triangle

    Кава без кофеїну (декаф)

    Дивіться також 👉Кавомашини
    кешбек від 396 ₴
    розстрочка
    -22%

    Ця безкофеїнова кава чарує м’яким смаком із нотками карамелі, стиглих ягід та ніжної цитрусової кислинки — ідеальний вибір для тих, хто цінує смак та полюбляє каву без кофеїну. Походить із регіону Уїла на південному заході Колумбії, де кавові плантації розташовані на висоті 1200–1800 м над рівнем моря. Завдяки родючому вулканічному ґрунту та м’якому клімату регіон дарує каві виняткову якість. Метод декафенізації CO2 дозволяє зберегти природний смак, видаляючи кофеїн із використанням вуглекислого газу. За даними Колумбійської федерації виробників кави (станом на 31 жовтня 2023 року), Уїла виробляє 2 666 185 мішків сорту Excelso, що становить 18,13% національного виробництва.
    кешбек від 126 ₴
    розстрочка
    -17%

    Кава змелена дрібно Ця безкофеїнова кава чарує м’яким смаком із нотками карамелі, стиглих ягід та ніжної цитрусової кислинки — ідеальний вибір для тих, хто цінує смак та полюбляє каву без кофеїну. Походить із регіону Уїла на південному заході Колумбії, де кавові плантації розташовані на висоті 1200–1800 м над рівнем моря. Завдяки родючому вулканічному ґрунту та м’якому клімату регіон дарує каві виняткову якість. Метод декафенізації CO2 дозволяє зберегти природний смак, видаляючи кофеїн із використанням вуглекислого газу. За даними Колумбійської федерації виробників кави (станом на 31 жовтня 2023 року), Уїла виробляє 2 666 185 мішків сорту Excelso, що становить 18,13% національного виробництва.
    кешбек від 126 ₴
    розстрочка
    -17%

    Ця безкофеїнова кава чарує м’яким смаком із нотками карамелі, стиглих ягід та ніжної цитрусової кислинки — ідеальний вибір для тих, хто цінує смак та полюбляє каву без кофеїну. Походить із регіону Уїла на південному заході Колумбії, де кавові плантації розташовані на висоті 1200–1800 м над рівнем моря. Завдяки родючому вулканічному ґрунту та м’якому клімату регіон дарує каві виняткову якість. Метод декафенізації CO2 дозволяє зберегти природний смак, видаляючи кофеїн із використанням вуглекислого газу. За даними Колумбійської федерації виробників кави (станом на 31 жовтня 2023 року), Уїла виробляє 2 666 185 мішків сорту Excelso, що становить 18,13% національного виробництва.