Тип керування Сенсорне
Мультиварка YUMMY YMC-508BX поєднує класичні функції з унікальними, що задовольнить повною мірою вимогливого покупця. Автоматично приготовані сніданки, обід та вечеря – лише початок, за яким мультиварка YUMMY YMC-508BX відкриває великі можливості у кулінарії. Потужність 1000 Вт мультиварки YUMMY YMC-508BX надає покупцю першу підказку. Зазвичай висока потужність характерна для скороварок, що готуються під тиском. Така ж потужність мультиварки означає, що це високопродуктивна модель, у якій втілено передові технології. Прилад швидко нагрівається, ефективно готує, вивільняючи дорогоцінний час для інших справ. Паровий клапан надійної конструкції, без складного механізму блокування пари, знімний. Клапан легко знімати та чистити. У мультиварки YUMMY YMC-508BX сенсорне керування (палець прикладаємо до кнопки). Простий та доброзичливий інтерфейс мультиварки дозволяє вибрати програму за допомогою однієї кнопки «Меню». За статистикою програми «Розігрів» та «Свій рецепт» використовуються найчастіше. Для зручності керування цими програмами здійснюється окремими кнопками. Бажану програму включаємо кнопкою Старт, вимикаємо кнопкою Скасувати (за потреби). Коли приготування закінчиться, мультиварка перейде до автоматичного підігріву. Функція відстрочення дозволяє розпочати приготування не відразу, а за деякий час. Регулювати час та температуру до початку та в процесі приготування можна для всіх програм. Су-вид - режим, що був у скороварках YUMMY YPC-601X, YPC-602G, YPC-A600X, YPC-A600G. Тепер цей режим доступний з мультиваркою YUMMY YMC-508BX. Страви Су-вид, якими ласували тільки в ресторанах, тепер легко готувати вдома. Скажімо, м'ясну вирізку, кладуть у пакет чи скляну ємність. Потім довго готують на водяній бані (1-7 годин) за невисокої точної температури. Це забезпечує рівномірне приготування із збереженням вологості. Блюдо вийде соковитим, надзвичайно смачним та корисним. Потрібно лише налити воду в чашу, покласти продукт у пакет та завантажити пакет у воду. Готова блюдо може залишатися у воді до подачі на стіл. Конфі – режим, призначений для виготовлення м'ясних консервів. Блюдо представляє надзвичайно смачне м'ясо в олійному соусі. Після кожного приготування олія щоразу перетворюється на спеціальну приправу з неповторним смаком прянощів. Конфі можна зберігати в буфеті, заощаджуючи місце в морозильній шафі. Відключення електричної енергії відтепер річ байдужа. Так качку тримають у маслі, в якому воно варилося, без холодильника рік і більше за певної умови. Не слід без необхідності руйнувати масляну захисну плівку ножем або вилкою. Тоді крізь олію не проникатиме повітря і продукт зберігатиметься напрочуд довго.