Покращувач для кави 53 мм. MHW-3BOMBER Espresso Puck Screen Сито для еспресо Характеристики Бренд: MHW-3BOMBER Матеріал: Сталь 304 Специфікація: 53мм Вага: 15 г Товщина0,8 мм. Двошарова сітка фільтра має розмір 11848 меш, товщина 0,18 мм. Рівномірний розподіл отворів фільтра допомагають поліпшити Так жеефективно відокремлює кавовий порошок від головки для заварювання, дозволяючи їй залишатися чистою. Його легше чистити, ніж більшість інших сіток для шайб, представлених на ринку. Що таке покращувач Espresso Puck Screen для еспресо? Сіто для еспресо це аксесуар, який забезпечує рівномірну екстракцію за рахунок поліпшення розподілу води в кавовій пігулці при приготуванні порції еспресо. Сито для еспресо також може покращити тіло напою. Сіто для еспресо це прокладка, яка встановлюється на кавову пігулку між головкою подачі води і кавовою таблеткою. Прокладка може представляти собою сито, сітку або паперовий фільтр. Три типи шайб будуть працювати по-різному, даючи різні результати, але всі вони рівномірно допомагають розподіляти воду. Як працює покращувач Espresso Puck Screen для еспресо? використовується як спосіб рівномірного розподілу води на кавовій пігулці Коли вода тече через душову сітку кавомашини, вона струменями потрапляє на темперовану каву в холдері. Ці потоки можуть порушити кавовий шар, створивши в таблетці невеликі кратери, що призведе до утворення каналів. Крім того, душова перегородка має обмежену кількість отворів, тому потоки води потенційно можуть залишати сухі плями на площині кави. перед екстракцією. Однак вода все одно буде литися струмками з душової лійки, і шансів отримати канал у каві все одно дуже багато. Espresso Puck Screen змушує воду рівномірно розподілятися по кавовій гущі, забезпечуючи рівномірне насичення водою. Є ще одна перевага використання, про яке часто забувають. Сітка зменшує контакт кави із заварювальною головкою, а це означає, що вона залишатиметься завжди чистою, що спростить догляд за нею Сіто для еспресо дуже важливий інструмент для приготування кави кожного бариста. Він забезпечує рівномірний розподіл води з групової головки кавомашини, що призводить до більш контрольованого та збалансованого потоку через кавову гущу та покращення екстракції еспресо.