triangle

    Сушарки для овочів і фруктів (Бренд - Milano)

    кешбек від 34 ₴
    розстрочка
    -5%

    ПРИНЦИП РОБОТИ: Тепле повітря встановленої температури вільно циркулює всередині пристрою між нижнім та верхніми рівнями. Завдяки цьому фрукти на овочі висушуються з мінімальною втратою вітамінів та корисних елементів. Сушарка має вбудований датчик температури. Нижче приведено рекомендовані значення температури для різного типу продуктів. Зелень - 35 -40°С Овочі - 50 - 60°С Фрукти - 50 - 60°С М'ясо/Риба - 60 - 70°С Увага! З огляду безпеки м'ясо та риба завжди мають сушитись на максимальних температурах. ОПИС: Доступні кольори: БІЛИЙ; БЕЖЕВИЙ; САЛАТОВИЙ; БЛАКИТНИЙ Матеріал для корпусу: пластик Кількість лотків: 5 Навантаження на лоток: 1кг Об'єм: 20л Діапазон температурири: 30-70с Керування, тип: механічне Ном. напруга: 240 В Потужність: 520 Вт Система суші, тип: Конвекційний Піддонний матеріал: харчовий пластик Увага! Перед підключенням до електромережі переконайтесь, що регулятор температури знаходиться у позиції «ВИМК». • Використовуйте тільки свіжі пружні продукти, на яких відсутні сліди псування. • Не використовуйте перестиглі плоди. 1. Помийте продукти та видаліть будь-які кісточки, насіння або дефекти плодів. 2. Поріжте продукти на невеликі шматки однакової товщини (приблизно 5 мм) 3. Розкладіть підготовлені продукти довільно на поличках для сушіння, зберігаючи простір між шматочками для вільної циркуляції повітря. 4. Увімкніть пристрій, налаштуйте температуру. 5. Для рівномірного сушіння необхідно обертати полички кожні 3-4 години та за необхідності міняти яруси місцями. 6. Після завершення, вимкніть пристрій (регулятор перевести в позицію «ВИМК») та відключіть його від електромережі. 7. Залиште продукти охолонути перед тим, як помістити їх до контейнера для зберігання. Увага! Після завершення роботи пристрій буде гарячим. Зачекайте, поки він повністю охолоне перед очищенням.