Сорт Арабіка мита Супремо ла Мануела, CSC, 18 екран Арабіка сорти Colombia з провінції ла Мануела вирощується на висоті від 900 до 1900 м на високотехнологічних фермерських угіддях. Традиційно, колумбійські ферми - невеликі, як наслідок цього тут присутній високий рівень контролю якості, використання органічних добрив, селективний збір кавових ягід вручну. Весь процес контролюється державою. Колумбійська кава преміум якості, що володіє повним і багатим смаком, проходить спеціальну Європейську підготовку, що є найсуворішим критерієм відбору кавового зерна. Експортований кави класифікується відповідно до розміру зерна: Supremo, Excelso і Usual Good Quality. Родзинка колумбійського кави полягає в тому, що він росте під покровом більш високих, спеціально посаджених дерев, які створюють тінь. Тому, дозрілий кави за смаком м'який, з впізнаваним винно - фруктовим відтінком. Саме за це якість його цінують у всьому світі. 100% арабіка з плантації ла Мануела