triangle

Кешбек 10% на сумки, рюкзаки, гаманці, валізи для підписників KASTA Black

Підвищений кешбек та безкоштовна доставка для підписників KASTA Black при передоплаті замовлення картою 💳 з 6:00🕕 11 червня по 6:00🕕 12 червня

Оформіть підписку KASTA Black та отримуйте від 3% кешбеку за покупки на KASTA і безкоштовну доставку від Нової пошти.

    Категорія
    Приналежність
    Вид
    Розмір
    Таблиця розмірів
    Розміри
    Розміри
    Колір
    Бренд
    Ціна
    від
    до
    Розмір сумки/валізи
    Країна бренду
    Застібка
    Склад
    Тип обкладинки
    Декор
    Призначення
    Фасон
    Особливість
    Формат
    Марка
    Кількість основних відділень
    Кількість коліс
    Країна виробництва
    Візерунок
    Тип ручки
    Вид шкіри
    Тип шкіри
    Стиль
    Фактура
    Тип конструкції
    Тип лямок
    ¯\_(ツ)_/¯
    У вас немає обраних фільтрів
    кешбек 86 ₴
    -64%
    Країна бренду Україна / Колір Чорний / Склад поліестер / Кількість основних відділень 2
    Об'єм: 30 л. Розмір: Довжина-42(+15см в розгорнутому вигляді); Ширина-26. Основне відділення рюкзака на міцній застібці з великими карманами-органайзерами для гаджетів, які розміщенні у внутрішній поверхні рюкзака. Ідеально підходить для габаритних ноутбуків діагоналлю до 15,6 дюймів. Водонепроникні застібки, які збережуть ваші гаджети від небажаної вологи. Неймовірно зручна форма та дихаюча спинка дає змогу власникові не відчувати дискомфорт при повсякденному використанні. Для зручності вбудовано додатковий карман задля швидкого доступу, який розміщений на передній частині. Додаткові бокові кармани, захищенні водонепроникними застібками для дрібничок, які можна швидко дістати з рюкзака. Нижня частина роллтопу укріплена надійним матеріалом із шкірозамінника. Рефлективне брендування «1702» додасть безпеки у темну пору доби. Додаткові ремені із застібкою на лямках рюкзака допоможуть вдало розподіли навантаження. Колір виробу може відрізнятися на декілька тонів.
    доставка в Польщу
    кешбек 43 ₴
    -53%

    Текстильний ремінь для сумки - ідеальне поєднання функціональності та стилю. Виготовлений із високоякісного текстилю чорно-білого кольору з люрексом зі вставками зі шкірозамінника, цей ремінь забезпечує надійність та тривалий термін служби. Ширина 38 мм робить його не тільки зручним, але й елегантним аксесуаром. Знімні карабіни дозволяють легко і швидко прикріпити ремінь до сумки, а також легко зняти його при необхідності. Регульована довжина забезпечує максимальну зручність використання, дозволяючи підлаштувати розмір під ваші уподобання. Ремінь для сумки - це не просто функціональний елемент, а й стильний акцент, який додасть вашому образу вишуканості та індивідуальності. Покажіть свій унікальний стиль із цим текстильним ременем, який поєднує в собі практичність та модний дизайн. Колір фурнітури: Чорний. Матеріал: текстиль. Ширина: 38 мм. Довжина 1500 мм. Країна виробник: Китай.
    кешбек 13 ₴
    -36%
    Приналежність Жінкам / Колір Бежевий
    Стильна жіноча сумка - ваш надійний аксесуар для щоденного використання, який забезпечить комфорт і підкреслить вашу індивідуальність.
    доставка в Польщу
    кешбек 53 ₴
    -36%
    Приналежність Унісекс / Колір Світло-коричневий / Склад Натуральна шкіра / Склад 100% натуральна шкіра / Бренд LQ / Країна бренду Україна / Країна виробництва Україна / Стиль Повсякденний / Візерунок Однотонний / Вид Обкладинка для документів
    Обкладинка для посвідчення, гладка шкіра Ми є Українським виробником шкіряних виробів, підготували для вас унікальний дизайн, який ми розробляли самі. Використовуємо у виробництві, найкращі матеріали, для виробництва шкіряних виробів, для наших клієнтів. Характеристики: Глянсова шкіра Без застібки Розмір: 11х7,5 см. (у закритому вигляді)
    доставка в Польщу
    кешбек 250 ₴
    -40%
    Приналежність Жінкам / Колір Чорний / Склад Натуральна шкіра / Фасон Крос боді
    Жіноча сумка Bella Bertucci. Розміри: 19,5х14х8 см.
    кешбек 81 ₴
    -18%
    Країна бренду Україна / Колір Чорний
    Оновіть свій стиль разом із нашим елегантним повсякденним жіночим рюкзаком! Цей міський аксесуар відображає найсучасніші модні тенденції, які визначають молодіжний тренд 2023 року. Це не просто рюкзак, а вираз вашої унікальної особистості та невід'ємна складова вашого стилю. Зручність і мода поєднуються в цьому рюкзаку для дівчат. Його вмістливість дозволяє вам носити всі необхідні речі з собою, не займаючи додаткового місця. Завдяки ергономічно розташованим кишеням, у вас завжди буде легкий доступ до смартфону, гаманця та ключів. Наш рюкзак виконаний з високоякісних матеріалів, що гарантують тривалу службу та збережуть його вигляд протягом багатьох сезонів. Його стильний дизайн легко поєднується з будь-яким образом – будь то спортивний одяг, кежуал або навіть вечірній одяг. Особливості: якісний зносостійкий матеріал – міцний, довго зберігає первісний вигляд; вмістка; високоякісна фурнітура; стильний дизайн;
    доставка в Польщу
    кешбек 86 ₴
    -15%
    Склад Екошкіра / Склад Искуственная кожа / Колір Синій / Країна виробництва Китай
    Хороший гаманець здатний багато розповісти про свого власника. Гаманець Baellery – це поєднання стилю, елегантності та функціональності. Залежно від ситуації і стилю одягу, виріб можна носити як витончену сумочку, прикріпивши тонкий ремінець зверху, або як елегантний клатч. Жіночий гаманець – сумочка Baellerry Young – це абсолютно новий дизайн, який раніше не використовувався в жодній моделі. Він досить компактний і дуже ефектно виглядає в руці, в той же час має безліч відділень для банківських і візитних карток і кишеньок для грошей, для мобільного телефону. Завдяки цьому виріб не втрачає форми, не розтягується та не тріскається під час довгострокового використання. Зносостійкий і термостійкий, гаманець не деформується за низьких температур і при попаданні вологи. При цьому портмоне має еластичну і тактильно-приємну поверхню. 2 відділення для купюр і документів, відділ для купюр/телефону, відділення під кредитки - 4 штук, одне відділення на змійці для дрібниці; є ремінець для сумки. вашого оточення. Гаманець Baellery стане відмінним подарунком до будь-якого свята. Характеристики: Матеріал: Еко-шкіра; Розташування: вертикальний; Застібка: блискавка; Монетниця: всередині; Довжина ремінця: 66 см; ш) 120 мм (в) 30 мм; Вага: 250 г.
    доставка в Польщу
    кешбек 67 ₴
    -36%
    Приналежність Жінкам / Колір Чорний / Склад Натуральна шкіра
    Шкіряна сумка Kid надзвичайно м’яка на дотик, безпечна, екологічно чиста і довговічна. Сумка має ідеальну обробку, високу якість пошиття, що робить її більш витривалою. Знизу сумки є чотири золотисті круглі заклепки, щоб запобігти подряпинам або іншим пошкодженням. Сумку Kid прикрашає проста і надійна магнітна застібка. У сумці достатньо місця для всього необхідного включаючи мобільний телефон, гаманець, косметику тощо, завдяки великому відділенню на блискавці, розділеного маленькою кишенею на блискавці. Також сумка має дві кишеньки на зовнішній стороні на блискавці. Ідеально підходить для роботи, походу по магазинах, вечірок тощо, щоб зробити ваше життя більш організованим. Будь-яке свято стане яскравішим з подарунком у вигляді сумки Kid. ВИКОРИСТАННЯ Сумка Kid ідеальний вибір для тих хто цінує стиль та елегантність МАТЕРІАЛ ВИГОТОВЛЕННЯ Сумка через плече виготовлена з високоякісної натуральної шкіри, що робить її елегантною та довговічною ОСОБЛИВОСТІ Сумка має ідеальну обробку, високу якість пошиття, рівні рядки, що робить її більш витривалою. ДОДАТКОВО Знизу сумки є чотири золотисті круглі заклепки, щоб запобігти подряпинам або іншим пошкодженням.
    кешбек 31 ₴
    -29%
    Колір Чорний
    Чоловічий спортивний рюкзак — це обов'язкова річ для кожного чоловіка, який займається спортом, подорожує чи просто катається на велосипеді. Виготовлений з якісного матеріалу, що забезпечить тривале використання. Особливості рюкзака: Колір: чорний, однотонний. Тип: спортивний. Має застібки на блискавці. Матеріал виготовлення: текстиль. Зручне регулювання пряжок. Країна виробник: Китай.
    кешбек 428 ₴
    -30%
    Приналежність Унісекс / Колір Чорний / Склад Поліестер / Стиль Повсякденний / Бренд Gabol
    Серія дорожніх сумок на колесах Gabol Week Eco призначена для транспортування основного об'ємного багажу. Всі сумки серії Week розроблені таким чином, щоб надати максимальний корисний внутрішній обсяг для розміщення найбільшої кількості речей. Сумка дорожня Gabol Week є місткою, має максимально просту конструкцію, її можна переміщати на колесах або в руках. На телескопічній ручці зручно закріплювати ручний багаж. Така сумка порадує тривалим терміном експлуатації, не дивлячись на суворі особливості перевезення багажу, властиві більшості авіа та наземних транспортних компаній.Особливості:Пара роликових коліс, виготовлених з високотемпературного термопластичного поліуретану (TPU). Висувна телескопічна ручка. Подвійні ручки з застібкою на липучці. Збоку кишеня на блискавці. Містка бічна кишеня на блискавці. Матеріал сумки підвищеної міцності гарантує тривале використання.
    кешбек 65 ₴
    -64%
    Країна бренду Україна / Колір Чорний / Склад 100% поліестер / Кількість основних відділень 2
    • Об'єм: 19 л. • Розміри: довжина - 38 см, ширина - 27 см. • Виготовлений з водовідштовхувальної тканини. • Основне відділення рюкзака на міцній застібці. • Неймовірно зручна форма і укріплена спинка дає можливість власнику не відчувати дискомфорт при повсякденному використанні. • Додатковий карман для планшету , або ж невеликого ноутбуку до 14 дюймів. Колір виробу може відрізнятися на декілька тонів.
    кешбек 80 ₴
    -36%
    Колір Бузковий / Склад Текстиль
    Рюкзак+сумка+косметичка+пенал для дівчинки.
    доставка в Польщу
    кешбек 103 ₴
    Приналежність Жінкам / Колір Чорний / Склад Натуральна шкіра
    Розмір см. 28.5/21/13 Шикарна модель жіночої сумки-зручна, стильна і функціональна. Доречна буде в вашому гардеробі цілий рік! Сумка виконана з натуральної шкіри. Має 1 основне відділення на блискавці. Усередині -1 кишеню на блискавки. Зовні сумки 2 накладних кишені на кнопці. Підкладка-текстиль. Колір фурнітури-срібло. Знімний плечовий ремінь регулюється по довжині.
    доставка в Польщу
    кешбек 26 ₴
    -72%
    Вид Гаманець / Приналежність Жінкам / Колір Сірий / Склад штучна шкіра / Склад Екошкіра
    18,5х9х1.8 см. Гаманець жіночий з екокожі, закривається на кнопку, має два відділи для купюр, відділ для дрібниці на блискавці, шість відділів для візиток / кредитних карт і кишенька
    доставка в Польщу
    кешбек 50 ₴
    -51%
    Приналежність Унісекс / Колір Червоний / Склад Натуральна шкіра / Країна виробництва Україна
    Плануєте поїхати у відпустку? Пропонуємо взяти з собою надійного хранителя ваших білетів та документів :)Тревел-конверт для документів зручного розміру, в якому чудово помістяться посадочні талони (чи білети на потяг), паспорти, гроші, телефон, банківські картки та маса інших корисних речей, які повинні бути завжди під рукою в подорожі.Також даний аксесуар можна використовувати в якості конверту для грошей, як на подарунок, так і для зберігання сімейного бюджету.Тревел-кейс застібається на 2 металеві кнопки.Матеріал - натуральна шкіра Кайзер.Розмір тревел-конверта: 240*132 мм.Продається в подарунковій крафт-коробці.
    кешбек 29 ₴
    -69%
    Країна бренду Польща / Колір Індиго / Склад 100% поліестер / Кількість основних відділень 1
    кешбек 54 ₴
    -63%
    Країна бренду Китай / Колір Чорний / Склад Штучна тканина / Кількість основних відділень 1
    Рюкзак з плащової тканини закривається на блискавку, має один основний відділ, усередині є тканинна підкладка, є кишенька на блискавці. З лицьового боку дві кишені на блискавці, з боків також є кишені, з тильного боку кишенька на блискавці
    доставка в Польщу
    кешбек 95 ₴
    Приналежність Чоловікам / Колір Світло-коричневий / Склад Натуральна шкіра
    Чоловіче портмоне - це найкраще придбання аксесуара для зберігання грошей. Ця модель гаманця порадує власників великої кількості пластикових карток, адже тут цілих 9 кишень для них. Потмоне виготовлене з натуральної матової буйволиної шкіри світло-коричневого кольору, яка набуває вінтажного дорогого вигляду при тривалому використанні. Усередині: 2 відділення для купюр, 9 слотів для карт, 3 прозорі кишені для пропуску або посвідчення, кишеня для монет на кнопці, потайна кишеня на блискавці. Також є кишеня для пластикової картки на задній стороні гаманця. Портмоне застібається хлястиком із прихованою кнопкою. Спеціальна тканина в підкладці забезпечує RFID захист ваших кредитних карток від електронної крадіжки. Портмоне буде чудовим варіантом подарунка татові, братові, другу, чоловікові чи колезі. Розмір 12,5 * 10,5 * 2,5 см. Виробник – Handycover, Польща. Продається у фірмовій коробці.
    доставка в Польщу
    кешбек 124 ₴
    -45%
    Вид Гаманець / Приналежність Жінкам / Колір Червоний / Застібка Магніт / Кількість основних відділень 1 / Склад натуральна шкіра / Склад Натуральна шкіра
    У цей гаманець від бренду Fernando закохуєшся як тільки береш його вперше в руки! М'який, приємний на дотик і комфортно лежить у руці. Виготовлений із натуральної шкіри з легкою текстурою. Такий аксесуар зручно носити в маленькій сумочці, він не займе багато місця і вміщає все необхідне. Застібається клапаном на прихованих магнітах, що робить його особливо зручним у використанні. Усередині: 1 відділення для купюр, 7 відділень для карток, 1 прозоре відділення, а зовні – кишеня на блискавці для монет. Розміщуються купюри всіх номіналів. Матеріал: 100% натуральна шкіра з текстурою флотар червоного кольору. Розмір 13,5*9*2,5 см. Виробництво - Китай Продається у фірмовій коробці.
    доставка в Польщу
    кешбек 14 ₴
    -89%
    Приналежність Жінкам / Колір Чорний / Склад Екошкіра
    сумка на одне відділення, застібається на магніт. Усередині 1 кишеня на блискавці .. Розміри: 16 * 27 * 6 см, висота ручок 13 см
    доставка в Польщу
    кешбек 74 ₴
    Вид Гаманець / Приналежність Жінкам / Колір Бордовий / Застібка Блискавка / Кількість основних відділень 2 / Склад Штучна шкіра 100% / підкладка : поліестер 100% / Склад Метал, Штучна шкіра, Екошкіра
    ▪️Вміщує невеликий смартфон ▪️Екошкіра ▪️20 * 10,5 см ▪️Застібка - металева блискавка ▪️Ззовні кишеня на металевій блискавці ▪️8 відділів для карток ▪️5 відділів для купюр + кишеня на блискавці
    доставка в Польщу
    кешбек 18 ₴
    -85%
    Приналежність Жінкам / Колір Фуксія / Склад Текстиль / Фасон Крос боді
    Сумка з відлітну клапаном на магніті, одне відділення, всередині один накладна кишеня. Розміри: 16х14х7 см.
    кешбек 56 ₴
    -53%
    Країна бренду Китай / Колір Молочний / Склад екошкіра / Кількість основних відділень 1
    Жіночий рюкзак з еко-шкіри закривається на верхній клапан на кнопку, має одне основне відділення на блискавці, всередині якісна підкладка, є кишеня на блискавці, На верхньому клапані і під ним є кишені на блискавці, з тильного боку так само є кишенька на блискавці. Знімні плечові ручки.
    доставка в Польщу
    кешбек 79 ₴
    -47%
    Приналежність Чоловікам / Колір Чорний / Склад Натуральна шкіра / Фасон Поясна сумка
    Легка, якісна та недорога сумка-бананка від українського бренду Handycover допоможе звільнити руки під час прогулянки чи повсякденних справ. Виготовлена з натуральної шкіри чорного кольору з легкою текстурою, підкладка тканинна. Бананка має основне відділення, одну кишеню на блискавці на задній стороні сумки, в якій можна розмістити телефон, а також одну невелику кишеню на лицьовій стороні сумки. В основному відділенні можна розмітити гаманець, ключі чи інші невеликі речі. Ремінь із якісної тканинної тасьми шириною 3 см фіксується надійною пластиковою застібкою - "фастексом". Лицьові блискавки металеві, на задній стороні пластикові. Діапазон регулювання ременя (разом з сумкою) - 95 см -140 см. Підійде як чоловікам, так і жінкам. Розмір: 25*12*7 см. Країна-виробник - Україна. Продається в подарунковій коробці.