Кава в зернах Movenpick Espresso являє собою прекрасний, елітний, гармонійний бленд добірних зерен арабіки (80%) і вогняної робусти (20%), які були зібрані на кращих світових плантаціях. Суміш має дуже насичений смак і такий же прекрасний і яскравий аромат, а темне, повільне і дбайливе обсмажування лише підкреслює її переваги. Це відмінний вибір для любителів насиченого смаку з багатими відтінками та інтенсивним ароматом. Смак напою - бархатистий, у якому переважають ноти благородного гіркого шоколаду з післясмаком легкої гіркуватості, а аромат має відтінки какао та ніжної карамелі. Ця кава ідеальна для приготування як підбадьорливого еспресо, так і ніжного латте або капучіно. Movenpick Barista Espresso досить міцна кава, щоб зняти втому відразу, і досить яскрава, щоб зарядити вас позитивною енергією на весь день вперед. Його можна готувати в кавомашинах, в кавоварках, турках або френч-пресах. Продукт був спеціально виготовлений для швейцарського кавового виробництва "Movenpick" відомою німецькою компанією "J.J. Darboven" безпосередньо в Німеччині. MOVENPICK - це торгова марка, яка на сьогоднішній день увійшла до десятки найпопулярніших марок по всьому світу. Бренд стежить за смаками та уподобаннями своїх споживачів, тому завжди намагається відповідати сучасним вимогам кавоманів. Таким чином, кава в зернах Movenpick є сукупністю традиційного смаку та сучасних методів виробництва. Вже майже п'ятдесят років кавою Movenpick пригощають ресторани та готелі своїх відвідувачів у всьому світі. Відоме підприємство Merkur Kaffee AG, яке знаходиться у Швейцарії, займається виробництвом зернової кави Movenpick. Для його приготування використовуються одні з кращих сортів сумішей, спеціальна технологія обсмажування та рецепти, які відрізняються від традиційних - таких як, наприклад, в Італії. Кава в зернах Movenpick чудово передає характер людей альпійського краю, їх побут, унікальний спосіб життя і дуже виражену схильність до кулінарного вишукування. Він виготовляється за традиційною швейцарською рецептурою. У кожній пачці лише зерна, зібрані в горах на різних екологічно чистих плантаціях, які пройшли ретельний відбір; особливо важливим критерієм є концентрація у них дивовижних ароматів. Це і є основою стабільної якості кавового напою. Зерна переходять до процесу обсмажування (за особливої температури) тільки після багаторівневого контролю. Це здійснюється у цехах підприємства Darboven's професіоналами своєї справи за оригінальним швейцарським рецептом. При цьому своєрідне шліфування надає особливого смаку і дивовижного аромату цьому напою.