triangle

    Мангали (Бренд - MAGtools)

    кешбек від 22 ₴
    розстрочка
    -28%

    За допомогою цієї коптильні Ви зможете приготувати в домашніх умовах на плиті або з сім'єю і друзями на природі практично все: рибу, птицю, м'ясо, сало, ковбасу.В даній коптильні продукт виходить соковитим і смачним, а процес копчення не займе багато Вашого часу. Комплектація коптильні коптильня - 1 шт. решітка - 2 шт. термометр - 1шт. кришка "Доміком" - 1 шт. піддон для збору жиру - 1 шт. інструкція з експлуатації- 1 шт. фарбування Виготовлена коптильня з сталі товщиною 2мм, кришка і піддон 1,2 мм, гідрозатвор 3,5мм. Принцип роботи На дно коптильні насипаємо тріску, ставимо піддон, викладаємо на решітки продукт, накриваємо кришкою. Заливаємо по периметру кришки воду (так званий гідрозатвор) і ставимо коптильню на вогонь. При використанні в домашніх умовах на штуцер (трубку) можна надягати шланг для відводу диму у витяжку або вікно. Як тільки з коптильні починає йти дим, засікаємо час - процес копчення розпочався! Приблизний час приготування риба 10 - 30 хв. курячі стегенця 30 - 45 хв. курка ціла 60- 90 хв. сало або реберця 45- 60 хв. шинка, балик 60- 90 хв. ковбаса 45-60 хв. При замовленні у нас коптильні в подарунок Ви отримаєте: Шість упаковок тріски для копчення (бук, вільха, яблуня). Ми виготовляємо коптильні будь яких розмірів - уточніть у менеджера вартість.
    кешбек від 24 ₴
    розстрочка
    -36%

    За допомогою цієї коптильні Ви зможете приготувати в домашніх умовах на плиті або з сім'єю і друзями на природі практично все: рибу, птицю, м'ясо, сало, ковбасу.В даній коптильні продукт виходить соковитим і смачним, а процес копчення не займе багато Вашого часу. Комплектація коптильні коптильня - 1 шт. решітка - 2 шт. термометр - 1шт. кришка "Доміком" - 1 шт. піддон для збору жиру - 1 шт. інструкція з експлуатації- 1 шт. фарбування Виготовлена коптильня з сталі товщиною 2мм, кришка і піддон 1,2 мм, гідрозатвор 3,5мм. Принцип роботи На дно коптильні насипаємо тріску, ставимо піддон, викладаємо на решітки продукт, накриваємо кришкою. Заливаємо по периметру кришки воду (так званий гідрозатвор) і ставимо коптильню на вогонь. При використанні в домашніх умовах на штуцер (трубку) можна надягати шланг для відводу диму у витяжку або вікно. Як тільки з коптильні починає йти дим, засікаємо час - процес копчення розпочався! Приблизний час приготування риба 10 - 30 хв. курячі стегенця 30 - 45 хв. курка ціла 60- 90 хв. сало або реберця 45- 60 хв. шинка, балик 60- 90 хв. ковбаса 45-60 хв. При замовленні у нас коптильні в подарунок Ви отримаєте: Шість упаковок тріски для копчення (бук, вільха, яблуня). Ми виготовляємо коптильні будь яких розмірів - уточніть у менеджера вартість.
    кешбек від 19 ₴
    розстрочка
    -28%

    За допомогою цієї коптильні Ви зможете приготувати в домашніх умовах на плиті або з сім'єю і друзями на природі практично все: рибу, птицю, м'ясо, сало, ковбасу.В даній коптильні продукт виходить соковитим і смачним, а процес копчення не займе багато Вашого часу. Комплектація коптильні коптильня - 1 шт. решітка - 2 шт. термометр - 1шт. кришка "Доміком" - 1 шт. піддон для збору жиру - 1 шт. інструкція з експлуатації- 1 шт. Виготовлена коптильня з сталі товщиною 2мм, кришка і піддон 1,2 мм, гідрозатвор 3,5мм. Принцип роботи На дно коптильні насипаємо тріску, ставимо піддон, викладаємо на решітки продукт, накриваємо кришкою. Заливаємо по периметру кришки воду (так званий гідрозатвор) і ставимо коптильню на вогонь. При використанні в домашніх умовах на штуцер (трубку) можна надягати шланг для відводу диму у витяжку або вікно. Як тільки з коптильні починає йти дим, засікаємо час - процес копчення розпочався! Приблизний час приготування риба 10 - 30 хв. курячі стегенця 30 - 45 хв. курка ціла 60- 90 хв. сало або реберця 45- 60 хв. шинка, балик 60- 90 хв. ковбаса 45-60 хв. При замовленні у нас коптильні в подарунок Ви отримаєте: Шість упаковок тріски для копчення (бук, вільха, яблуня). Ми виготовляємо коптильні будь яких розмірів - уточніть у менеджера вартість.
    кешбек від 19 ₴
    розстрочка
    -29%

    За допомогою цієї коптильні Ви зможете приготувати в домашніх умовах на плиті або з сім'єю і друзями на природі практично все: рибу, птицю, м'ясо, сало, ковбасу.В даній коптильні продукт виходить соковитим і смачним, а процес копчення не займе багато Вашого часу. Комплектація коптильні коптильня - 1 шт. решітка - 2 шт. кришка "Доміком" - 1 шт. піддон для збору жиру - 1 шт. інструкція з експлуатації- 1 шт. Виготовлена коптильня з сталі товщиною 2мм, кришка і піддон 1,2 мм, гідрозатвор 3,5мм. Принцип роботи На дно коптильні насипаємо тріску, ставимо піддон, викладаємо на решітки продукт, накриваємо кришкою. Заливаємо по периметру кришки воду (так званий гідрозатвор) і ставимо коптильню на вогонь. При використанні в домашніх умовах на штуцер (трубку) можна надягати шланг для відводу диму у витяжку або вікно. Як тільки з коптильні починає йти дим, засікаємо час - процес копчення розпочався! Приблизний час приготування риба 10 - 30 хв. курячі стегенця 30 - 45 хв. курка ціла 60- 90 хв. сало або реберця 45- 60 хв. шинка, балик 60- 90 хв. ковбаса 45-60 хв. При замовленні у нас коптильні в подарунок Ви отримаєте: Шість упаковок тріски для копчення (бук, вільха, яблуня). Ми виготовляємо коптильні будь яких розмірів - уточніть у менеджера вартість.
    кешбек від 20 ₴
    розстрочка
    -33%

    За допомогою цієї коптильні Ви зможете приготувати в домашніх умовах на плиті або з сім'єю і друзями на природі практично все: рибу, птицю, м'ясо, сало, ковбасу.В даній коптильні продукт виходить соковитим і смачним, а процес копчення не займе багато Вашого часу. Комплектація коптильні коптильня - 1 шт. решітка - 2 шт. кришка "Доміком" - 1 шт. піддон для збору жиру - 1 шт. інструкція з експлуатації- 1 шт. фарбування Виготовлена коптильня з сталі товщиною 2мм, кришка і піддон 1,2 мм, гідрозатвор 3,5мм. Принцип роботи На дно коптильні насипаємо тріску, ставимо піддон, викладаємо на решітки продукт, накриваємо кришкою. Заливаємо по периметру кришки воду (так званий гідрозатвор) і ставимо коптильню на вогонь. При використанні в домашніх умовах на штуцер (трубку) можна надягати шланг для відводу диму у витяжку або вікно. Як тільки з коптильні починає йти дим, засікаємо час - процес копчення розпочався! Приблизний час приготування риба 10 - 30 хв. курячі стегенця 30 - 45 хв. курка ціла 60- 90 хв. сало або реберця 45- 60 хв. шинка, балик 60- 90 хв. ковбаса 45-60 хв. При замовленні у нас коптильні в подарунок Ви отримаєте: Шість упаковок тріски для копчення (бук, вільха, яблуня). Ми виготовляємо коптильні будь яких розмірів - уточніть у менеджера вартість.
    кешбек від 22 ₴
    розстрочка
    -32%

    За допомогою цієї коптильні Ви зможете приготувати в домашніх умовах на плиті або з сім'єю і друзями на природі практично все: рибу, птицю, м'ясо, сало, ковбасу.В даній коптильні продукт виходить соковитим і смачним, а процес копчення не займе багато Вашого часу. Комплектація коптильні коптильня - 1 шт. решітка - 2 шт. термометр - 1шт. кришка "Доміком" - 1 шт. піддон для збору жиру - 1 шт. інструкція з експлуатації- 1 шт. Виготовлена коптильня з сталі товщиною 2мм, кришка і піддон 1,2 мм, гідрозатвор 3,5мм. Принцип роботи На дно коптильні насипаємо тріску, ставимо піддон, викладаємо на решітки продукт, накриваємо кришкою. Заливаємо по периметру кришки воду (так званий гідрозатвор) і ставимо коптильню на вогонь. При використанні в домашніх умовах на штуцер (трубку) можна надягати шланг для відводу диму у витяжку або вікно. Як тільки з коптильні починає йти дим, засікаємо час - процес копчення розпочався! Приблизний час приготування риба 10 - 30 хв. курячі стегенця 30 - 45 хв. курка ціла 60- 90 хв. сало або реберця 45- 60 хв. шинка, балик 60- 90 хв. ковбаса 45-60 хв. При замовленні у нас коптильні в подарунок Ви отримаєте: Шість упаковок тріски для копчення (бук, вільха, яблуня). Ми виготовляємо коптильні будь яких розмірів - уточніть у менеджера вартість.
    кешбек від 17 ₴
    розстрочка
    -32%

    За допомогою цієї коптильні Ви зможете приготувати в домашніх умовах на плиті або з сім'єю і друзями на природі практично все: рибу, птицю, м'ясо, сало, ковбасу.В даній коптильні продукт виходить соковитим і смачним, а процес копчення не займе багато Вашого часу. Комплектація коптильні коптильня - 1 шт. решітка - 2 шт. кришка "Доміком" - 1 шт. піддон для збору жиру - 1 шт. інструкція з експлуатації- 1 шт. Виготовлена коптильня з сталі товщиною 2мм, кришка і піддон 1,2 мм, гідрозатвор 3,5мм. Принцип роботи На дно коптильні насипаємо тріску, ставимо піддон, викладаємо на решітки продукт, накриваємо кришкою. Заливаємо по периметру кришки воду (так званий гідрозатвор) і ставимо коптильню на вогонь. При використанні в домашніх умовах на штуцер (трубку) можна надягати шланг для відводу диму у витяжку або вікно. Як тільки з коптильні починає йти дим, засікаємо час - процес копчення розпочався! Приблизний час приготування риба 10 - 30 хв. курячі стегенця 30 - 45 хв. курка ціла 60- 90 хв. сало або реберця 45- 60 хв. шинка, балик 60- 90 хв. ковбаса 45-60 хв. При замовленні у нас коптильні в подарунок Ви отримаєте: Шість упаковок тріски для копчення (бук, вільха, яблуня). Ми виготовляємо коптильні будь яких розмірів - уточніть у менеджера вартість.
    кешбек від 22 ₴
    розстрочка
    -36%

    За допомогою цієї коптильні Ви зможете приготувати в домашніх умовах на плиті або з сім'єю і друзями на природі практично все: рибу, птицю, м'ясо, сало, ковбасу.В даній коптильні продукт виходить соковитим і смачним, а процес копчення не займе багато Вашого часу. Комплектація коптильні коптильня - 1 шт. решітка - 2 шт. кришка "Доміком" - 1 шт. піддон для збору жиру - 1 шт. інструкція з експлуатації- 1 шт. фарбування Виготовлена коптильня з сталі товщиною 2мм, кришка і піддон 1,2 мм, гідрозатвор 3,5мм. Принцип роботи На дно коптильні насипаємо тріску, ставимо піддон, викладаємо на решітки продукт, накриваємо кришкою. Заливаємо по периметру кришки воду (так званий гідрозатвор) і ставимо коптильню на вогонь. При використанні в домашніх умовах на штуцер (трубку) можна надягати шланг для відводу диму у витяжку або вікно. Як тільки з коптильні починає йти дим, засікаємо час - процес копчення розпочався! Приблизний час приготування риба 10 - 30 хв. курячі стегенця 30 - 45 хв. курка ціла 60- 90 хв. сало або реберця 45- 60 хв. шинка, балик 60- 90 хв. ковбаса 45-60 хв. При замовленні у нас коптильні в подарунок Ви отримаєте: Шість упаковок тріски для копчення (бук, вільха, яблуня). Ми виготовляємо коптильні будь яких розмірів - уточніть у менеджера вартість.