triangle

Лише 14 серпня товари для дому, посуд, текстиль з підвищеним кешбеком

13% для Black. 3% для вcіх при передоплаті замовлення картою

    Категорія
    Приналежність
    Вид
    Розмір
    Колір
    Бренд
    Ціна
    від
    до
    Кількість в упаковці, шт
    Аудиторія
    Матеріал основи
    Розмір покривала
    Матеріал леза
    Формат ковдри
    Розмір ковдри
    Країна бренду
    Матеріал чохла
    Склад
    Матеріал кришки
    Декор
    Щільність, г / м2
    Призначення
    Діаметр, см
    Застібка підковдри
    Формат підковдри
    Форма підковдри
    Особливість
    Особливості
    Матеріал наповнювача
    Формат
    Матеріал ручки
    Тип кріплення ручки
    Сумісність з джерелами тепла
    Внутрішнє антипригарне покриття
    Довжина, см
    Матеріал
    Кількість предметів, шт
    Країна виробництва
    Візерунок
    Матеріал ворсу
    Формат подушки
    Форма подушки
    Формат наволочки
    Форма наволочки
    Формат пледа
    Форма пледа
    Сезонність
    Формат простирадла
    Форма простирадла
    Розмір простирадла
    Тип простирадла
    Фактура
    Форма
    Тип
    Тип ковдри
    Тип дна
    Тип килима
    Тип кріплення
    Тип подушки
    Об'єм, л
    Об'єм, мл
    Ширина, см
    ¯\_(ツ)_/¯
    У вас немає обраних фільтрів
    потрібнички
    кешбек 1 ₴
    кешбек 1 ₴
    -81%

    Фільтр-пакети для заварювання чаю та кави. Фільтри використовуються для заварювання кави, листового, фруктового або трав'яного чаю. Фільтр-пакет використовується для одноразового заварювання. Вироблено з екологічно чистої сировини без використання клею. Кількість: 100 шт. Виробництво: Україна Розмір: 70х125 мм.
    кешбек 3 ₴
    -58%
    потрібнички
    кешбек 1 ₴
    кешбек 1 ₴
    -40%
    кешбек 1 ₴

    У Вас більше немає вільного простору у вашій шафці? Вакуумні пакети настільки стискають будь-які речі, що їхній обсяг зменшиться в 3 рази! Будь-які речі, ковдра чи подушка, займуть менше місця, якщо ми викачаємо з них повітря! Переваги пакетів: захист від пилу. Захист від плісняви. Захист від комах. Захист від бруду. Захист від запаху. Захист від вологи. Розмір: 60х80 см.Комплект: 1шт.
    кешбек 2 ₴
    -52%
    потрібнички
    кешбек 2 ₴
    потрібнички

    Фольга довжиною 3м, шириною 28см, товщиною 8мкм намотана рулончиком на картонну гільзу діаметром 28мм, довжиною 310мм та обгорнута в поліетиленову плівку, запаяну з обох боків. Виготовляється з алюмінієвої фольги. Застосовується для запікання та пакування харчових продуктів, а також для господарсько –побутових потреб.
    потрібнички

    Плівка довжиною 9м, шириною 29см, товщиною 10мкм намотана рулончиком на картонну гільзу діаметром 32мм, довжиною 310мм. Виготовляється з поліетилену, придатному для контакту з харчовими продуктами. Застосовується для зберігання харчових продуктів, а також для господарсько –побутових потреб.
    потрібнички
    кешбек 2 ₴
    потрібнички
    потрібнички
    кешбек 1 ₴

    Плівка вагою 350 гр, шириною 29см, товщиною 10мкм намотана рулончиком на картонну гільзу вагою 50 гр., довжиною 31 см Виготовляється з поліетилену, придатному для контакту з харчовими продуктами. Застосовується для зберігання харчових продуктів, а також для господарсько –побутових потреб.
    потрібнички
    кешбек 16 ₴
    -52%

    Протектор ТМ "Ярослав" виконаний із щільної поліестерової тканини. Він дуже гігієнічний, добре пропускає повітря та вбирає зайву вологу. Його можна легко прати як вручну, так і в пральній машині. Такий виріб стане чудовим захистом вашого матраца від різних забруднень, стирань і здатний продовжити термін його служби вдвічі. Крім того, протектор - це відмінна основа для постільної білизни, так як на ній не збивається і не ковзає простирадло. Протектор виконаний у вигляді простирадла з високою спідницею по краях. Він щільно надівається на спальне місце, закриваючи всі його сторони, чим перешкоджає стирання та забрудненню чохла матраца. З таким виробом ваша постіль буде чистою та охайною.
    кешбек 6 ₴
    -52%
    кешбек 11 ₴
    -20%

    Ортопедична подушка New Comfort Memory Pillow TV50092 — подушка підтримує хребет і шию в анатомічно правильному положенні, розподіляє навантаження між різними групами м'язів. Після пробудження подушка знову набуває своєї первісної натуральної форми. Основний секрет подушки — це ефект «пам'яті», який досягається завдяки застосуванню у виробництві високотехнологічної піни, здатної приймати та зберігати контур вашої шиї. Під час сну ортопедична подушка підтримує правильне положення хребта, сприяє розслабленню м'язів обличчя та шиї, зберігаючи вашу молодість і здоров'я. Основний секрет цього продукту — унікальна високоеластична піна "з пам'яттю". Віддаючи перевагу ортопедичній подушці, ви запобігаєте можливим викривленням і защемленню в хребті, позбавляєте себе болю і втоми після сну та дбаєте про власне здоров'я. Необхідна людям, у яких сидяча робота! Особливості: Ідеально пристосовується до форми тіла; Прибирає болючу напругу; Розподіляє навантаження між різними групами м'язів; Ергономічна підтримка голови та шиї; Зменшує біль у спині, шиї та плечах; Дуже добре підходить для сну в різних позиціях: на спині, животі, на боці; Бавовняна наволочка на замочку — зручно знімається й легко переться; Підходить для астматиків та алергіків; Після використання ортопедична подушка завжди приймає свою оригінальну форму. Отже, саме анатомічна піна "з пам'яттю" підтримує вашу голову, шию та хребет у правильному положенні; Зроблена з матеріалу, який "дихає". Характеристики: Бренд: NEW PILLOW. Модель: TV50092. Тип: Ортопедична подушка. Форма: Прямокутна. Тип застібки: Блискавка. Матеріал: Високоеластична піна (спінений поліестер); 100% гіпоалергенна бавовна. Колір: Білий. Розміри: 50х10х30 см. Вага: 0,3 кг. Комплектація Ортопедична подушка TV50092; Паковання.
    кешбек 1 ₴
    -53%

    Вакуумний пакет для зберігання одягу має приємний аромат троянди. Ідеально підходить для підтримання порядку в гардеробі. Вакуумний пакет дозволяє упакувати будь-який тип одягу і зекономити місце у вашій шафі. Підхдить для зберігання курток, пальт, ковдр та домашної білизни. Він дуже простий у використанні. Він має всмоктувальний клапан, який блокує повторне надходження повітря, після його всмоктування, а також міцною герметичною застібкою-блискавкою, яка легко застібається. Спосіб використання: Покладіть сухі речі в середину пакету. Закрийте блискавку. Поверніть ковпачок всмоктувальних клапанів проти годинникової стрілки, вставте шланг пилососу та всмокчіть повітря. Закрийте стопорне кільце, повернувши його за годинниковою стрілкою та закрутіть фіксуючий ковпачок.
    кешбек 13 ₴
    -62%

    Маслянка з бамбуковою кришкою і ножем. Ємність для масла виготовлена з кераміки, кришка з бамбука, ніж для масла з нержавіючої сталі. Всі матеріали корисні для здоров'я і безпечні для харчових продуктових. Бамбукова кришка з силіконовим кільцем ущільнювача ізолює маслянку і зберігає масло свіжим. Маслянка для масла відмінно підійде для зберігання в холодильнику без запаху від іншої їжі. Маслянка досить глибока, масло не прилипає до верхньої частини кришки. Кільце ущільнювача легко розбирається і миється. Керамічний контейнер для посуду і силіконове кільце можна мити в посудомийній машині. Кришка не підходить для посудомийної машини. 16,5х9,5 см.
    кешбек 2 ₴
    -52%

    Матеріал виробу: нержавіюча сталь 18/10, без покриття. Металева ручка на зварювальному шві. Конічна форма. Підходить для індукційних, електричних, керамічних та газових плит. Можна використовувати в духовці. Дно типу «сендвіч» з алюмінієвою пластиною, товщина дна 4мм. Товщина стінки: 0.8мм. Діаметр: 20см.
    кешбек 4 ₴
    -52%

    Набір органайзерів для білизни 3 в 1 Комплект із трьох органайзерів різними за розміром та призначенням. У них можна зберігати практично будь-що: білизна, шкарпетки, панчохи, колготки, краватки, ремені, шарфи, хустки. Зі збереженням об'ємних речей труднощів зазвичай не буває, адже досить просто акуратно розташувати светри, кофти, джинси на полицях, а сукні та спідниці розвісити у шафі. Однак складно підтримувати порядок у дрібних речах - нижній білизні, шкарпетках та улюблених аксесуарах. Нейлоновий органайзер для білизни спеціально призначений для компактного зберігання дрібниць в одному місці. Порядок у шафі. Ідеальний порядок у скриньках та на полицях – мрія кожної господині. Нейлоновий органайзер допоможе вам раціонально розсортувати спідню білизну, шкарпетки та інші предмети гардеробу, де кожна дрібниця буде на своєму місці і ніколи не загубиться. Раціональне та гігієнічне зберігання. У набір входить 3 місткі органайзери різного розміру на 6, 7 та 11 осередків, які розділені сітчастими перегородками. Це дозволить вам розкладати білизну за відділеннями відповідного розміру за кольором або за призначенням. Сітчастий матеріал також покращує прохідність повітря, робить зберігання більш гігієнічним. А ще крізь нього можна побачити вміст - отже, спроститься пошук потрібної речі у повсякденному поспіху. Такий набір органайзерів заощадить корисне місце у шафі чи комоді. Практичний матеріал. Набір органайзерів виконаний із прозорого нейлону. Даний матеріал довго служитиме, оскільки мало піддається зношування. Крім того, його нескладно доглядати: будь-які забруднення легко відмиваються, а запахи не затримуються. Можна прати його відразу з нижньою білизною - він висохне навіть швидше, ніж ваші шкарпетки. Розміри (ДхШхВ): на 6 відділень – 32х32х12 см; на 7 відділень – 32х12х12 см; на 11 відділень – 32х12х12 см. Вага: 235 р. Додаткові характеристики: тип товару – органайзери для зберігання; призначення – для білизни; упаковка – пакет.
    кешбек 3 ₴
    -27%

    Ідеально підходить для всього: від святкових прикрас до одягу та постільної білизни. Він займає мало місця, оскільки його можна скласти. Тканина: 100% поліпропілен, 100% поліпропілен (мінімум 40% перероблений) Тесьма: 100% поліпропілен. Ширина: 55 см Глибина: 49 см Висота: 19 см
    доставка в Польщу
    -52%