Какао-порошок ТМ Чемпіон Какао-порошок використовується при виготовленні кондитерських, хлібо-булочних, желейних виробів, гарячих напоїв та десертів. Також широко використовують при приготуванні молочних виробів (шоколадне масло, сирки), глазурі тощо. Cклад: Какао-порошок (10-12% какао-масла). Може містити глютен (пшеничний), кунжут. Харчова цінність на 100 г продукту: Енергетична цінність – 338.2 ккал Жири – 14 г Білки –25.4 г Вуглеводи – 29.5 г Умови зберігання: Зберігати в чистому, сухому, добре вентильованому місці, при температурі від 0 ° С до 25 ° С і відносній вологості повітря не більше 75%. Упаковка - 80 г Термін придатності: 12 місяців