Сухе кокосове молоко – це натуральний порошок, приготований з м'якоті кокосового горіха. В процесі отримання, сухе кокосове молоко не втрачає біологічної і харчової цінності, має типовий смак і аромат натурального кокосового молока. Для приготування кокосового молока розведіть 3-4 ст. ложки порошку в 200 мл води. Кокосове молоко – солодка, молочно-біла кулінарна основа, отримана з м'якоті дозрілого кокоса. Колір і насичений смак молока можна пояснити високим вмістом олії та жирів. Кокосове молоко виготовляється з кокосової м'якоті, надзвичайно багатою магнієм, залізом і баластними речовинами, тому воно нерідко застосовується при авітамінозах, нервових розладах, а також при лікуванні урологічних захворювань.