triangle

Шалені знижки до -90% на все і лише 2️⃣4️⃣ листопада кешбек до 3️⃣5️⃣%!

Кешбек до 35% для підписників Black при передоплаті замовлення картою 💳

Кешбек 35% на обрані товари популярних брендів тут:

А тут кешбек 20% НА ВСЕ! 👇

    Категорія
    Приналежність
    Вид
    Розмір
    Таблиця розмірів
    Розміри
    Розміри
    Колір
    Бренд
    Механізм
    Ціна
    від
    до
    Вік
    Кількість в упаковці, пар
    Кількість в упаковці, шт
    Ароматизація
    Аудиторія
    Розмір сумки/валізи
    Аромат ноти бази
    Ширина реміня
    Матеріал корпусу
    Форма корпусу
    Кісточки
    Тип низу
    Матеріал браслета/ремінця
    Країна бренду
    Застібка
    Класифікація
    Покриття
    Комір
    Склад устілки
    Склад підошви
    Склад верха
    Склад
    Тип чашечки
    Крій
    Декор
    Форма прикраси
    Щільність
    Призначення
    Діаметр, см
    Ефект
    Ступінь дії
    Фасон
    Особливість
    Цифри
    Тип плівки
    Довжина виробу
    Довжина в складеному вигляді, см
    Форм-фактор
    Формат
    Функціональні особливості
    Тип скла
    Аромат ноти серця
    Висота підбора
    Тип каблука
    Капюшон
    Вид каменю
    Марка
    Висота посадки
    Довжина, см
    Довжина в складеному стані, см
    Колір лінзи
    Склад підкладки
    Матеріал
    Матеріал основний/корпусу
    Колір металу
    Кількість основних відділень
    Кількість порцій/капсул
    Оптичне покриття
    Країна виробництва
    Вихідний струм, А
    Візерунок
    Тип ручки
    Тип кишень
    Push-up
    Матеріал оправи
    Проба
    Сезонність
    Вид шкіри
    Тип шкіри
    Фасон рукава
    Сумісність зі смартфоном
    Модель смартфона
    Форма каменю
    Ширина бретель
    Структура
    Стиль
    Тара/упаковка
    Фактура
    Довжина рукава
    Час застосування
    Вид носка
    Аромат верхні ноти
    Тип
    Тип окулярів
    Тип каменю
    Тип бретель
    Матеріал верху
    Об'єм, мл
    Водонепроникність
    Вага утеплювача, г / м2
    ¯\_(ツ)_/¯
    У вас немає обраних фільтрів
    кешбек 8 ₴

    На розмір ХL довжина внутрішнього шва 16 см, ширина по низу виробу (напівобхват) 33 см.
    кешбек 63 ₴
    -52%

    Тонік чудово освіжає та має виражену зволожуючу дію. Володіє легким освітлюючим ефектом, знижує вираженість пігментних плям. Бореться з тьмяністю, покращує колір обличчя. Запускає в шкірі природний процес вироблення колагену та гіалуронової кислоти. Активні компоненти Центелла азійська: - містить потужний антиоксидант, який запускає в шкірі природний процес вироблення колагену і гіалуронової кислоти; - активно бореться зі старінням, в тому числі з фотостарінням; - знижує активність хвороботворних бактерій і загоює епідерміс, бореться з рубцями та постакне; - розгладжує зморшки, знімає сухість і лущення; - освіжає шкіру, володіє легким освітлюючим ефектом, знижує вираженість пігментних плям; - покращує кровообіг, бореться з тьмяністю, покращує колір обличчя. Гіалуронова кислота: - утворює на шкірі найтоншу плівку, яка активно вбирає вологу з навколишнього середовища, зберігаючи її в роговому шарі; - забезпечує поверхневе зволоження шкіри та одночасно встановлює захисний бар'єр; - є відмінним засобом для пошкодженої шкіри, захищаючи її в той час, поки йдуть відновлювальні процеси; - сприяє регенерації шкірного покриву без шрамів; - захищає шкіру від інфекцій, оскільки бактеріям складно проникнути через структуру плівки, незамінна при лікуванні вугрової висипки; - забезпечує миттєвий ефект ліфтингу шляхом створення на шкірі полімерної мікроплівки. Sodium PCA: - кондиціонує і пом'якшує шкіру; - зберігає вологу в клітинах шкіри; - прискорює клітинний обмін речовин; - підвищує стійкість шкіри до негативного впливу навколишнього середовища; - приводить в норму водно-ліпідний баланс; - збільшує захисні властивості шкіри; - надає шкірі здорового вигляду; - покращує еластичність шкіри. Спосіб застосування: Нанесіть невелику кількість тоніку на попередньо очищену шкіру. Уникайте потрапляння в очі.
    кешбек 2 ₴
    -94%
    Колір Бежевий / Фасон Тріенджел / Матеріал Поліамід / Тип чашечки М'яка / Фактура Гладка
    Бюстгальтер з м'якими трикутними чашечками на кісточках, із зручної еластичної тканини з декоративним мереживом уздовж чашок. Незнімні регульовані бретелі. Застібка ззаду на два гачки з трьома положеннями.
    кешбек 1 ₴
    -22%

    силіконові бретелі з металевим кріпленням. Ширина: 12 мм
    кешбек 52 ₴
    -64%
    Тип Всі типи волосся / Призначення Від січення волосся, Живлення, Очищення, Відновлення, Доглядаючий, Зміцнення / Аудиторія Для жінок
    Шампунь-активатор забезпечує інтенсивне відновлення волосся з першого застосування. Екстракт шишок хмелю оздоровить шкіру голови, поліпшить її гідробаланс, зміцнить волосяні цибулини. Вітамін В5 стимулює активний ріст волосся, відновлює пошкоджене волосся і запобігає посіченню кінчиків. Формула збагачена ефірною олією лемонграсу, зменшує свербіж, очищає пори шкіри голови та регулює роботу сальних залоз. Активні компоненти Екстракт хмелю: - відновлює жировий баланс волосся і шкіри голови; - покращує обмінні процеси в епідермісі; - запобігає появі лупи та випаданню волосся. Ефірна олія лемонграсу: - знімає запалення та усуває свербіж, оздоровлюючи шкіру голови; - регулює роботу сальних залоз, допомагаючи довше зберегти волоссю доглянутий вигляд; - стимулює кровообіг шкіри голови. Гідролізовані протеїни пшениці: - містять безліч амінокислот, включаючи гліцин, аланін, пролін і глутамін; - відновлюють водний баланс шкіри та волосся запобігають зневодненню; - активізують ріст волосяних цибулин; - повертають волоссю блиск і гнучкість, запобігають ламкості та потовщують їх структуру. згладжують поверхню волосся і знижують його електростатичність. Вітамін В5: - стимулює ріст нового волосся і спонукає волосся, яке щойно почало рости, до інтенсивного розвитку; - запобігає зневодненню волосся та шкіри голови, попереджає появу лупи; - бере участь в процесі постачання волосся поживними речовинами, допомагає транспортувати білки, вуглеводи та жири, а також запускає обмінні процеси. Спосіб використання: Нанести шампунь на ретельно зволожене волосся та шкіру голови. Масажувати шкіру протягом 2-3 хвилин. Змити водою. Повторити 2-3 рази. Для найкращого ефекту використовувати у комплексі з кондиціонером та маскою Hop Cones & B5 Hair Growth Invigorating та Мультиактивним комплексом з екстрактом шишок хмелю Multi-Active Hop Cones.
    кешбек 8 ₴
    кешбек 75 ₴
    -68%
    Аудиторія Для жінок / Призначення Заспокоєння, Доглядаючий, Для очей, Відновлення, Для пружності, Комплексний, Регенерація, Живлення / Тип Усі типи / Час застосування Універсальний
    ЗВЕРТАЄМО ВАШУ УВАГУ НА ТЕ, ЩО ПРИ ОТРИМАННІ ЗОВНІШНІЙ ВИГЛЯД ТАРИ МОЖЕ ДЕЩО ВІДРІЗНЯТИСЯ ВІД ЗОБРАЖЕННЯ НА САЙТІ. СКЛАД ТА ЯКІСТЬ ПРОДУКТУ ЗАЛИШАЮТЬСЯ НЕЗМІННИМИ! Ідеальна комбінація по догляду за шкірою. Сироватка зволожує глибокі шари шкіри і діє як протизапальний агент. Попереджає старіння і відроджує молодість шкіри. А відновлююча сироватка навколо очей. Засіб забезпечує ліфтинг-ефект, сповільнюючи процес природного старіння епідермісу в ніжній зоні навколо очей. Зволожує, пом'якшує. До складу сироватки входить кофеїн і екстракт зеленого чаю, які знімають набряк і ефект втоми, сині плями навколо очей. До складу входить: Гіалуронова сироватка Hillary Smart Hyaluronic; Відновлююча сироватка навколо очей Hillary Anti-fatigue. Спосіб застосування: Hillary Smart Hyaluronic нанести масажними рухами невелику кількість сироватки на чисту шкіру обличчя, шию і зону декольте. Наносити сироватку можна щодня, в тому числі як активний засіб під денний крем, а також увечері. Також можливо змішування і одночасне нанесення гілауроновой сироватки і флюїди Хілларі. Далі невелика кількість сироватки Hillary Anti-fatigue нанесіть кінчиками пальців на добре очищену шкіру навколо очей, один або два рази на день.
    кешбек 1 ₴
    -89%
    Колір Теракотовий / Матеріал Бавовна, Трикотаж / Візерунок Однотонний / Стиль Кежуал
    кешбек 4 ₴
    -69%

    Тьмяні й пошкоджені локони псують не тільки настрій, але і зовнішній вигляд. Бальзам-ополіскувач для тьмяного волосся від бренда Balea допоможе впоратися з цією проблемою. Формула продукту збагачена м'якими очищувальними агентами, вітаміном В3 і провітамін В5. Комплекс активних інгредієнтів допомагає зволожити і наситити поживними елементами пасма, а також відновлює їхній природний блиск. Ніжна консистенція легко розподіляється по полотну волосся, огортаючи і утворюючи захисний бар'єр.
    кешбек 35 ₴
    -61%
    Аудиторія Для жінок / Тип Усі типи / Вік Без обмежень
    Твердий парфумований крем-баттер HiLLARY - це унікальний продукт, в якому поєдналися корисні властивості природних складників з усього світу і вишукана парфумерна композиція. Надзвичайне живлення і дбайливе зволоження вашої шкіри поєднуються з тонким ароматом, який надовго залишиться з Вами після використання. Живить шкіру натуральними компонентами, зволожує, робить пружною і загоює. Захищає від сухості, сонця, морозу і ультрафіолету. Крем благотворно впливає на інертну і мляву шкіру, дає тонізуючий та освіжаючий ефект. Використовується для догляду за проблемними ділянками тіла, які мають схильність до сухості та зниження пружності. У складі засобу не міститься вода, його формула, збагачена тільки натуральними маслами, інтенсивно зволожує шкіру, моментально усмоктується і проникає в усі шари дерми. Масло зберігає молодість, гладкість і здоров'я Вашої шкіри. Активні інгрідієнти: Масло какао: - ефективно зволожить і пом'якшить шкіру; - глибоко проникне в клітини; зробить шкіру пружною, гладкою, еластичною; - наситить поживними речовинами. Особливо корисним масло какао для шкіри стає в холодний осінній і зимовий сезон, коли сухе і морозне повітря її зневоднює. Масло каріте (ши): - завдяки УФ-фільтрам, добре захищає шкіру від дії сонячних променів; - попереджає сонячні опіки і є ефективним засобом їх лікування; - під час зимових морозів і вітрів воно також стане хорошим захистом для шкіри обличчя і рук; - відмінно вбирається і, на відміну від масел кокоса і какао, не залишає на шкірі жирного блиску. Кокосове масло: - пом'якшує огрубілу і занадто суху шкіру; - перешкоджає появі тріщин, роздратувань і лущень; - можна використовувати для регулярного догляду за шкірою ніг і рук і за нігтями; Масло манго: - має протизапальну, регенеруючу, зволожуючу, пом'якшувальну, а також фотозахисну дію; -добре допомагає при лікуванні багатьох шкірних захворювань, наприклад, дерматит, псоріаз, шкірний висип, екземи; - масло манго застосовують для того, щоб зменшити свербіння від укусу комах; Спосіб застосування: Невелику кількість крем-баттеру розподілити на чисту (вологу) шкіру. Може використовуватися як на все тіло, так і місцево, на сухі ділянки шкіри, які потребують живлення. Він буде танути прямо на очах від тепла твого тіла і добре вбиратися.
    кешбек 114 ₴
    -52%

    Зустрічайте нашу новинку! Набір для комплексного догляду за шкірою – Ампульна сироватка з центелою та Мультисироватка з ніацинамідом і цинком! Ці два потужні засоби допоможуть вам досягти ідеального стану шкіри, забезпечуючи її здоров'я, пружність і сяйво. Мультисироватка з ніацинамідом та цинком Цей багатофункціональний серум – справжній рятівник для вашої шкіри! Завдяки вмісту 7% ніацинаміду та 2% цинку PCA, він ефективно бореться з фотопошкодженнями, захищає від синього світла і міських забруднень. Серум зменшує пігментні плями, постакне, зміцнює захисний бар'єр, регулює роботу сальних залоз і покращує колір обличчя. Ідеально підходить для жирної, проблемної, зрілої та пігментованої шкіри. Ампульна сироватка з центелою Для чутливої шкіри з особливими потребами цей засіб – просто знахідка! Сироватка з екстрактом центелли азійської на 30% заспокоює, зволожує і живить шкіру, зменшуючи запалення та подразнення. Гіалуронова кислота та пантенол відновлюють гідробаланс, а цераміди рисових висівок та пептиди ущільнюють шкіру, відновлюють її захисний бар'єр і запобігають передчасному старінню. Регулярне використання забезпечує тривалу заспокійливу та зволожуючу дію, покращуючи овал обличчя та розгладжуючи рельєф шкіри. Зробіть крок до бездоганної шкіри з нашим досконалим дуетом сироваток! До набору входять: - Мультисироватка з ніацинамідом та цинком Hillary Multi Niacinamid serum, 30 мл - Ампульна сироватка з центелою Hillary Ampoule Centella Serum, 30 мл Спосіб застосування: Мультисироватка з ніацинамідом та цинком - Нанесіть на очищену зволожену шкіру по 1-2 краплі, розподіліть по косметичних лініях обличчя, окрім зони навколо очей. Ампульна сироватка з центелою - Нанесіть на очищену зволожену шкіру на 1-2 краплі, розподіляти по косметичних лініях обличчя, включаючи зону навколо очей. Застереження! Сироватку з центелою не слід використовувати при вагітності та грудному вигодовуванні! Виробник залишає за собою право удосконалювати рецептуру продукту взаємозамінними компонентами, які мають той же косметичний ефект. Текстура та колір засобу можуть відрізнятися від того, що ви бачите на екрані. Натуральна косметика не є гіпоалергенною. За 24 години до застосування проведіть алергопробу на згині ліктя.
    кешбек 12 ₴
    -46%
    Аудиторія Для жінок / Призначення Очищення
    Bevola Dry Shampoo Classic ідеально підходить для використання між миттям волосся. Швидко та легко зчищається щіткою, не залишаючи білих слідів після чищення. Легко використовувати без води. Ефективний для жирних ліній волосся, має свіжий аромат. Сумісність зі шкірою, протестовано та підтверджено дерматологічними тестами.
    кешбек 29 ₴
    -43%

    зволожуючий крем з вмістом гіалуронової кислоти. Відразу після нанесення ви відчуєте, як крем перетворюється в воду (в крапельки води), насичуючи клітини шкіри обличчя. Структура крему забезпечує швидке вбирання речовин. До складу крему, крім гіалуронової кислоти) входить комплекс з 7 натуральних рослинних компонентів, поліпшуючи загальний стан шкіри (екстракти: женьшеню, бобів, молочних білків, мигдалю, лимона, зеленого чаю і алое вера). Застосування: нанесіть необхідну кількість крему завершальним етапом по догляду. Масажними рухами розподіліть по шкірі обличчя
    кешбек 16 ₴
    -60%

    Парфумований скраб для тіла Hillary Nude Beauty Body Scrub відлущує омертвілі клітини і надає шкірі гладкості завдяки цукровим гранулам, зволожує і живить шкіру присутніми в ньому оліями, виводить зайву рідину, готує шкіру до антицелюлітного догляду, а також залишає на шкірі легкий приємний аромат. Активні компоненти. Оливкова олія: -володіє пом'якшуючими, зволожуючими і -антисептичними властивостями; -прекрасно тонізує і оздоровлює шкіру тіла; -зменшує кількість ороговілих частинок шкіри і захищає від забруднень навколишнього середовища. Олія виноградних кісточок: -контролює вміст підшкірного сала; -перешкоджає ранньому старінню шкірного покриву; -прискорює регенеративную функцію в клітинах епідермісу. Олія авокадо: -регулює кисневий обмін і кровообіг; -поповнює нестачу вологи; -стимулює регенерацію та зменшує розтяжки і мікропошкодження. Спосіб застосування. Нанесіть на розпарену після ванни, душу або сауни шкіру тіла круговими масажними рухами, приділяючи особливу увагу проблемним зонам. Залиште на шкірі на 5-10 хвилин для інтенсивнішого впливу, змийте теплою водою і промокніть шкіру рушником. Beauty-хак. Для максимального ефекту використовуйте в комплексі з масажною щіткою і антицелюлітною олією від HiLLARY. ВАЖЛИВО! Не використовуйте скраб при важких формах шкірних (в тому числі судинних) захворювань, відкритих пошкодженнях шкіри.
    кешбек 3 ₴
    -44%
    Тип Проблемна / Аудиторія Для жінок / Призначення Лікування акне
    маска з екстрактом чайного дерева володіє антибактеріальними, протигрибковими та противірусними властивостями. Вона покращує стан шкіри, схильної до акне, екземі і вугрової висипки. Масло чайного дерева загоює рани, знімає почервоніння і набряклість, усуває свербіж, відновлює природну забарвлення і рельєф шкіри після лікування. Завдяки багатогранному, а багато в чому унікальному складу (L-терпинеол, вірідіфлорен, В-терпинеол, аллігексаноат), масло чайного дерева володіє масою властивостей, що приносять користь нашій шкірі, при цьому будучи лідером серед інших ефірних масел. Бактерицидну дію масла можна порівняти хіба що з дією евкаліпта. Маска має антисептичну, бактерицидну, противірусну, протигрибковий, захисне і ранозагоювальну властивості. Особливо підійде в догляді за жирним типом обличчя і проблемною шкірою. , Вийміть тканинну маску з упаковки, залишок есенції злийте в баночку, нанесіть маску на 40 хвилин. Після цього дайте особі повністю висохнути і нанесіть сироватку і щоденний крем. Залишки есенції використовуйте на ніч і вранці до повного вбирання. Рекомендується використовувати маски курсом в 10 днів або 1-2 рази на тиждень
    кешбек 32 ₴
    -55%

    Лавандовий міст для обличчя Hillary LAVENDER MIST освіжає, живить і зволожує шкіру обличчя. При розпиленні міст огортає обличчя ніжним серпанком, роблячи її ніжною, оксамитовою та насиченою. Має дуже легку формулу, посилює дію інших косметичних засобів, сприяє природному відновленню шкіри. Спрей-міст швидко освіжить шкіру, тонізує, знімає почуття втоми, а також закріплює макіяж. Підходить для нормальної, жирної та комбінованої шкіри. Лавандовий міст для обличчя Hillary LAVENDER MIST: - знімає подразнення, звужує пори, вирівнює тон шкіри; - застосовується як тонер перед нанесенням сироватки і зволожуючого крему; - пробуджує енергію і активізує регенераційні процеси в дерми; - може бути використаний у будь-який час доби при найменшому відчутті дискомфорту, як з макіяжем, так і без; - відновлює водно-ліпідний баланс шкіри; надає шкірі додаткову гладкість і м'якість, - бореться з першими ознаками старіння; має ніжний аромат лаванди. Активні компоненти. Рослинний гліцерин: - необхідний для роботи аквапоринів в клітинах; - проникає глибоко в шкіру і сприяє насиченню водою всіх її шарів; - перешкоджає потраплянню на верхні шари шкіри частинок пилу та мікроорганізмів; - захищає епідерміс від запалень і подразнень. Пантенол: - збільшує швидкість регенерації шкіри; - упорядковує процес метаболізму клітин; - стимулює вироблення колагену в шкірі; - розгладжує зморшки і сприяє загоєнню мікротріщин; - робить шкіру пружною та еластичною; зволожує і живить суху шкіру. Комплекс ПАР рослинного походження (децил глюкозид, натрію лаурил глутамат): - очищає і матує шкіру; - сприяє нормалізації виділення себума; - знімає подразнення шкіри; - перешкоджає осіданню частинок бруду на шкірі. Beauty-хак. У сухий сезон можна наносити в офісі або вдома на обличчя для зволоження, влітку – для освіження і комфортного перебування в жарку погоду. Спосіб застосування. Наносити на очищену шкіру обличчя вранці і ввечері перед сном. Може використовуватися в якості тоніка перед доглядовими засобами, а також наноситися поверх макіяжу для його закріплення.
    кешбек 28 ₴
    -65%

    Арганова олія Hillary Argan Oil - унікальний за своїми властивостями продукт, багатий незамінними ненасиченими жирними кислотами, включаючи лінолеву кислоту, яка не синтезується організмом і є компонентом вітаміну F. Олія аргани багата натуральними антиоксидантами – поліфенолами та токоферолами (вітамін Е). Поліфеноли володіють протизапальним ефектом. Тільки в аргановій олії містяться рідкісні стерини, які мають протизапальну і протиалергічну дію. Є натуральним продуктом, який має величезну кількість позитивних властивостей. Властивості арганової олії: - захищає шкіру від руйнування, зберігає природний гідроліпідний шар шкіри; - бореться зі старінням шкіри, розгладжує шкіру, зменшує глибину зморшок; - заспокоює та пом'якшує суху або запалену шкіру; - зволожує шкіру, усуває сухість і подразнення; - сприяє загоєнню ран, опіків, у тому числі сонячних; - усуває шрами та сліди від акне; - полегшує симптоми екземи та псоріазу; - відновлює слабкі, ламке, сухе волосся; - усуває лупу; - надає волоссю здоровий і природний блиск. Косметична олія аргани є унікальною, оскільки дуже корисна для шкіри обличчя і тіла, так і для волосся, брів і вій. Застосовується, як в чистому вигляді, так і шляхом додавання в креми, маски, шампуні, бальзами та інші засоби по догляду за шкірою обличчя, тіла і волосся. Арганова олія відновлює гідроліпідний шар шкіри, який захищає шкіру від сухості. Олія зволожує, відновлює, лікує шкірні проблеми. Є відмінним антивіковим засобом і тому входить до складу омолоджувальної косметики. Захищає від шкідливого впливу сонячних променів, лікує опіки. Покращує вигляд, колір шкіри будь-якого типу і віку. Олія дає позитивний ефект для волосся. Воно зміцнює корені та зупиняє випадання волосся, живить та пом'якшує кінчики. Відновлює фарбоване волосся. Усуває лупу. Робить волосся приємним, шовковистим, живим! Олія аргани чудово доглядає за нігтями. Пом'якшує кутикулу, справляється з задирками, благотворно впливає на ріст і структуру нігтів. Спосіб застосування: Для шкіри. Застосовувати масло можна щодня перед сном наносити тонким шаром на шкіру обличчя, шиї й декольте і почекати, поки воно повністю вбереться. Така процедура сприяє усунення мішків під очима, зволоженню шкіри. Якщо ваша шкіра не схильна до закупорювання пор, можете наносити олію поверх нічного крему і залишати на обличчі до ранку. Для волосся. Наносити чисту олію аргани на злегка вологе волосся за 30 хвилин до миття голови 2 рази на тиждень. Закутувати голову в харчову плівку і рушник. Змити шампунем. Також арганову олію можна додавати в використовуваний кондиціонер — 2 краплі олії в разову порцію кондиціонера. Не наносити засіб на корені волосся. Декілька крапель арганової олії розтерти в долонях і нанести на кінчики волосся. Не змивати.
    кешбек 88 ₴
    -72%

    Комплекс Hop Cones & B5 Hair Growth Invigorating стимулює активний ріст волосся, відновлює пошкоджене волосся і запобігає посіченню кінчиків. Шампунь-активатор забезпечує інтенсивне відновлення волосся з першого застосування. Екстракт шишок хмелю оздоровить шкіру голови, поліпшить її гідробаланс, зміцнить волосяні цибулини. Кондиціонер ефективно зволожує і живить волосся по всій довжині. Екстракт шишок хмелю покращує структуру волосся та допомагає ефективно зберегти вологу всередині волосин. Маска відновлює пошкоджені локони, перешкоджає їх випадінню, стимулює ріст волосся, зміцнює корені та надає природного блиску. Екстракт шишок хмелю активізує обмінні процеси в епідермісі, активізує волосяні фолікули та сприяє прискоренню росту волосся. До набору входять: - Шампунь для росту волосся Hillary Hop Cones & B5 Hair Growth Invigorating, 250 мл; - Кондиціонер для росту волосся Hillary Hop Cones & B5 Hair Growth Invigorating, 250 мл; - Маска для росту волосся Hillary Hop Cones & B5 Hair Growth Invigorating, 200 мл. Спосіб застосування: 1. Нанести шампунь на ретельно зволожене волосся та шкіру голови. Масажувати шкіру протягом 2-3 хвилин. Змити водою. Повторити 2-3 рази. 2. Нанести кондиціонер на вологе чисте волосся і рівномірно розподілити по всій довжині руками або за допомогою великого гребінця. Змити водою через 1-2 хвилини. 3. Використовуйте маску 1-2 рази на тиждень замість кондиціонеру. Нанести маску на шкіру голови та на всю довжину волосся після миття, прочесати за допомогою великого гребінця. Витримати 5-10 хвилин, змити проточною водою.
    доставка в Польщу
    кешбек 2 ₴
    -69%
    Приналежність Жінкам / Колір Срібний / Склад метал
    Заколка для волосся з металу зі стразами. Довжина 11см .
    кешбек 25 ₴
    -44%

    Щітка-масажер SBC-1 з відпарювачем допомагає зручно та швидко зібрати котячу та собачу вовну. Особливості: ● Силіконові голки під час чищення амортизуються, тому котик або собачка отримує лише позитивні емоції від щітки. ● Зубці мають антистатичні властивості і м'яко, але ефективно захоплюють шерсть і не розкидають її. ● Масажний ефект покращує кровообіг і заохочує тварину до взаємодії. ● Вбудований відпарювач підвищує шовковистість хутра та знищує мікроби. Тривалу роботу забезпечує вбудований акумулятор. ● Ергономічний корпус зручно тримати будь-якою рукою. ● Масажер для вичісування кішок та собак виготовляється з міцного та гіпоалергенного пластику та силікону. ● Котяча/собача гребінець легко чиститься. Зайве хутро швидко знімається цілісним шматком. ● Котяча щітка-чесалка Pet Comb робить приміщення чистішим, а тварина та господаря щасливішими. Характеристики: ● Призначення: Для вичісування вовни кішок та собак. ● Матеріал корпусу – гіпоалергенний ABS-пластик жовтого кольору ● Матеріал голки – силікон ● Живлення: Акумулятор, що перезаряджається через USB. ● Розмір (Д × Ш × В): 12 × 8 x 6 см. ● Вага: 80 г. УВАГА! ВІДТІНОК ВИРОБУ МОЖЕ ЗМІНЮВАТИСЯ В ЗАЛЕЖНОСТІ ВІД ПОСТАВКИ!
    кешбек 44 ₴
    -52%

    Очищуюча пінка для нормальної шкіри з 5-ма оліями: - чудово підходить для щоденного очищення шкіри; - використовується як другий етап глибокого очищення шкіри після гідрофільної олії; - суміш 5 олій створює речовину, подібну до ліпідного прошарку, що скріплює корнеоцити – клітини, що утворюють ороговілий шар шкіри; - не шкодить мікробіому, підсилює ліпідобар’єр та зберігає природний Ph-баланс шкіри; - ретельно розчиняє та видаляє навіть найстійкіший макіяж; - надає шкірі обличчя приємного відтінку та вирівнює тон. Активні компоненти. Суміш 5 олій. 1. Мигдальна олія: - насичує шкіру вітамінам Е, А та В; зволожує шкіру, робить її більш гладкою і м’якою; - добре поглинається та не закупорює пори. 2. Олія виноградних кісточок: - має ранозагоювальну, протизапальну та антимікробну дію; - містить натуральний антиоксидант – проціанін, що сприяє швидкій регенерації клітин; - регулює роботу мембран клітин і сприяє виведенню з організму шкідливих окислених радикалів. 3. Олія камелії: - найбагатше джерело сквалена, вітамінів молодості А, В і Е і поліфенолів; - стимулює утворення колагенових волокон, які забезпечують пружність шкіри; - покращує текстуру і колір епідермісу, запобігає утворенню передчасних зморшок і пігментних плям. 4. Оливкова олія: - має пом'якшувальну, регенеруючу, зволожуючу дію; - є хорошим живильним засобом для шкіри, сприяє її омолодженню, підтриманню тонусу; - активізує регенерацію тканин, сприяє синтезу амінокислот: аргініну і лізину. 5. Олія макадамії: - пом`якшує та живить, відновлює шкірні покриви чудово захищає шкіру від несприятливої екології та викидів вихлопних газів; - багата на кальцій, цинк, фосфор, калій, які життєво необхідні шкірі. Спосіб використання. Невелику кількість пінки нанесіть на вологе обличчя легкими масажним рухами, ретельно промийте обличчя водою.
    кешбек 40 ₴
    -63%

    Відновлююча сироватка навколо очей HiLLARY Anti-Fatigue: -підвищує пружність шкіри; -позбавляє від темних кіл; -зменшує прояви дрібних мімічних зморшок; -зволожує і живить тонку шкіру навколо очей; -забезпечує здоровий колір і сяйво шкіри навколо очей; -надає ліфтинг-ефекту, сповільнюючи процес природного старіння епідермісу; -пом'якшує і захищає шкіру від негативних факторів зовнішнього середовища; Активні інгредієнти Кофеїновий порошок: -діє як антиоксидант; -покращує мікроциркуляцію; -зменшує набряклість шкіри; -прибирає темні кола навколо очей. Екстракт зеленого чаю: -забезпечує захист від вільних радикалів і ультрафіолету, -має протизапальну дію. -стимулює кровообіг в ніжній шкірі в зоні навколо очей. Екстракт Алое Віра: -має антивікову, антиоксидантну, -загоюючу та протизапальну дію; забезпечує живлення, знімає -подразнення і заспокоює шкіру; -сприяє регенерації, активно зволожує; Трегалоза: -ефективно підтримує рівень вологи в шкірі. Спосіб застосування: Невелику кількість сироватки нанесіть кінчиками пальців на добре очищену шкіру навколо очей. Застосовуйте один або два рази на день. Застереження: Натуральна косметика не є гіпоалергенною. За 24 години до застосування проведіть алергопробу на згині ліктя.
    кешбек 7 ₴

    Функціональна дія: Вітамін D-3 є природною формою вітаміну D. Його активність вище, ніж у вітаміну D-2 на 25%. Вітамін D-3 організм отримує з їжі, а також він виробляється в шкірі під впливом ультрафіолетових променів. Слід враховувати, що тільки їжа не забезпечує достатню кількість цього вітаміну для організму. А оскільки все більше людей уникають перебування на сонці, дефіцит вітаміну D-3 дуже поширений. Вітамін D регулює обмін кальцію і фосфору: забезпечує їх всмоктування з продуктів харчування в тонкому кишечнику, сприяє відкладенню кальцію в кістковій тканині і дентині, а також реабсорбції (зворотного всмоктування) фосфору в канальцях нирок. Вітамін D3 необхідний для формування кісткового скелета і зубів у дітей, збереженню структури кісток у дорослих. Необхідний для нормального функціонування паращитовидних залоз. Вітамін D бере участь у функціонуванні імунної системи. Дефіцит вітаміну D3 в організмі дитини, що росте, призводить до розвитку рахіту та порушення утворення зубної емалі, у дорослих - до розм'якшення кісткової тканини з патологічними переломами і деформацією кісткового скелета. У період вагітності та годування груддю при дефіциті вітаміну Д-3 можуть з'явитися симптоми тетанії - судомні напади, пов'язані з порушенням обміну кальцію в організмі. У період менопаузи недолік даного вітаміну погіршує симптоми остеопорозу. Вітамін D знижує сприйнятливість організму до шкірних захворювань. Вітамін D3 необхідний для нормального згортання крові і функціонування щитовидної залози. Як і всякий жиророзчинний вітамін, він має властивість накопичуватися в жировій тканині. Запаси вітаміну D, що накопичуються в організмі протягом літа, поступово витрачаються взимку. Показання до застосування: Дефіцит вітаміну D при недостатньому надходженні в організм, порушення всмоктування при захворюваннях кишечника і печінки, проживання в районах з низькою інсоляцією. Профілактика і лікування рахіту. Тетанія, пов'язана з порушенням обміну кальцію в організмі. Остеомаляція і захворювання кісток внаслідок порушення метаболізму кальцію (гіпопаратиреоз). Допоміжне лікування при остеопорозі. Захворювання шкіри: псоріаз, екзема, гіперкератоз і ін.
    кешбек 5 ₴
    -31%

    Ватні диски - це те приладдя для гігієни, яке ми використовуємо, напевно, щодня. З їх допомогою можна видалити макіяж, провести інші косметичні процедури, продезінфікувати рану або стерти лак з нігтів. У певних ситуаціях ватні диски — це відмінна альтернатива використанню звичайної вати, оскільки користуватися ними комфортніше. Ватні диски від Septona - відмінний вибір тих, хто щодня піклується про свою гігієну. Виготовлені диски із 100% бавовни. Ватні диски дуже делікатно впливають на шкіру, не викликаючи подразнень.