Гейзерна алюмінієва кавоварка на 6 чашок Як приготувати каву в гейзерній кавоварці: ― налити в нижній резервуар води до обмежувальної риски ― засипати відповідну кількість меленої кави у фільтр ― всі частини ретельно зістикувати, якщо не хочете після відмивати кухню ― поставити кавоварку на вогонь ― насолоджуємося ароматним напоєм. Тонкощі приготування кави гейзерним методом: ― Для гейзерній кавоварки потрібно брати каву середнього помелу, а ще краще — навпіл середній і крупний помел. Тоді кава виходить більш ароматною. ― Крім кави, в гейзерній кавоварці можна заварювати чай і трав'яні збори, за тією ж технологією. ― Після використання, всі частини кавоварки, що контактують з кавою, бажано мити з миючим засобом в теплій воді. Саме мити, а не обполіскувати, інакше до смаку кави повільно і неухильно буде домішуватися смак згірклого жиру, попереднього кави і накипу.