Історія шоколаду Milka почалася в 1901 році, коли фабрика Філіпа Сушарда випустила першу плитку молочного шоколаду. Назва Milka утворилася із двох німецьких слів – Milch (молоко) та Kakao (какао), за назвами головних інгредієнтів молочного шоколаду. Шоколад Milka MAX Peanut Caramel – молочний шоколад із 100% альпійського молока з карамельно-арахісовою начинкою та повітряним рисом. Таке яскраве поєднання смаженого арахісу, тягучої карамелі та ніжного шоколаду подарує довгу насолоду смаком. Склад: цукор, арахіс обсмажений (11%), какао-масло, жир рослинний (пальмовий), молоко сухе знежирене, сироватка суха молочна, какао терте, сироп глюкозний, арахісове паста 3%, жир молочний, сироп глюкозно-фруктозний, арахіс подрібнений 1%, молоко знежирене згущене з цукром, емульгатори (лецитин соєвий, Е476, Е471), борошно рисове, паста горіхова (фундук), сіль, ароматизатори, регулятор кислотності (Е500(і)).