Діаметр, см 16 / Вид Каструля / Колір Комбінований / Бренд Krauzer / Матеріал Нержавіюча сталь
Переваги посуду з неіржавкої сталі: Під час виготовлення посуду використовується сталь марки 18/10. Номер 18/10 для неіржавкої сталі вказує на високу якість посуду Висока пластичність, міцність, стійкість до корозії в широкому діапазоні температур і середовищ, зокрема агресивного, не реагує на магніт За нержавійкою легко доглядати У процесі приготування можна використовувати будь-які ложки та лопатки, включно з металевими Можна готувати страви з оцтом й іншими кислотами (чого не можна робити в каструлі з низьким вмістом хрому та нікелю <18/10) Каструля з неіржавкої сталі має гарний вигляд, і ця краса зберігається довго — шматочки не відколюються, перепадів температури не боїться Товщина стінок 0.6 мм Полірування — дзеркальне, матове та комбіноване полірування високої якості Вибирається ергономічна форма ручки (зручна для схоплення) Капсульне дно — в основі технології якого лежить застосування товстого шару теплопровідного металу в основі каструлі — це мідні й алюмінієві сплави