Какао – печиво-сендвіч, наповнений ванільним кремом. Виготовляється це смачне та ароматне печиво торговою маркою Galletas Gullón. Компанія є одним із найбільших постачальників печива не тільки в Іспанії, а й у всій Європі. Заснований бренд у 1892 році Мануелем Гуллоном. Асортимент продукції торгової марки представлений класичним печивом, що не містить глютену, лактози, печінки без горіхів, яєць та/або сої, продукції для дітей та іншими видами. Високий вміст клітковини та нульового цукру. Без додавання цукру: цукор, що міститься в цьому печінці, природно міститься в інгредієнтах, з яких воно зроблено, наприклад, в злаках. У продукт не додано цукор. Високий вміст клітковини: печиво з високим вмістом клітковини, оскільки воно містить понад 6 г клітковини на 100 г продукту. Експерти рекомендують дорослим людям щодня вживати від 25 до 35 г клітковини. Вегетаріанські печива з вегетаріанською печаткою можуть містити серед своїх інгредієнтів та/або сліди молочних продуктів або яєць. Склад: пшеничне борошно 41%, начинка 29%, підсолоджувач (мальтитол), рослинний жир (пальмовий і пальмовий ядр), пшеничний крохмаль, рослинна клітковина, рослинна олія (високоолеїнова соняшникова олія), натуральний ароматизатор-порошок5 , гідрокарбонат амонію), сіль, ароматизатор. Містить цукор природного походження. Може мати сліди молока. Надмірне вживання може спричинити проносний ефект. Енергетична цінність 1702 кДж/408 ккал. Жири 17 г з яких Насичені: 4,9 г ? Вуглеводи 65 г з яких Цукор: 2,4 г Клітковина 9,0 г Білки 5,0 г Сіль 1,0 г Вага: 210 г Виробник: Іспанія