Основні переваги
Підвищує імунітет;
Збільшує виживання водних жителів (риб, креветок, гребінців тощо);
Сприяє зростанню риб, креветок, гребінців тощо;
Збільшення коефіцієнта конверсії корму;
Пригнічує віруси;
Зменшує ризик розвитку бактеріальних інфекцій та вірусів;
Поліпшує кишковий баланс;
Зберігає природне та здорове середовище у ставку!
Діапазон застосування
риби, креветки, гребінці, морські огірки тощо.
Використання та дозування
Використовуйте пробіотики для аквакультури протягом усього періоду вирощування;
Додайте його в корм для риб або креветок, а потім безпосередньо годуйте цим продуктом.
Змішайте пробіотики для аквакультури з чистою водою, потім рівномірно перемішайте з кормом і рівномірно всипайте у водойму для годування.
Дозування:
Додайте 10 гр Пробіотики для Аквакультури на 1000 гр (1кг) корму з 1-го до 60-го дня вирощування;
Потім додавайте по 20 гр. Пробіотики для Аквакультури на 1000 гр (1 кг) корму до того дня, коли риба готова до вилову.
Можна використовувати як у морській так і у прісній воді
Місце зберігання
Зберігається у прохолодному місці за нормальної температури.
Не поєднується з антибіотиками чи антимікробними препаратами.