З гордістю виготовлено в Україні методом сублімації та інфрачервоної сушки натуральних інгредієнтів. Склад: крупа кус-кус (73%), кебаб рослинний сублімований (13%)(ізолят соєвого білку, пшеничний білок, олія соняшникова, олія кокосова, екстракт дріжджів, крохмаль картопляний, волокна картопляні, прянощі, сіль), овочі тушковані сублімовані: цибуля, морква, перець солодкий, кабачок (11%), петрушка сушена, часник сушений, куркума, коріандр, чорний перець, сіль. Метод приготування: відкрити пакет, дістати поглинач, залити страву окропом між рівнем 3 та 4 на лінійці всередині, ретельно перемішати, закрити замок на пакеті та зачекати протягом 10 хвилин. За бажанням долити окріп. Не панікувати, якщо “пощастило” спробувати поглинач на смак, це абсолютно безпечно. Характеристики: Маса нетто: 90 г Маса порції: 440 г Енергетична цінність: 79,2 / 348,4 Ккал Білки: 3,4 / 15,1 г Жири: 1,4 / 6,2 г Вуглеводи: 13,4 / 59,0 г Термін придатності: 2 роки