Процес заточування ножа на водяному камені вимагає терпіння і практики, але дає змогу значно поліпшити якість леза і його довговічність. Варто придбати хороший водяний камінь і вивчити правильну техніку заточування, щоб підтримувати ножі у відмінному стані. Порадуйте себе новим кухонним гарнітуром. Нехай ваші ножі завжди будуть як нові, готові подолати будь-які кулінарні випробування.
Характеристики:
- колір: багатобарвний
- матеріал: камінь корунд, силікон, пластик, алюміній, бамбук (підставка)
- розмір каменю: 18х6х2,8 см
- розміри підставки: 21х9,1х2 см
- вага: 2.4 кг
- вага упаковки: 2.485 кг
Комплектація:
- камені з градацією: 400/1000/3000/8000
- 2 гумові підставки
- бамбукова підставка з нековзним дном
- полірувальний диск для шкіри
- паста для полірування ножів
- ручка для утримання стамески, столярного ножа
- ручка для утримання леза
- камінь для вирівнювання поверхні брусків