triangle

    Кава в капсулах

    Дивіться також 👉Кавомашини
    -5%

    У капсулах міститься кава, вирощена у південній частині країни у вулканічному грунті на висоті від 1300 до 2100 метрів над рівнем моря, де існує чітка відмінність між вологим та сухим сезонами. Це найзапашніша кава у світі з нотками жасмину та пелюсток троянд. Дуже солодкий у чашці, із середнім тілом та сиропом. Стійкий і дуже приємний післясмак. Ідеально подається зі сніданками та солодощами після їжі.
    -5%

    Бразилія капсули містять каву з області Серрадо в штаті Мінас-Жерайс, приблизно 1000 метрів над рівнем моря. Він класифікований як кава Specialty Strictly Soft завдяки ретельності вирощування, збору та обробки. У чашці вона помірно солодка та щільна, з ароматом, схожим на тост, та горіховим смаком. Ці якості означають, що він ідеально підходить для пиття у будь-який час.
    -5%

    У капсулах міститься кава з унікальними сенсорними якостями завдяки давнім традиціям, кропіткому добору та сприятливим кліматичним умовам у районі неподалік кордону з Гватемалою, на висоті понад 1200 метрів над рівнем моря. Ароматний букет кави упакований квітковими нотами, які заслужили його назву «La Flor», що означає «Квітка». Має бархатисте, ніжно-м'яке тіло з піднесеними шоколадними нотками.
    -5%

    Капсули Руанда, містять каву вирощену у високогір'ї на висоті близько 1700 метрів над рівнем моря, біля озера Ківу. Поєднання вулканічного ґрунту жаркого і вологого клімату забезпечує відмінні умови для вирощування кавових зерен Бурбон (сорт Арабіка). Завдяки скромному вмісту кофеїну, їм можна насолоджуватися будь-якої пори дня.
    -5%

    Міцна італійська кава середньої обсмажування для кофемашин Nespresso з насиченою консистенцією, ароматом та кремовим смаком. Ідеальний для любителів класичної кави.
    -5%

    Don Carlos Espresso Bar - міцна італійська кава середнього обсмажування для кавомашин Nespresso з насиченою консистенцією, ароматом та кремовим смаком. Ідеальний для любителів класичної кави. Don Carlos Espresso Bar - міцна італійська кава середнього обсмажування для кавомашин Nespresso з насиченою консистенцією, ароматом та кремовим смаком. Ідеальний для любителів класичної кави.
    -5%

    Без кофеїну Капсула заснована на дослідженнях та досвіді Caffè Carraro з 1927 року. аромату та повного, гладкого аромату без впливу кофеїну.
    -5%

    Еспресо крем суміш, яка була спеціально створена для посилення класичного смаку кави з більшою консистенцією та кремоподібністю, якими славиться італійський еспресо. Його відмінний вибір заснований на чудових солодких бобах Центральної Америки, арабіки кращих бразильських сортів Сантос. Додаткове тіло дається суміші шляхом додавання прекрасних індійських та індонезійських бобів робусти.
    -5%

    Чудова кава з квітковими ароматами в чашці і рідкісний натяк аромат альпійських трав. Дуже солодкий та шоколадний. Склад: 50% арабіка та 50% відмінної робусти.
    -5%

    Цей смак кави характеризується виразним ароматом і солодкуватим смаком з легкою фруктовою кислинкою.
    -5%

    Італійська Кава в капсулах для системи Lavazza blue. Підійде для гурманів, які обожнюють ароматний еспресо! До складу купажу входить близько 8 видів сортів арабіки, вирощених на плантаціях Латинської Америки та Африки. Після збирання зерна кави були очищені та оброблені вологим методом. Завдяки середній обсмажуванні кави Карраро у зернах має тонкий аромат та солодкий смак із найніжнішою квітковою нотою.
    -5%

    Інтенсивний аромат і смак з сильною індивідуальністю, проникаючим ароматом і обволікаючим смаком. Суміш класичних ароматів, що підтримуються хорошим тілом, з повним і енергійним смаком. індивідуальністю і всепроникним ароматом, що обволікає післясмаком. Суміш класичних ароматів підтримується твердим тілом зерна з повним енергійним живим смаком. Чудова кремоподібність гарантується цією всеосяжною кавою.
    -5%

    PRIMO MATTINO(Раніше ранок). Кава містить суміш, що характеризується великою присутністю робусти, яка надає напою насичений і рішучий смак. Додавання вишуканих індивідуально обсмажених якостей арабіки дозволяє цьому міцному еспресо якнайкраще виражати характеристики інтенсивної вершковості та повноти смаку.
    -5%

    Набір кави в капсулах Carraro з 1927. Ця кава є продуктом постійного вибору найбільш підходящих зелених кавових зерен та постійних досліджень процесів, які спрямовані на збереження чудових якостей напою та досягнення приємного аромату та тривалої вершковості. >
    -5%

    CAPPUCCINO – Інтенсивний кавовий аромат зливається з ніжною молочною піною. Дивовижний дегустаційний досвід. Не містить глютен.
    -5%

    Цей еспресо є продуктом постійної селекції найбільш підходящих зерен зеленої кави та безперервного процесу дослідження декофеїнізації продукту, спрямованих на збереження прекрасних якостей напою при невеликій, але стійкій піні, запашному фруктовому ароматі та м'якому смаку без кофеїну.
    -5%

    GUATEMALA - Найбільш відома кава з Гватемали вирощується в районі Антигуа на висоті 1600-2000 метрів над рівнем моря. Дрібні виробники досі використовують традиційні системи для вирощування, збирання та переробки ягід. В результаті виходить чудова кава, з квітковими ароматами в чашці і відтінками ароматів альпійських трав. Дуже солодкий та шоколадний; повне тіло та з найлегшою кислотністю. Прекрасно поєднується із солодкими чи несолодкими сніданками навіть у «довгому американському» варіанті.
    -5%

    Гондурас – 16 капсул, сумісних з dolce gusto®*.100% pure arabica la flor shg. Капсули гондурас містять каву з унікальними органолептичними аспектами. Це пов'язано зі сприятливими кліматичними умовами (області, що межують з гватемалою, понад 1200 метрів), а також із давніми традиціями та ретельним відбором. Його ароматичний букет сповнений квіткових нот, тому він заслужив назву "la flor", що означає "квітка". Кава з м'яким тілом, делікатно солодка та з приємними відтінками шоколаду. Походження смаку кави карраро Кожна чашка кави - це подорож навколо світу, занурення в дивовижне розмаїття природи, адже його смак змінюється від сезону до сезону, від урожаю до врожаю. Ось чому ми проїжджаємо тисячі кілометрів у пошуках кращого врожаю, добиваючись оптимальної та незмінної якості. Це те, чим ми займаємося щодня вже понад 90 років.
    -5%

    BRASILE - Цю каву вирощують у регіоні Серрадо штату Мінас-Жерайс на висоті 800 метрів над рівнем моря. Турбота, пов'язана з його вирощуванням, збиранням урожаю та переробкою, заслужила титул кави "Specialty Strictly Soft". Солодкий у чашці, але не надто, з нотками волоського горіха та ароматом підсмаженого хліба. Ці характеристики роблять його ідеальним для пиття у час доби.
    -5%

    Carraro Dolce Gusto Nocciolino- смачний кавовий напій з нотками лісового горіха, який можна пити у великій чашці для капучіно.
    -5%

    PURO ARABICA - Капсули Puro Arabica містять вісім добірних сортів кави арабіка. У його ароматному квітковому ароматі присутні нотки жасмину та пелюсток троянд, а аромат повний, з помітними солодкими нотками. У нього довгий, делікатний післясмак. Карабові зерна Арабіка, що використовуються, мають низький вміст кофеїну, тому їм можна з комфортом насолоджуватися кілька разів на день.
    -5%

    CAFFE & GINSENG - Корінь женьшеню надає суміші стимулюючої та оживлюючої властивості: природний бустер енергії, готовий до дегустації.
    -5%

    PRIMO MATTINO - Капсули Primo Mattino містять суміш із більшою часткою робусти, яка надає каві насичений та міцний смак. Вишукані, індивідуально обсмажені сорти арабіки додані в цей міцний еспресо, щоб підкреслити найкраще із щільної вершковості та повністю округлого смаку.
    -5%

    Руанда – 16 капсул, сумісних із dolce gusto®*. 100% pure arabica bourbon повністю вимита a. Ніжне тіло з приємним ароматом яблука та цитрусових. Капсули rwanda містять каву, вирощену у високогір'ї, на висоті близько 1700 метрів і недалеко від озера ківу, де поєднання ґрунту вулканічного походження та жаркого та вологого клімату сприяє росту цього сорту. В результаті виходить один з найкращих сортів кави у світі, який представлений у чашці з дивовижною силою аромату та приємною кислинкою. Завдяки невеликому вмісту кофеїну їм можна насолоджуватися будь-якої пори дня. Походження смаку кави карраро Кожна чашка кави - це подорож навколо світу, занурення в дивовижне розмаїття природи, адже його смак змінюється від сезону до сезону, від урожаю до врожаю. Ось чому ми проїжджаємо тисячі кілометрів у пошуках кращого врожаю, добиваючись оптимальної та незмінної якості. Це те, чим ми займаємося щодня вже понад 90 років.