triangle
    Вид
    Колір
    Бренд
    Акція
    ХЕАЗ
    Очистити все

    Каталог дрібної техніки для кухні

    кешбек від 3 ₴
    розстрочка
    -40%

    Форма для випікання горішків з начинкою — це зручний кухонний аксесуар, за допомогою якого можна швидко та просто приготувати улюблені з дитинства солодощі. Виріб дозволяє одночасно випікати 12 половинок «горіха», які після випікання можна наповнити вареним згущеним молоком, кремом, джемом, шоколадною або горіховою пастою. Форма виготовлена з високоякісного харчового алюмінію, який рівномірно розподіляє тепло, забезпечуючи рівномірне пропікання кожної половинки. Знімні дерев’яні ручки роблять використання форми зручним і безпечним, а також дозволяють легко складати виріб для зберігання. Після приготування смачних горішків форму можна компактно скласти в ящик, попередньо знявши ручки. Завдяки універсальній конструкції форма підходить для використання на газових плитах, електричних плитах із піднятими конфорками, а також на варильних поверхнях. Це робить її ідеальним рішенням як для домашньої кухні, так і для подарунка тим, хто любить готувати випічку власноруч. Кожна половинка «горіха» має глибину та форму, оптимальні для наповнення будь-якою солодкою масою. Їх можна подавати як у вигляді цілих горішків із начинкою всередині, так і окремо — у вигляді міні-корзинок. Загальні характеристики Тип форми Кругла Кількість випічки 12 Конструкція форми Розбірна (знімні ручки) Тип плити підходить для газових, електричних плит із піднятими конфорками та варильних поверхонь Країна-виробник Україна Гарантія 12 місяців офіційної гарантії від виробника Додаткові характеристики Матеріал пластин Спеціальний харчовий алюмінієвий сплав Матеріал ручок Сталевий прут з деревом Діаметр робочої поверхні 160 мм Товщина робочих поверхонь 25 мм Довжина ручок 215 мм Розмір готового кондитерського виробу (половинки) 38 × 31 × 17 мм Габаритні розміри форми 400 × 160 × 25 мм Вага 860 г
    кешбек від 4 ₴
    -22%
    кешбек від 5 ₴
    розстрочка
    -40%

    М'ясорубка побутова механічна ручна «МА-С» проста в експлуатації. Кріпиться гвинтовим затискачем до кришки столу товщиною від 15 до 45 мм. Після використання обов'язково розібрати, обмити теплою водою і просушити. Рекомендації по експлуатації: Нову м'ясорубку перед використанням необхідно розібрати, всі деталі промити в холодній воді, з додаванням рідини для миття посуду, потім витерти насухо і просушити. Під час складання м'ясорубки зверніть увагу, що решітка повинна вставлятися плоскою стороною до ножа, а втулка повинна бути надіта на шнек. У зібраної м'ясорубки не повинно бути зазорів між ножем і гратами, що досягається шляхом накручування затискної гайки, і разом цим шнек в корпусі повинен повертатися вільно за допомогою рукоятки. М'ясо перед подрібненням нарізати шматочками масою не більш ніж 30 г, очистити від кісточок, сухожиль, хрящів і жил. Після використання м'ясорубку розібрати, деталі промити і просушити. М'ясорубку зберігати в сухому місці. У разі погіршення подрібнення м'яса необхідно провести заточку ріжучих крайок ножа і відшліфувати робочу поверхню решітки по всій площі на дрібнозернистому абразивному інструменті в спеціалізованих майстернях. Характеристики Матеріал: харчовий алюміній Розміри: 23х15х8.5 см Розміри в упаковці: 25.5х15х10 см Вага: 900 г Вага в упаковці: 1.0 кг Насадка для приготування ковбас Діаметр сітки для м'ясорубки: 54 мм Діаметр отворів у сітці: 7 мм Продуктивність: 33 кг/годину Максимальне зусилля на ручці при подрібненні м'яса: 29Н Виробник: Україна, Харків Комплектація м'ясорубки Корпус М'ясоприймач Ніж Сітка Шнековий вал Притискна гайка Ручка Гвинт для закріплення ручки Силіконові накладки