Глибокі акорди какао, копченого кашеміру й пачулі зливаються у витончений, насичений аромат.
Ноти
Верхні: чорний перець, какао
Середні: какао-боби, мелений коріандр, мускатний горіх
В основі: копчений кашемір, пачулі, копчене какао
Характеристики
Дерев'яний запатентований гніт
Скляний свічник
Кришка для правильного гасіння
Зроблено в США
Ароматична свічка WoodWick® дарує мультисенсорні відчуття. Завдяки натуральному дерев'яному гноту створюється заспокійливий звук каміна, а будинок наповнюється ароматом і затишком.
Правила використання свічок:
1) при кожному запалюванні дай воску розплавитися до краєчків. Потрібно від 30 до 120 хвилин, так не утвориться лунка навколо гніту.Потрібно від 30 до 120 хвилин, так не утвориться лунка навколо гніту.
2) Зазвичай дерев'яний гніт підрізати не потрібно. Тільки в таких випадках: якщо обгорілий гніт понад 6 мм, чи висота полум'я вище 3,5 см. У таких випадках загаси свічку, дайте охолонути воску і гніту та акуратно проведи пальцем по гніту, прибираючи обгорілу верхівку.Зазвичай дерев'яний гніт підрізати не потрібно. Тільки в таких випадках: якщо обгорілий гніт понад 6 мм, чи висота полум'я вище 3,5 см. У таких випадках загаси свічку, дайте охолонути воску і гніту та акуратно проведи пальцем по гніту, прибираючи обгорілу верхівку.
3) Тримай запаленою свічку не довше 3-4 годин. Не задувай її, від цього гніт тліє, а аромат погіршується. Накрий свічку кришкою і полум'я згасне.Тримай запаленою свічку не довше 3-4 годин. Не задувай її, від цього гніт тліє, а аромат погіршується. Накрий свічку кришкою і полум'я згасне.
Важливо
Розташуй свічку на рівній, термостійкої поверхні, далі від протягу і кондиціонера.
Не залишай палаючу свічку без нагляду, тримай далі від дітей і тварин.
Не запалюй свічку поблизу легкозаймистих матеріалів — яскраве свято можна влаштувати в інший спосіб;)