Принцип роботи: 1. Встановіть сковороду на невелику або середню конфорку, строго по центру. 2. Налийте в нижній піддон трохи води. 3. Встановіть решітку. 4. Викладіть продукти. 5. Засвітіть газову конфорку. Простежте, щоб полум'я не торкалося сковороди. 6. Накрийте крилькою гриль. Конструкція сковороди: Сковорода з центральним отвором та поглибленням для збирання жиру та прорізами для відведення тепла Грати-гриль Кришка зі знімною ручкою Сковорода Гриль-газ – це повноцінний барбекю у вас на кухні. Насолоджуйтесь смаком улюблених блюд з м'яса, курки, риби та овочів. Це незамінний помічник на кухні будь-якої сучасної людини. Завдяки гриль-газу ви зможете приготувати безліч не тільки смачних та дієтичних, але також різноманітних та корисних страв. Гриль-газ працює за принципом конвекції гарячого повітря. Гаряче повітря проходить через центральний отвір і, відбиваючись від кришки, обдуває їжу і виходить через бічні отвори. Завдяки тому, що немає прямого контакту з поверхнею, що нагрівається, не потрібно використовувати масло або жир для приготування ваших улюблених страв. при цьому зберігається смак та соковитість, а також корисні властивості продуктів. Ніщо не зможе перешкодити вам приготувати ваш улюблений шашлик та інші страви на грилі за будь-якої погоди у вас вдома. До того ж, гриль можна використовувати для приготування випічки та страв на парі. Покриття Емальовані покриття - має високу термостійкість, стійкість до механічного впливу. Виробляється шляхом нанесення на металеву основу ґрунтової та покривної емалі з подальшим випалом у печах при температурі +900°C. Використання Сковорода встановлюється на маленьку або середню конфорку, строго по центру, вогонь не торкається сковороди. Гриль У неї наливається трохи води або дно застеляється фольгою, щоб уникнути пригорання покриття, на яке стікатиме жир. Мови полум'я не повинні торкатися решти дна для підтримки постійної температури. Засвітіть конфорку і прогрійте 2-5 хвилин, встановіть грати і викладайте продукти. Потім накрийте кришкою. Для досягнення оптимального ефекту, якомога рідше піднімати кришку. Для отримання хрусткої засмаженої скоринки з усіх боків - у процесі приготування переверніть блюдо. Ефект пароварки Для приготування на пару заглиблення у піддоні заповнюється водою, а отвір для газової конфорки закривається фольгою. Ефект духової шафи Сковороду гриль-газ також можна використовувати для запікання продуктів у фользі. Просто загорніть продукти у фольгу та отримайте чудові смачні та корисні запечені страви.