triangle

    Білий шоколад

    кешбек від 2 ₴
    розстрочка
    -25%

    Білий класичний шоколад Velvet 33,1% з мигдалевими чіпсами кокосовою стружкою та сухим кокосовим молоком 90 грамів Опис товару: Крафтова шоколадна плитка, створена на основі бельгійського білого шоколаду Barry Callebaut Velvet 33,1%, поєднує в собі вишукані смаки вершкового шоколаду та екзотичних ноток кокосу та мигдалю. Легкий, ніжний смак з карамельно-ванільним післясмаком – ідеальний десерт до чаю чи кави або подарунок для справжніх гурманів. Склад: Шоколад: какао-масло, молочні продукти (молочний жир, знежирене молоко), знежирений цукор, ванілін. Додаткові компоненти (30% від загальної маси): · Мигдалеві слайси – обсмажені, дрібно змелені; · Кокосова стружка – дрібна, жирністю 65%; · Сухе кокосове молоко – натуральне, духм’яне, жирністю 50%. Вага: 90 г (± 3–5 грам) Розмір плитки: 153×77×10 мм. Упаковка: прозора плівка та картонна коробка з віконцем, чорного, крафтового, рожевого, червоного, блакитного, зеленого, золотистого або сріблястого кольору, розміром: 160×80×17 мм. Естетичний зовнішній вигляд підходить для подарунку. Особливості: · Виготовлено з натурального бельгійського шоколаду; · Витончений смак з нотами кокоса та хрумкого мигдалю; · Виріб ручної роботи, виготовлений в Україні. Зверніть увагу: колір і зовнішній вигляд можуть дещо відрізнятися від зображень на сайті через природні особливості інгредієнтів. Умови зберігання: у сухому, прохолодному місці, без прямого сонячного світла при температурі не вище +18°C, бажано в холодильнику. Термін придатності: 12 місяців з дати виготовлення (вказано на упаковці).
    кешбек від 2 ₴
    розстрочка
    -25%

    Білий класичний шоколад Velvet 33,1% з мигдалевими пластівцями, банановими чіпсами та сухофруктами манго вишні журавлини та помело – 100 грамів СКЛАД: ШОКОЛАД: какао продукти (какао масло), молочні продукти (молочний жир та молоко знежирене), знежирений цукор, ванілін. ДОДАТКОВІ КОМПОНЕНТИ (30% від загальної маси): Горіхи: мигдалеві пластівці –обсмажені, дрібно змелені; Сухофрукти: бананові чіпси – просушені, дрібно змелені; цілі ягоди сушеної журавлини; ягоди вишні двох видів: в’ялена дика з кислинкою (іноді трапляється дрібна кісточка) та у вигляді цукатів; манго – стигле, жовте порізане соломкою; помело – цитрусовий фрукт, порізаний шматочками. ВАГА: 100 грамів (+/- 3-5 грамів). УПАКОВКА: прозора плівку та картонна коробка з віконцем, чорного, крафтового, рожевого, червоного, блакитного, зеленого, золотого чи сріблястого кольору, розміром 160*80*17 мм, що надає виробу естетичного та презентабельного вигляду. Зверніть увагу, колір та зовнішній вигляд виробу може незначною мірою відрізнятися від зображення на сайті. Зберігання: рекомендовано зберігати у холодильнику або при температурі не вище +18ºС у сухому місці без потрапляння сонячних променів. Термін придатності: 12 місяців з дати виготовлення. Дата та склад позначені на звороті упаковки. Шоколадна плитка вагою 100 грамів і розміром 153*77*10 мм виготовлена із натурального Бельгійського білого шоколаду Velvet знаменитої марки Barry Callebaut. До складу шоколаду увійшли: какао – масло, цукор, вершки, сухе молоко та ванілін. Завдяки такому складу шоколад має колір слонової кістки, іноді з легким жовтуватим відтінком (залежно від сорту какао бобів та виробленого з них какао – масла). Смак, білий шоколад, має вишуканий та витончено ніжний, що відрізняється надзвичайною м’якістю і майже оксамитовою текстурою, яка легко тане на язиці. В той же час – це яскраво виражений, насичений, водночас легкий і добре збалансований смак. Чудово відчуваються ноти молочно-кремових вершків, свіжого запашного молока, з карамельним відтінком та солодким ванільним ароматом. Аромат — теплий і ніжний, схожий на запах щойно нагрітих вершків. До складу шоколадної плитки, окрім самого шоколаду, у вигляді начинки увійшли горіхи та п’ять видів сухофруктів, що мають приємну кислинку, м’яку текстуру та насичений смак. Вони надають виробу пікантності та характерної класичної нотки: - обсмажені до хрускоту, дрібно змелені мигдалеві пластівці (це той самий горіх мигдалю, проте очищений від грубуватої шкірки і нарізаний тоненькими слайсами); - хрусткі та поживні бананові чіпси, створені без використання цукру, дрібно змелені; - цілі ягоди сушеної журавлини без додавання цукру – мають натуральний смак з легкою кислинкою; - в’ялена дика вишня з виразною кислинкою та злегка підкопченим присмаком (іноді трапляється дрібна кісточка); - крупна вишня у вигляді цукатів – має приємний солодкий смак; - сушене манго – порізане соломкою, має приємний кисло-солодкий смак; - помело – яскраво-зелений цитрусовий фрукт, з освіжаючим кисло-солодким смаком, з нотами м’яти та хвої, порізаний шматочками. Всі компоненти ідеально поєднуються між собою, роблячи цю плитку приємною, ніжною, ароматною та справді унікальною на смак, зовсім не схожою на будь які інші шоколадні вироби, які до цього вам доводилося куштувати. Шоколад з горіхом та сухофруктами ідеально смакуватиме з чаєм, кавою, чи напівсолодким сухим вином, або навіть з лікером. Експериментуйте, спробуйте самі, пригостіть друзів чи знайомих, або ж візьміть з собою, як смачний додаток до подарунка близькій людині. Адже цей шоколад обов’язково сподобаються як дорослим так і дітям.
    кешбек від 3 ₴
    розстрочка
    -25%

    Білий класичний шоколад Velvet 33,1% з сублімованою малиною 90 г преміальна крафтова плитка Опис товару: Білий шоколад Velvet 33,1% — вишуканий преміальний шоколад із ніжною вершково-кремовою текстурою та м’яким, збалансованим смаком. Він створений без штучних барвників чи ароматизаторів та має природний світлий колір і делікатний аромат. У поєднанні із дрібними шматочками натуральної, ароматної сублімованої малини цей шоколад створює чудовий баланс солодкості та легкої фруктової кислинки. Ягідні нотки додають десерту свіжості та аромату, роблячи його легким, витонченим і по-справжньому незабутнім. Склад: Шоколад: какао-масло, молочні продукти (молочний жир, знежирене молоко), знежирений цукор, ванілін, емульгатор — лецитин соєвий (без додавання барвників та ароматизаторів, виробник інгредієнтів — Barry Callebaut, Бельгія) Додаткові компоненти (7% від загальної маси): сублімована малина — легкі, ароматні шматочки, що додають приємну ягідну кислинку. Вага: 90 г (± 3–5 грам) Розмір плитки: 153×77×10 мм. Упаковка: прозора плівка та картонна коробка з віконцем, чорного, крафтового, рожевого, червоного, блакитного, зеленого, золотистого або сріблястого кольору, розміром: 160×80×17 мм. Лицьовий візерунок плитки може відрізнятися (випадковий варіант). Естетичний зовнішній вигляд підходить для подарунку. Особливості: · виготовлено з натурального бельгійського шоколаду; · ніжно, кремова текстура; · вишуканий вершковий смак; · яскраві ягідні нотки малини; · природня солодкістю без зайвих добавок; · виріб ручної роботи, виготовлений в Україні. Зверніть увагу: колір і зовнішній вигляд можуть дещо відрізнятися від зображень на сайті через природні особливості інгредієнтів. Умови зберігання: у сухому, прохолодному місці, без прямого потрапляння сонячного світла при температурі не вище +18°C, бажано в холодильнику. Термін придатності: 12 місяців з дати виготовлення (вказано на упаковці). Як смакувати? Білий шоколад Velvet ідеально поєднується з: · кавою; · чаєм; · білими чи рожевими сухими винами; · та будь які ваші варіанти. Плитка стане чудовим подарунком або стильним доповненням до подарункового набору. Трохи історії та чим особливий білий шоколад Velvet? Білий шоколад Velvet 33,1% — це сучасна, досконало вивірена рецептура, створена фахівцями однієї з провідних світових шоколадних компаній. Його головна особливість — дивовижно ніжна текстура та природна солодкість, яка чудово поєднується зі свіжими, легкими ягідними відтінками сублімованої малини. Шоколад Velvet виготовляється з високоякісної сировини взятої з преміальних какао бобів, подібно до виноградників, які визначають характер вишуканих вин. Так і досконалий баланс какао-масла та молочних компонентів створює м’який, чистий смак, який неможливо порівняти з мас-маркет шоколадом із супермаркетів. Його смак відрізняється чистотою, збалансованістю та м’якістю, а в поєднанні з сублімованою малиною розкриває нові ягідно-кремові відтінки.