка теж потребує догляду. Після очищення її теж потрібно просушити і змастити олією. У такому стані казан потрібно зберігати в сухому і добре вентильованому місці. При дбайливому догляді чавунний посуд прослужить вам дуже довго!
    кешбек від 17 ₴
    розстрочка
    -32%

    Азійський алюмінієвий казан це традиційний посуд для польової кухні. Практичний, легкий, не вибагливий у догляді він стане в нагоді на дачі, на пікніку, під час відпочинку на природі, на риболовлі, полюванні, в туристичному поході, для кемпінгу тощо. Казан оснащений дужкою і алюмінієвою кришкою. Корпус казана і кришки литий, товстостінний. Казан стійкий до високих температур (до 250 °C) і деформації. Азійський алюмінієвий казан має зовні невеличке пласке дно, завдяки чому легко встановлюється на поверхню плити, столу тощо. Він призначений для приготування страв на вогні або мангалі, в печі або духовій шафі і навіть на плиті. Найкраще цей посуд підходить для приготування методом тушкування, томління і варіння в власному соку. Товсті стінки і напівсферичне дно акумулюють тепло по всій поверхні казана, що дозволяє рівномірно пропікати страви. М'ясо, плов та інші страви, приготовані в такому казані, виходять особливо смачними, соковитими і неймовірно ситними.
    кешбек від 17 ₴
    розстрочка
    -32%

    Казан чавунний туристичний з кришкою, 6 л Матеріал виробу Казана: чавун Кришки: чавун Основні характеристики Обʼєм: 6 літрів Діаметр: 260 мм Діаметр дна: 97 мм Висота казана: 164 мм Товщина стінки: 3.4 мм Товщина дна: 4.4 мм Ширина з ручками: 318 мм Кількість порцій: 7-10 Вага комплекту: 5.99 кг Вага казана: 4.3 кг Вага кришки: 1,6 кг Покриття: безпечне надійно захищає чавун забезпечує антипригарні властивості Посуд покритий натуральною рослинною олією і запечений у печі. Дізнайтеся як правильно доглядати за чавунним посудом та де його краще зберігати. Застосування Рекомендовано для приготування плову, юшки, бограча, тушкованих страв, запікання мяса та дичини Підійде для кемпінгу, пікніка, дачі, риболовлі Додаткові переваги Стійкий до механічних ушкоджень Сумісний із металевим кухонним приладдям Оснащений дужкою для підвісу над багаттям Сумісність Підходить для всіх типів плит: газових, електричних, склокерамічних, індукційних Можна використовувати у духових шафах Підходить для груб, печей, мангалів та відкритого вогню Можна підвісти на триногу Комплектація Казан туристичний — 1 шт. Кришка — 1 шт. Догляд та зберігання Крок 1 - Помийте її у теплій воді з невеликою кількістю миючого засобу (за потреби). Очистіть поверхню від залишків їжі за допомогою спонжа та щітки. Крок 2 - Просушіть казан на багатті до повного випаровування вологи Крок 3 - Додайте у казан трохи олії і змастіть нею усю поверхню. Дайте остигнути. Як остигне приберіть надлишки олії серветкою. Чавунна кришка теж потребує догляду. Після очищення її теж потрібно просушити і змастити олією. У такому стані казан потрібно зберігати в сухому і добре вентильованому місці. При дбайливому догляді чавунний посуд прослужить вам дуже довго!
    кешбек від 18 ₴
    розстрочка
    -34%

    Казан чавунний азійський без кришки Brizoll 10 л (KA10) Об'єм: 10 л Діаметр: 36 см Висота: 161 мм Товщина стінки: 3.8 мм Товщина дна: 3.8 мм Вага: 5.31 кг Тип казана: Азійський Матеріал: Чавун Підходить для всіх різновидів плит Властивості: безпечний та екологічно чистий посуд, природне органічне покриття, збагачує їжу іонами заліза, довговічний і зносостійкий Азійський чавунний казан місткістю 10 л. Без кришки. Призначений для приготування страв на багатті або мангалі, що вимагають тушкування, тушкування та приготування у власному соку. Товсті стінки та напівсферичне дно акумулюють тепло на всій поверхні казана, і сприяють рівномірному приготуванню їжі. М'ясо, плов та інші страви, приготовані в казані з чавуну, по-особливому смачні, соковиті та мають просто неймовірний насичений аромат. Чавунний казан стійкий до пошкоджень. Незамінний помічник у поході, на дачі та відпочинку на природі. У разі дбайливого догляду чавунний посуд слугуватиме вам дуже довго!
    кешбек від 18 ₴
    розстрочка
    -32%

    Азійський чавунний казан - ідеальний посуд для приготування східних страв. Але і будь-які звичні Вам страви приготовані в ньому смакуватимуть краще! Дана модель підходить для приготування на відкритому вогні. Казан розміщують над багатям на спеціальній підставці або тринозі. Казан жароміцний і має здатність утримувати тепло. В такому посуді страва може довго залишатись гарячою. Азійський казан має форму півсфери, без плаского дна. Він оснащений 4 литими ручкамми та дужкою для підвісу. Сферичне дно - це місце в якому казан нагрівається найбільше, розподіляючи тепло далі рівномірно по поверхні посуду. Таким чином для кожного рівня створюються свої ідеальні температурні умови для приготування. Чавунні казани - найкраще підходять для приготування плову , бограчу, юшки, тощо. Чавунний казан стійкий до пошкоджень. Можна використовувати металеве приладдя. Важливим атрибутом є чавунна кришка, яка добре прилягає до казана, не даючи парі можливості вийти назовні. Це важливо для таких процесів як тушкування і томління. Волога, що випаровується в процесі приготування, конденсується на кришці і повертається назад у страву, постійно зволожуючи її. Чавунний казан стійкий до пошкоджень. Можна використовувати металеве приладдя. Незамінний помічник для великої компанії в поході, на дачі і відпочинку на природі. Казан має екологічне натуральне покриття. Він покритий шаром запеченої рослинної олії. Тому НЕ ПОТРЕБУЄ вижарювання з сіллю! Для того щоб зберегти це покриття достатньо лише правильно доглядати за посудом та при кожному приготуванні додавати олію. Дізнайтесь як підготувати новий казан до першого використання - порегляньте відео-інструкцію. Крок 1 - Помийте її у теплій воді з невеликою кількістю миючого засобу (за потреби). Очистіть поверхню від залишків їжі за допомогою спонжа та щітки. Крок 2 - Просушіть казан на багатті до повного випаровування вологи Крок 3 - Додайте у казан трохи олії і змастіть нею усю поверхню. Дайте остигнути. Як остигне приберіть надлишки олії серветкою. Чавунна кришка теж потребує догляду. Після очищення її теж потрібно просушити і змастити олією. У такому стані казан потрібно зберігати в сухому і добре вентильованому місці. Перегляньте рецепти приготування традиційних страв в чавунному посуді. При дбайливому догляді чавунний посуд прослужить вам дуже довго!
    кешбек від 18 ₴
    розстрочка
    -32%

    Азіатський чавунний казан ємністю 6 л, без кришки, призначений для готування страв на вогнищі чи мангалі, які потребують тушкування, томління і готування у власному соку. Товсті стінки і округле дно акумулюють тепло по всій поверхні казана і сприяють рівномірному готуванню їжі, М’ясо, плов та інші страви, приготовані в казані з чавуну, по-особливому смачні, соковиті і мають просто неймовірний насичений аромат. Перегляньте рецепти приготування традиційних страв в чавунному посуді, Чавунний казан стійкий до пошкоджень. Незамінний помічник для великої компанії в поході, на дачі і відпочинку на природі. При дбайливому догляді чавунний посуд прослужить вам дуже довго!
    кешбек від 19 ₴
    -10%

    Чавун за рахунок своєї низької теплопровідності порівняно повільно нагрівається, але прекрасно зберігає високу температуру після нагрівання. Це дозволяє готувати продукти ефектом «російської печі», при якому страва не просто нагрівається до визначеної температури, але і тушиться. Чавун досить крихкий матеріал. При цьому посуд з нього абсолютно не боїться перегріву і не підлягає деформації. Діаметр, мм 280 Вага, кг 7.24 Об'єм, л 8 Товщина стінки, мм 3.8 тип казана Туристичний Комплектація з чавунною кришкою Підготовка нового чавунного посуду неемальованого На підготовку краще виділити окремо час, не роблячи це тоді, коли посуд терміново потрібен для приготування їжі, краще підготувати його заздалегідь, так як остигає чавун досить довго, а підготувати за інструкцією нижче його потрібно обов'язково, очистивши поверхню від заводських забруднень і запахів машинного масла . Після покупки чавунний неемальований посуд слід в першу чергу добре вимити гарячою водою з використанням миючих засобів. При цьому процесі можна використовувати губку для миття посуду або неметалеву щітку. Після миття виріб потрібно витерти насухо чистим кухонним рушником. Після висихання необхідно прожарити дане кухонне начиння зі звичайною харчовою сіллю близько 30 хвилин, обов'язково практично постійно помішуючи при цьому сіль, щоб вона розподілялася по всій поверхні. Після прожарювання з сіллю використану сіль потрібно викинути, плиту вимкнути і залишити виріб остигати до кімнатної температури. У цей час можна зайнятися своїми справами. Після цього остигнутий посуд необхідно промити під краном гарячою водою і витерти насухо чистим кухонним рушником. Тепер потрібно нагріти виріб на плиті до температури понад 200 °C і нанести всередині невеликий шар рослинної олії (бажано лляної). На казан треба нанести олію і на бічні стінки, акуратно і дуже обережно нахиляючи посуд в різні боки (як при смаженні млинців) або нанести олію кулінарним пензликом. Але пам'ятайте про техніку безпеки, щоб не обпектися! Поступово масло заповнить всю внутрішню поверхню. Змазаний олією казан прожарюйте на вогні чи плиті (можна в духовці, якщо дозволяють розміри) протягом 20-30 хв. Потім слід залишити остигати при кімнатній температурі до повного застигання нанесенного шару олії. Пунк 4 повторити хоча б один раз(можна 2-3рази). Після виконання всіх перерахованих вище пунктів інструкції та повного охолодження чавунний посуд готовий до використання за своїм прямим призначенням. Перераховані вище дії за всіма пунктами для підготовки посуду з чавуну до використання виконували і наші мами, і наші бабусі. Також залишилися незмінними правила по догляду, які детально представлені трохи нижче. Вони досить прості і їх дуже легко запам'ятати. Догляд за чавунним посудом неемальованим Чавунний посуд не призначений для зберігання в ньому приготованої їжі. Краще перекласти залишки в тарілки або судочки, а сам посуд після охолодження вимити за інструкцією. До речі, остигати він буде порівняно довго. Після кожного приготування їжі потрібно підготувати виріб до зберігання за такою інструкцією: спочатку вимити гарячою водою (рекомендується НЕ використовувати при цьому абразивні миючі засоби). Після миття слід гарненько висушити виріб. Виробники рекомендують зробити це саме, прокалив на плиті, щоб не залишилося крапельок води і вологи на поверхні, які можуть стати причиною появи згодом неприємної всім іржі металу. Після висушування потрібно налити трохи рослинного масла всередину, а потім акуратно і обережно розподілити його по поверхні. Мити такий посуд можна тільки руками. Потрібно запам'ятати, що в посудомийній машині такі вироби мити не можна. Зберігання повинно бути в сухому і вентильованому місці (підвищена вологість або попадання крапель води може призвести до виникнення іржі на металі). Якщо неправильно доглядати і зберігати, на її поверхні можуть з'явитися з часом плями іржі. Але не потрібно переживати. Виправити ситуацію можна досить простим способом: прибрати іржу металевою щіткою, сполоснути, після чого нагріти посуд і нанести невеликий шар рослинної олії. Увага! Чавунний посуд НЕ МОЖНА використовувати в мікрохвильових печах (мікрохвильовках). Від різкого перепаду температур виріб може тріснути, а при сильному ударі — розбитися. Якщо правильно підготувати після покупки і правильно доглядати за всіма правилами та інструкціями виробника, чавунний посуд прослужить дуже довго і подарує безліч смачних і ароматних страв. А яка смачна виходить смажена картопля в чавунному казані та й ще на салі: зовсім не пригорає, ідеально прожарюється з усіх боків і всередині без кришки!
    кешбек від 19 ₴
    розстрочка
    -34%

    Казан чавунний азійський без кришки Brizoll 12 л (KA12) Об'єм: 12 л Діаметр: 40 см Висота: 153 мм Товщина стінки: 3.8 мм Товщина дна: 3.8 мм Вага: 5.95 кг Тип казана: Азійський Матеріал: Чавун Підходить для всіх різновидів плит Властивості: безпечний та екологічно чистий посуд, природне органічне покриття, збагачує їжу іонами заліза, довговічний і зносостійкий Азійський чавунний казан місткістю 12 л. Без кришки. Призначений для приготування страв на багатті або мангалі, що вимагають тушкування, томління та приготування у власному соку. Товсті стінки та напівсферичне дно акумулюють тепло на всій поверхні казана, і сприяють рівномірному приготуванню їжі. М'ясо, плов та інші страви, приготовані в казані з чавуну, по-особливому смачні, соковиті та мають просто неймовірний насичений аромат. Чавунний казан стійкий до пошкоджень. Незамінний помічник у поході, на дачі та відпочинку на природі. У разі дбайливого догляду чавунний посуд слугуватиме вам дуже довго!