triangle
    Колір
    Бренд
    MRM
    Очистити все

    Протеїн

    Дивіться також 👉КлітковинаБлендери
    кешбек від 39 ₴
    -25%

    Egg White Protein - білок яєчного білка MRM має найвищу біологічну цінність через природні незамінні амінокислоти та сірковмісні білки, які можуть використовуватися організмом для підтримки здоров'я м'язів. Не містить глютен Схвалено кето-дружній Кето і дієта з низьким вмістом вуглеводів. Це допоможе вам задовольнити добову потребу в білку, не турбуючись про небажані добавки макроелементів. Протеїн яєчного білка ідеально підходить для всіх вікових груп та людей, які ведуть активний спосіб життя. Він пропонує джерело білка, який на 100% складається з яєчного білка і виробляється за допомогою чудового процесу екстракції, який забезпечує легке змішування та перетравлення, забезпечуючи основу незамінних амінокислот. Він легко поєднується з будь-якою рідиною і за смаком краще за традиційні білки яєчного білка. Одне з унікальних застосування яєчного білка полягає в тому, що він не містить лактози. Непереносимість лактози – одна з найпоширеніших проблем, з якими стикаються люди, і залежно від вашого рівня чутливості ви можете або не можете переносити порошок сироваткового протеїну.
    кешбек від 39 ₴
    -25%

    Egg White Protein - білок яєчного білка MRM має найвищу біологічну цінність через природні незамінні амінокислоти та сірковмісні білки, які можуть використовуватися організмом для підтримки здоров'я м'язів. Не містить глютен Схвалено кето-дружній Кето і дієта з низьким вмістом вуглеводів. Це допоможе вам задовольнити добову потребу в білку, не турбуючись про небажані добавки макроелементів. Протеїн яєчного білка ідеально підходить для всіх вікових груп та людей, які ведуть активний спосіб життя. Він пропонує джерело білка, який на 100% складається з яєчного білка і виробляється за допомогою чудового процесу екстракції, який забезпечує легке змішування та перетравлення, забезпечуючи основу незамінних амінокислот. Він легко поєднується з будь-якою рідиною і за смаком краще за традиційні білки яєчного білка. Одне з унікальних застосування яєчного білка полягає в тому, що він не містить лактози. Непереносимість лактози – одна з найпоширеніших проблем, з якими стикаються люди, і залежно від вашого рівня чутливості ви можете або не можете переносити порошок сироваткового протеїну.
    кешбек від 31 ₴
    -25%
    кешбек від 31 ₴
    -25%
    кешбек від 22 ₴
    -25%

    Egg White Protein - білок яєчного білка MRM має найвищу біологічну цінність через природні незамінні амінокислоти та сірковмісні білки, які можуть використовуватися організмом для підтримки здоров'я м'язів. Не містить глютен Схвалено кето-дружній Кето і дієта з низьким вмістом вуглеводів. Це допоможе вам задовольнити добову потребу в білку, не турбуючись про небажані добавки макроелементів. Протеїн яєчного білка ідеально підходить для всіх вікових груп та людей, які ведуть активний спосіб життя. Він пропонує джерело білка, який на 100% складається з яєчного білка і виробляється за допомогою чудового процесу екстракції, який забезпечує легке змішування та перетравлення, забезпечуючи основу незамінних амінокислот. Він легко поєднується з будь-якою рідиною і за смаком краще за традиційні білки яєчного білка. Одне з унікальних застосування яєчного білка полягає в тому, що він не містить лактози. Непереносимість лактози – одна з найпоширеніших проблем, з якими стикаються люди, і залежно від вашого рівня чутливості ви можете або не можете переносити порошок сироваткового протеїну.
    кешбек від 22 ₴
    -25%

    Egg White Protein - білок яєчного білка MRM має найвищу біологічну цінність через природні незамінні амінокислоти та сірковмісні білки, які можуть використовуватися організмом для підтримки здоров'я м'язів. Не містить глютен Схвалено кето-дружній Кето і дієта з низьким вмістом вуглеводів. Це допоможе вам задовольнити добову потребу в білку, не турбуючись про небажані добавки макроелементів. Протеїн яєчного білка ідеально підходить для всіх вікових груп та людей, які ведуть активний спосіб життя. Він пропонує джерело білка, який на 100% складається з яєчного білка і виробляється за допомогою чудового процесу екстракції, який забезпечує легке змішування та перетравлення, забезпечуючи основу незамінних амінокислот. Він легко поєднується з будь-якою рідиною і за смаком краще за традиційні білки яєчного білка. Одне з унікальних застосування яєчного білка полягає в тому, що він не містить лактози. Непереносимість лактози – одна з найпоширеніших проблем, з якими стикаються люди, і залежно від вашого рівня чутливості ви можете або не можете переносити порошок сироваткового протеїну.