Дров'яна піч для приготування їжі на свіжому повітрі. Піч на дровах, проста у використанні. Завдяки подвійному згорянню, він зменшує кількість диму і дозволяє швидко підігрівати страви біля «вогню». ОСОБЛИВСОТІ Дуже потужний, подвійного згоряння. Час доведення 1 л води до кипіння: 10 хв. Будь-яка порода дерева довжиною до 15 см і діаметром до 5 см. Зольний ящик, бічне відкривання для завантаження дров, кочерги, кришки. Використання деревини в якості палива. Зменшення диму за рахунок повітряного потоку. Застереження щодо використання Перед кожним використанням переконайтеся, що ви перебуваєте в місці, де можна скористатися барбекю або розвести багаття. Не використовувати в закритому приміщенні. Під час використання плита нагрівається, а полум'я поширюється над виробом. Не використовуйте піч на відстані менше 5 м від намету або житла. Не торкайтеся духовки руками під час її використання або охолодження. У разі вітру будьте обережні, так як полум'я буде більшим. Поради щодо освітлення Щоб розпалити піч, просто завантажте дрова в центральний отвір і запаліть його (дровами або розпалюванням). Чим сухіше деревина, тим краще за нею будуть доглядати. Потім слід час від часу додавати дрова для живлення печі. Подвійне згоряння При розпалюванні основний пальник, що знаходиться глибоко в печі, почне перше неповне згоряння, з'являться перші полум'я. Через кілька хвилин повітря, що циркулює в 2 відсіках печі, прогріється і, вийшовши через отвори у верхній частині каміна, запалить друге горіння. Після цього у верхній частині печі з'явиться полум'я. Подвійне горіння зменшує поширення диму і дозволяє деревині згоряти практично повністю. Поради щодо використання Розпаливши піч, ви можете використовувати її для обігріву та завантаження дров зверху. Також на ньому можна готувати або розігрівати страви, а потім завантажувати дрова збоку, відкривши дверцята. Ніколи не торкайтеся руками плити та дверцят: використовуйте кочергу (йде в комплекті). Не залишайте кочергу на вогні, інакше вона сильно нагріється. Використовуйте каструлі, призначені для приготування їжі на вогні. Рекомендації по зберіганню Після того, як плита закінчена, вона залишається теплою протягом тривалого часу. Слідкуйте за тим, щоб вогонь був загашений (можна бризнути водою, щоб прискорити процес гасіння). Для того щоб видалити золу з ящика і залишки деревини з вогнища, піч слід переміщати і управляти кочергою. Поставте плиту в кришку після того, як вона повністю охолоне. Рекомендації щодо використання Після використання плиту можна вимити водою з милом. Перед тим, як прибрати його на зберігання, його слід висушити. Виріб виготовлений з 100% нержавіючої сталі. Габарити та вага Загальна вага: 1580 г (плита: 1380 г / кришка: 150 г / покер: 50г). Розміри виробу: Діаметр 22 см / Висота 24,5 см. Склад Плити: 100.0% нержавіюча сталь Сумка для перенесення: 80.0% поліестер, 20.0% спінений поліетилен